Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 131 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

W Almie jeszcze wczoraj widziałem pręgę wołową po 16,90 zł. Czysta chuda wołowinka na steki za tyle co schab! Nabrałem całą zamrażarkę na zapas i właśnie szamię pierwszą porcję - mięciutka, polecam.

Opublikowano

W lidlu jutro ma byc cyc z kurczaka po 11,98 i filet z łososia za 3,29 za 100g

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany to bezcukrowy DrPepper we Freshu po 1,49zł za puszkę.

Opublikowano

Co to jest pstrąg łososiowy?

e: ok. Wygoglowałem - to pstrąg tęczowy.

Edytowane przez kultywator

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na suple.us znowu wszystko za 50 % ceny. Ja pie.rdolę epistanol + trenavar + dmz + nac = niecałe 100 zł za 90 cukierków. Chłopaki jedzcie na zlot na formę.

Opublikowano
  W dniu 1.06.2015 o 19:16, 2razyjot napisał(a):

Na suple.us znowu wszystko za 50 % ceny. Ja pie.rdolę epistanol + trenavar + dmz + nac = niecałe 100 zł za 90 cukierków. Chłopaki jedzcie na zlot na formę.

A mają jakieś dobre przedtreningówki? Ten chain reaction dobry ale za bardzo wysypywało mnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Biedronce 4 Move za 1,59PLN a Black Vitamin Water za 1,95 PLn42fe1245a45cbc75841d5ef4e5009e85.jpg

Opublikowano
  W dniu 1.06.2015 o 20:07, szarku123 napisał(a):

W dniu 1.06.2015 o 19:16, 2razyjot napisał(a):

A mają jakieś dobre przedtreningówki? Ten chain reaction dobry ale za bardzo wysypywało mnie.

Szarku polecam Iron Kick z Revange oczywiście. :D Za 39,5 zł + 16 zł wysyłka masz... 30 porcji takiej petardy, że mnie osobiście wyrywa z kapci a i waga leci na ryj i dzisiaj rano 76,2 kg bo ja redukuję do samej skóry. Ty jesteś kawał byka ale więksi od ciebie to dziabią i działa. Aha - nie ma flusha po tym.

z9u09.jpg

Jak nie masz tam rejestracji i sogów daj znać na PW to pogadamy. :D

A jak ktoś nie lubi synefryny czy kofeiny to wal Alpha Blast, bez pobudzaczy pomper przedtreningowy!

95pe.jpg

Opublikowano

4 Move i te Vitamiby od Blacka to syf i chemia,nic pożytyecznego, marny izotonik i słabo przyswajalne witaminy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W biedrze olej kokosowy za 7 ziko

Opublikowano

Ostatni się upowszechnił właśnie, w wielu sklepach jest teraz w dobrej cenie. Jeszcze nie próbowałem, choć mam w domu, bo dziewczyna używa.

Opublikowano

cooooooooo? poważnie? 

jutro lecę po zapas.

krupek1 - olej kokosowy - :banderas: 

Edytowane przez Banny