Opublikowano 21 sierpnia 20177 l xD Oczywiscie mleczna kanapka tez jest w lodowce ale polecam tez to , jeden batonik ma 10g wegli Na keto jakos wytrenowal sobie psyche, dzis potragie zjesc jeden taki batonik, na zbilansowanej raczej peklo by cale opakowanie :D
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Ja nie wiem czy to nie jakas specjalna edycja na biedre. Bo dopiero od niedawna widze ze sa.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Mimo że już długo jestem na keto to nie dałbym rady zjeść tylko jednego. Gratuluję samozaparcia. Będę celował w batony białkowe ( tylko ostatnio zjadłem 6 zamiast 1 :P).
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Ja ostatnio chciałem sprawdzić smak nowego masła orzechowego i wdoopilem pół słoika..
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Byłem dzisiaj w lidlu, ale nie wiedziałem i promocji i nawet do mięsa nie podszedłem, dopiero w domu sie zorientowałem jak gazetkę przejrzałem. Pewnie jutro nie bedzie tak jak piszesz xD
Opublikowano 3 września 20177 l masło zdrożało mówili, miałem to gdzieś do dzisiaj, gdy zobaczyłem wiaderko masła klarowanego za 19,99, więc jak zobaczycie gdzieś taniej, potraktujcie to jako promocję
Opublikowano 3 września 20177 l A oliwa ostatnio chyba potaniała, pojawiło się więcej producentów, może to dlatego. Ostatnio w Żabce kupiłem wielką butlę za 15 zł.
Opublikowano 4 września 20177 l 50zl. Ja juz nie jem, za duzo sie naczytalem o tych hodowlach. Mam wstret.
Opublikowano 4 września 20177 l Moja matka ogladala jakis program w tv wlasnie o hodowli ryb i powiedziala, ze lososia juz nigdy nie ruszy.
Opublikowano 4 września 20177 l To samo powiedział mój znajomy z Norwegii który kiedyś czyścił filtry z tych zamkniętych zbiorników ;)
Opublikowano 4 września 20177 l Może już dalej nie drążmy, dla spokojnego ducha i dobrego samopoczucia.
Opublikowano 4 września 20177 l Może już dalej nie drążmy, dla spokojnego ducha i dobrego samopoczucia.
Opublikowano 5 września 20177 l Ostatnio miałem okazję zjeść łososia złowionego gdzieś na Morzu Północnym. Pierwszy raz w życiu jadłem takiego nie-sklepowego, z pewnego źródła i to jest zupełnie inny smak. Może i nie zupełnie inny, ale w moim odczuciu był zarazem bardziej delikatny i jednocześnie bardziej twardy. To zupełnie jak ja po rozluźniającym żeliku do wygrzanego je.banka. Edytowane 5 września 20177 l przez Blaise
Opublikowano 7 września 20177 l Właśnie dostałem smsa od pana Jeronimo Martins, że do 10.09 kurak po 9.99 w Biedrze.
Opublikowano 19 października 20177 l U mnie wyłożyli wczoraj wieczorem. Poszedłem tuż przed zamknięciem i nic już nie było. Musiałem te niby eko kupić. Chyba sami kulturyści w okolicy mieszkają:).
Opublikowano 19 października 20177 l Ja o dziwo o 9 na luzie,mogłem wziąć ile chciałem,ale ograniczenie to brak miejsca w zamrażalniku.