Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 130,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

Wolę normalne orzechy ale nie wiem czy nie kupię tego masła na próbę.

Opublikowano

Takie masło fajnie zmienia smak np placka, a jest też trochę przepisów na kurczaka z odrobiną masła

Opublikowano

W netto, 1,4 kg miodu za 19,99,- , bardzo spoko cena. Z tym, że nie wiem do kiedy promocja trwa..

Opublikowano

W ogóle, zawsze miałem Netto za szmirowy sklep, a oni mają mrożone warzywa w dobrych cenach, ładne piersi z kuraka i często łososią wędoznego na promocji.

Opublikowano

1.4 za 19,99? To pewnie mieszanka z krajow Unii i nie tylko doprawiana cukrem.

Czymś trzeba przyciągnąć klientów przecież.

BTW. wie ktoś gdzie można dostać olej kokosowy w dobrej cenie ?

Opublikowano

Ty chyba ch/ujowego miodu nigdy nie widziałeś xD

@krupek - i dzisiaj wypatrzyłam w tym moim netto, fajnie zaopatrzoną półeczkę ze zdrowym żarciem. tylko ten olej kokosowy dość drogi mają :/

Opublikowano

1.4 za 19,99? To pewnie mieszanka z krajow Unii i nie tylko doprawiana cukrem.

Czymś trzeba przyciągnąć klientów przecież.

BTW. wie ktoś gdzie można dostać olej kokosowy w dobrej cenie ?

W biedronce 13zł za 500g.

Opublikowano

Tak a propos oleju kokosowego. Wszędzie jest zachwalany jako najlepszy. Tymczasem, mam znajomą na biotechnologii na polibudzie, robi specjaliację z tłuszczów i według wszystkich pracowników laboratorium, jak i jej, to jest guwno prawda. Nawet możnaby rzec, że jest on toksyczny i nie ma żadnych pro zdrowotnych właściwości. Najlepszym olejem, według nich i badań, jest rzepakowy.

Dziwna sprawa trochę.

Opublikowano

Może jej się pomyliło. Pierwsze słyszę. O słonecznikowym słyszałam, że jest toksyczny jeśli się go używa w wysokich temperaturach. Niedługo nic nie będzie można jeść XD

Opublikowano

No właśnie nie, ona też się tam interesuje zdrowym żywieniem itd. W sumie, o tych super właściwościach oleju kokosowego mówi się od niedawna, głównie za sprawą fit celebrytów pokroju Chodakowskiej, Lewandowskiej, czy innego Karmowskiego.

Opublikowano

Rzepakowy byłby fajny gdyby nie fakt że jest genetycznie modyfikowany,ten u nas i ma w sobie więcej jakiejś substancji,która przy podgrzewaniu jest trująca.Jest fajny filmik o tym na yt,profesor się na ten temat wypowiada.Olej kokosowy czyli MCT to szybka energia,porównywalna z węglami,a co konkretnie chodziło koleżance Krupek?

Opublikowano

Dokładnie to nie wiem, muszę dopytać. Generalnie, to ona lubi się pomądrzyć, ale oleju kokosowego z innym raczej nie pomyliła.

Opublikowano

Najlepszy jest lniany i rzepakowy. Ale jest popularny u nas a nie na zachodzie wiec janusze dalej leca na modnych olejach z zachodu.

Co do miodu. I tak w sklepie nie kupisz takiego jak w pasiece. Wazne aby nie był sztuczny. Choc najtanszych tez nie ma co brac, bo ja kiedys wziałem to chyba mi miesiac po otwarciu nie krystalizował , a niby nie byl sztuczny.

Opublikowano

To chyba ten program:

Nie wiem bo mi sterowniki głosu na kompie nie działają.

Opublikowano

To gdzie kupować ten olej kokosowy i jaki? No i jaką cenę można uznać za ok?

Opublikowano

Na smalcu jechać cyce z kuraka, do tego ziemniaki że skwarkami z cebuli i boczku i mizeria że śmietaną i majonezem. Do picia Cola.