Vekka 0 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Otóż zakupiłam Star Wars The Force Unleashed na Playstation 2. Od razu powiem, że nie jestem za bardzo obeznana, bo mam ją niecały tydzień(konsole). Otóż od razu na samym początku pojawia jak zaczynamy grę to kamera zamiast stać za plecami postaci, kręci się w koło. Odkryłam tylko, że jak przytrzymuję R2 to się trochę ustabilizowuje, ale to też zależy jak mocno wciskam przycisk. Gra jest cudno, ale to upierdlistwo przeszkadza mocno w grze. Ma ktoś jakiś pomysł? Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Obstawiam ,że z analogiem coś nie tak :confused: ,przy jednym z padów które posiadałem całkowicie się zepsuł i zamiast obracać kamerą wtedy kiedy wykonuje ruch,robił to zawsze bez mojej woli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vekka 0 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ok dzięki za pomoc. Chyba się wyposażę w Dualshocka Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi