Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Z kartą moje biedronka kurak jest za 5.99. Cena śmieszna, pewnie to te kurczaki które miały iść do odstrzału ze względu na ptasią grypę, zamiast do utylizacji trafią na polskie stoły.

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 130,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

Z kartą moje biedronka kurak jest za 5.99. Cena śmieszna, pewnie to te kurczaki które miały iść do odstrzału ze względu na ptasią grypę, zamiast do utylizacji trafią na polskie stoły.

Za zakupy powyżej 100 zł przysługuje kura w cenie 5,99.

Opublikowano

Ja w Biedrze przez 2 tygodnie stówy nie wydam. Chyba, że by mi się nagle cała chemia w domu skończyła.

Opublikowano

To samo. Najdrozsze rzeczy ktore tam moge kupic to miod i kawa za 15zl. Nie uzbiera sie, czeba rodzine obdzwonic

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w lidlu promo na orzechy, indyka i moje ulubione salami do jajek.

Opublikowano

Orzechy kupione, polecam też chleb czystoziarnisty z Lidla, 7 zł to całkiem znośna cena.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Są jeszcze jakieś 750 ml za 7,99-ja kupiłem pistację z kawałkami pistacji.Od piątku mają być za 7 zeta te hamerykańskiego weekendu.

Opublikowano

Dowiedziałem się dopiero przy wejściu jak plakat zobaczyłem ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Duzo cukru na 100g? W biedrze ostatnio szukalem ale we wszystkich naje,bane cukru lyzkami

Opublikowano

A no to sprobuje, bez tragedii niektore i dwa razy tyle maja

Opublikowano

Dobra kupilem jakis na patyku orzechowy, w porcji 10g wegli wiec nie umre

Opublikowano

Ja przez Ciebie te mleczne kanapki wpie.rdalam ciągle.