Opublikowano 21 listopada 20159 l Wolę normalne orzechy ale nie wiem czy nie kupię tego masła na próbę.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Takie masło fajnie zmienia smak np placka, a jest też trochę przepisów na kurczaka z odrobiną masła
Opublikowano 23 listopada 20159 l W netto, 1,4 kg miodu za 19,99,- , bardzo spoko cena. Z tym, że nie wiem do kiedy promocja trwa..
Opublikowano 23 listopada 20159 l W ogóle, zawsze miałem Netto za szmirowy sklep, a oni mają mrożone warzywa w dobrych cenach, ładne piersi z kuraka i często łososią wędoznego na promocji.
Opublikowano 23 listopada 20159 l 1.4 za 19,99? To pewnie mieszanka z krajow Unii i nie tylko doprawiana cukrem.
Opublikowano 23 listopada 20159 l 1.4 za 19,99? To pewnie mieszanka z krajow Unii i nie tylko doprawiana cukrem. Czymś trzeba przyciągnąć klientów przecież. BTW. wie ktoś gdzie można dostać olej kokosowy w dobrej cenie ?
Opublikowano 23 listopada 20159 l Wydaje mi się, że ten miód to nic dobrego i nie powinnas go tutaj wrzucać Lain :>
Opublikowano 23 listopada 20159 l Ty chyba ch/ujowego miodu nigdy nie widziałeś xD @krupek - i dzisiaj wypatrzyłam w tym moim netto, fajnie zaopatrzoną półeczkę ze zdrowym żarciem. tylko ten olej kokosowy dość drogi mają
Opublikowano 23 listopada 20159 l 1.4 za 19,99? To pewnie mieszanka z krajow Unii i nie tylko doprawiana cukrem. Czymś trzeba przyciągnąć klientów przecież. BTW. wie ktoś gdzie można dostać olej kokosowy w dobrej cenie ? W biedronce 13zł za 500g.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Tak a propos oleju kokosowego. Wszędzie jest zachwalany jako najlepszy. Tymczasem, mam znajomą na biotechnologii na polibudzie, robi specjaliację z tłuszczów i według wszystkich pracowników laboratorium, jak i jej, to jest guwno prawda. Nawet możnaby rzec, że jest on toksyczny i nie ma żadnych pro zdrowotnych właściwości. Najlepszym olejem, według nich i badań, jest rzepakowy. Dziwna sprawa trochę.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Może jej się pomyliło. Pierwsze słyszę. O słonecznikowym słyszałam, że jest toksyczny jeśli się go używa w wysokich temperaturach. Niedługo nic nie będzie można jeść XD
Opublikowano 23 listopada 20159 l No właśnie nie, ona też się tam interesuje zdrowym żywieniem itd. W sumie, o tych super właściwościach oleju kokosowego mówi się od niedawna, głównie za sprawą fit celebrytów pokroju Chodakowskiej, Lewandowskiej, czy innego Karmowskiego.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Artykuł mojej znajomej o oleju kokosowym. http://www.dieta-sportowca.com.pl/2015/08/za-co-kochamy-olej-kokosowy.html
Opublikowano 24 listopada 20159 l Rzepakowy byłby fajny gdyby nie fakt że jest genetycznie modyfikowany,ten u nas i ma w sobie więcej jakiejś substancji,która przy podgrzewaniu jest trująca.Jest fajny filmik o tym na yt,profesor się na ten temat wypowiada.Olej kokosowy czyli MCT to szybka energia,porównywalna z węglami,a co konkretnie chodziło koleżance Krupek?
Opublikowano 24 listopada 20159 l Dokładnie to nie wiem, muszę dopytać. Generalnie, to ona lubi się pomądrzyć, ale oleju kokosowego z innym raczej nie pomyliła.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Najlepszy jest lniany i rzepakowy. Ale jest popularny u nas a nie na zachodzie wiec janusze dalej leca na modnych olejach z zachodu. Co do miodu. I tak w sklepie nie kupisz takiego jak w pasiece. Wazne aby nie był sztuczny. Choc najtanszych tez nie ma co brac, bo ja kiedys wziałem to chyba mi miesiac po otwarciu nie krystalizował , a niby nie byl sztuczny.
Opublikowano 24 listopada 20159 l To chyba ten program: Nie wiem bo mi sterowniki głosu na kompie nie działają.
Opublikowano 24 listopada 20159 l To gdzie kupować ten olej kokosowy i jaki? No i jaką cenę można uznać za ok?
Opublikowano 24 listopada 20159 l Na smalcu jechać cyce z kuraka, do tego ziemniaki że skwarkami z cebuli i boczku i mizeria że śmietaną i majonezem. Do picia Cola.