Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Jak Krupku będziesz we Wrocławiu i zjesz w Petra Gyros na Legnickiej to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Jak będę we Wrocławiu i zjem w Petros Gyros na Legnickiej to pogadamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Orzechy to zaj.ebiste źdódło tłuszczy. Tyle że ciezko jesc zjesc garsc i odpuscić a jak opier.dolisz 100g no to troche juz za duzo tego tłuszczu wyjdzie. Moze o to chodzilo jjotowi ze zło. Bo są bardzo kaloryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ja w lipcu co drugi dzień waliłem 100g na drugie śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Orzechy to zaj.ebiste źdódło tłuszczy. Tyle że ciezko jesc zjesc garsc i odpuscić a jak opier.dolisz 100g no to troche juz za duzo tego tłuszczu wyjdzie. Moze o to chodzilo jjotowi ze zło. Bo są bardzo kaloryczne. http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,101460,12423962,Orzeszki_ziemne___przegryzka_pelna_zdrowia_.html Chociaż mają mnóstwo kalorii i tłuszczu, nie tuczą (...) . Orzechy te obfitują w kwasy oleinowe, które zamiast odkładać się w postaci tkanki tłuszczowej, obniżają poziom złego cholesterolu we krwi i zbawienne dla układu krwionośnego. Nic tylko jeść. Bezkarnie. (...) 2. Orzeszki przyspieszają metabolizm, więc zostają zużyte, a nie odłożone. Ładafak? W tym jest chociaż cień prawdy? To dosypię sobie jeszcze porcję fistaszków <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ponoc nie mozna jesc za duzo ziemnych orzeszkow bo maja w sobie cos szkodliwego przy duzych ilosciach. Ile to znaczy "duzych" to nie pamietam, ale nie zaleca sie wpier.dalac non stop codziennie, lepiej je mieszac z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ziemne na mnie zle wplywaja w wiekszej ilosci. Sa ciezkostrawne po prostu, jak dla mnie. Garsc i ok. Bo pozniej wizytacja na tronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Bo ziemne do odmiana fasoli a nie orzechy A faceci strączkowych nei powinni wciągać za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Orzechy to zaj.ebiste źdódło tłuszczy. Tyle że ciezko jesc zjesc garsc i odpuscić a jak opier.dolisz 100g no to troche juz za duzo tego tłuszczu wyjdzie. Moze o to chodzilo jjotowi ze zło. Bo są bardzo kaloryczne. http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,101460,12423962,Orzeszki_ziemne___przegryzka_pelna_zdrowia_.html Chociaż mają mnóstwo kalorii i tłuszczu, nie tuczą (...) . Orzechy te obfitują w kwasy oleinowe, które zamiast odkładać się w postaci tkanki tłuszczowej, obniżają poziom złego cholesterolu we krwi i zbawienne dla układu krwionośnego. Nic tylko jeść. Bezkarnie. (...) 2. Orzeszki przyspieszają metabolizm, więc zostają zużyte, a nie odłożone. Ładafak? W tym jest chociaż cień prawdy? To dosypię sobie jeszcze porcję fistaszków <3 No piękna sprawa, orzeszki z kaloriami widmo. Co ten internet to ja nawet nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Aj tam, są dobre tłuszcze i złe tłuszcze, to samo z cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 I wszystko z glowa, bez paranoi. Nie rozumiem po co zwyklemu Kowalskiemu jakies totalne ograniczenia w diecie? Jesli dla kompletnie wlasnego ego to jeszcze rozumiem ale zeby fastfuda sobie zalowac raz w tygodniu bo.. no wlasnie huy wie co. Jak mozna sie zmiescic w makro to nie widze problemu. A jesli targa sie na silce plus fizyczna robota to juz w ogole paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Powinien mieć odstępstwa od miski,pod warunkiem że resztę czasu dostarcza to co trzeba,bo jeżeli cały tydzień je choojowo i jeszcze dowali fasta to nic dobrego z tego nie wyjdzie.Co do tłuszczy,to nie tylko nimi bym się przejmował ale i związkami aktywnymi,jak np. fitoestrogeny,jest ich