Litwin81 1 161 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 W Auchan mają 200 gram owoców morza za 11 zeta,też są dobre.Same "robale",nie mrożone,bez przypraw,także małe starty masy po obróbce. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 W sensie sraki? Pol godziny po krewetkach zapilem WPC z mlekiem i spalem dobrze Gorzej Może tez to, że znajomy nie mial nic normalnego i trzeba bylo jeść pierogi Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 To ja bym raczej w pierogach upatrywał afery Też kiedyś miałem po nich. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Slyszalem kiedys ze przy krewetkach trzeba czytac czy na opakowaniu jest napisane czy byly dwa razy mrozone czy lekko juz opiekane, nie pamietam. Chodzi o to zeby nie byly wstepnie gotowane/opiekane chyba. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Polecam makaron pełnoziarnisty z pastą z suszonych pomidorów i do tego krewety. To ja robię chińszczyznę, krewetki, makaron chiński, warzywa (marchew, groszek), bambus (i co to tam kto lubi) i obowiązkowo sos sojowy. Pychotka. ;] A od wczoraj w biedrze serki białe w promocyjiiii ! 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Widze ze Lain odzyla na forum ano twarogi w promo, wiec mozna kupowac Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Lain mogłaby zdjęcie klaty pokazać bo wszyscy wstawiali. :idea: Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Wyrażam zgodę. Do zobaczenia po ciąży. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Jak macie gdzieś Żabkę to obczajcie promocję czasami. Już drugi raz kupiłem łososia wędzonego.SuperFish za 4,50 zł, porcja 125g. W składzie żadnej chemii, ani konserwantów. Bardzo dobry Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) w Tesco łosoś wędzony 200g za 7,49zł Edytowane 10 lutego 2015 przez maciucha Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Sam łosoś norweski może już mieć w sobie chemię Zależy co mu tam sypią do jedzenia. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Kiedyś był fajny program gdzie gość udowadniał, że łosoś to mega syf, nawet w wykresie szkodliwości w zakresie niezdrowego żarcia przekraczał wartości BigMaca. Oczywiście często kupuje i jem, ale zwróćcie uwage, że bardzo często na opakowaniu nie ma wartości odżywczych produktu. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 i do tego imo chujowo smakuje, przehajpowany bardzo jest Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Kiedyś był fajny program gdzie gość udowadniał, że łosoś to mega syf, nawet w wykresie szkodliwości w zakresie niezdrowego żarcia przekraczał wartości BigMaca. Oczywiście często kupuje i jem, ale zwróćcie uwage, że bardzo często na opakowaniu nie ma wartości odżywczych produktu. Najbardziej syfiasty jest ten z usa( u nas na szczęście nie dostępny),Norwegowie trochę dbają o środowisko,to tzreba mieć nadzieję że nie ładują ich zbyt mocno. Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 jak kiedyś czytałem te wszystkie rewelacje to dostawałem w głowę i wychodziło mi że najlepiej by było gdybym jadł kurde kamienie wieprzowina - nie, bo tłuste i cholesterol drób - nie, bo na antybiotykach i sterydach ryby - nie, bo dokarmiane chemią i złowione z mułu wołowina - no chyba niby można ale 40zł/kg za dobrej jakości to bym musiał byc co najmniej balonem, a jak sie do(pipi) to zawsze zostaje choroba wściekłych krów i tasiemce od pewnego czasu mam wyje.bane na te wszystkie rewelacyjne badania i jak mam ochotę to se zjem 2 big macki w ogóle bez wyrzutów sumienia Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Losos wali mocno ryba ale mieso w konsystencji swojej jest swietne, no i ladny kolor ma. Mimo to wole inne ryby, ostatnio lososiem zazeralem sie w Swieta i mam dosyc na caly rok. Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 grillowane filety z łososia to najlepsze żarcie pod słońcem jakbym miał na to hajs, to codziennie mógłbym jesc Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Łosoś to najsmaczniejsza ryba jaka jest <3 A co do syfu zależy gdzie poławiany. Jesli w skandynawii to nie ma sie czego obawiać. Ale tak czy siak jego syfiastośc nie rózni sie od kurczaka czy innych mięs zwierząt hodowlanych które sa karmione najtanszymi paszami z chemią gdzie liczy sie biznes czyli najtanszy koszt Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Jak kogoś stać to niech kupi sobie filet tunaka,wygląda jak wołowina,mięso genialne,"sekcyjne" jesz i odchodzą równe płaty.Jak go leciutko podsmażam na soli różowej,pieprzu,kurkumie i natce pietruszki.Trzymam na jednej stronie aż mięcho do połowy się podsmaży i na drugą. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Jeszcze zostając przy łososiu - właśnie w programie o którym mówiłem było, że apogeum syfu, toksyn, no wszelkiego gówna, chemii, najgorszej karmy, tłuszczu i łoju jest w tym z Norwegii:). Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Ja tam zawsze preferowałem dorsza. Nie wiem, jak z chemią itp ale smak najlepszy poza tym jako ryba po grecku to niebo w gębie mmmm Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 No niestety Dorsz mega podrożał,kiedyś najtańsza ryba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.