wszędzie pełno,a panowie jak ja po 30-tce muszą uważać na takie pułapki Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Tak jak pisze liti. Nikt nikomu nie zaluje oje.bać cos raz na tydzien chu.jowego. Nawet wskazany jest cheat meal dla dobra naszej psychiki Co do orzechów nigdzie nie napsiałem ze są złe bo są bardzo dobre, szczegolnie brazylijskiebez węgli to super sprawa. Tylko ze tzreba je jesc z umiarem bo sa mocno kaloryczne. Sam mam kilka kilo pistacji i nerkowców w szafie , codziennie jem po 30g więc luzik. I wszystko z glowa, bez paranoi. Nie rozumiem po co zwyklemu Kowalskiemu jakies totalne ograniczenia w diecie? Jesli dla kompletnie wlasnego ego to jeszcze rozumiem ale zeby fastfuda sobie zalowac raz w tygodniu bo.. no wlasnie huy wie co. Jak mozna sie zmiescic w makro to nie widze problemu. A jesli targa sie na silce plus fizyczna robota to juz w ogole paranoja. Ty wszystko zbyt zero jedynkujesz kobik. Kazdy jest inny. Ja jestem raczej typowym endo, nawet jak wazylem 56kg bylem skinny fat. gdybym pojechał 3 dni na samych fastfoodach to od razu po mnie to widac. A sa ludzie jak moj braciak cioteczny ze zdecydowana przewaga ekto i moze jesc cały tydzien fast foody a tylko piar.dnie i dalej krata na brzuchu. Kazdy organizm jest inny i kazdy inaczej reaguje. Poza tym ja osobiscie gardze fast foodami i jak robie cheat meal to po prostu robie wlasnej roboty hamburgery czy tortille. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 To prawda. Lepiej jak juz czitowac to w miare mozliwosci na wlasnych skladnikach. Bo wiesz czego uzywasz. Kanabis ja wiem, masz racje. Kazdy jest inny i inaczej reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 w biedrze promocyja na miód, będzie do ciasteczek owsianych ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) po ile? bo ja mam litrowy słoik z pasieki za 25zł. Edytowane 17 września 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 Niby nasz miód jest zdrowy,ale w porównaniu do Manuka jeżeli chodzi o składnik aktywny metyloglioksal to się umywa,manuka potrafi mieć go do 600 mg na kg a nasz gryczany od kilku do 25,cena również inna Ale miód to nie tylko ten związek,czyli warto do dodawać do diety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) ja wzięłam ten mniejszy, za ok 5 zł, a duży był coś ok 13 zł, ale nie litrowy. i jeszcze dżemy też są chyba -20%. @Litwin - ja przemycam go do ciastek owsianych, do samej owsianki, kawy i do dżemów własnej roboty, zamiast tony cukru. Edytowane 17 września 2015 przez Lain Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 ja wzięłam ten mniejszy, za ok 5 zł, a duży był coś ok 13 zł, ale nie litrowy. i jeszcze dżemy też są chyba -20%. @Litwin - ja przemycam go do ciastek owsianych, do samej owsianki, kawy i do dżemów własnej roboty, zamiast tony cukru. Ja wolę ksylitol,działanie przeciwstawne do cukru i lepiej znosi wyższe temp niż miód Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 ksylitol też sobie kupiłam i czasami korzystam, ale teraz jak staram się pić głównie samą wodę.. to starcza mi i starcza ;x w szczególności, że chłopak nie dał się wciągnąć w to całe zdrowe odżywianie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Ja już się wciągnąłem. Ale tak tylko mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Miejże odrobinę honoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) No wlasnie. Ps. Ja tez jestem silny, cwicze i zdrowo sie odzywiam. Edytowane 19 września 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 października 2015 W Rossmanie 40 kap Omega red z 20 zeta na 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 23 października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 października 2015 A co to daje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi