Gość Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 http://www.ppe.pl/news-13972-Medal_of_Honor_Warfighter_ujawnione.html Danger Close = padaka? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 No i fajnie ze DICE nie dostało multi ... może powstanie coś świeżego ,A sam singielek w MoH był bardzo sympatyczny . W nowej odsłonie niech poprawią grafikę ,dodadzą więcej akcji i gierka jak ta lala mam nadzieje ze pozostawią sposób przedstawienia historii taki jak był w jedynce Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Ja bym się cieszył gdyby za całą produkcją stało Dice.Zawsze lubiłem kampanię singlową w MoH-u,szczególnie za czasów Szaraczka i poprzedniej generacji ,no ale czasy się zmieniają ,a seria utraciła już swoją świetność.Może gdyby po raz kolejny reżyserował Spielberg...nie to raczej niemożliwe,poza tym już nie robi się FPS-ów na 10 godzin,pozostaje tylko multi.No i właśnie o to się nie martwię,jednak chciałbym zagrać w długą(co nie znaczy ,że nudną),porządną kampanię z prawdziwego zdarzenia. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 499 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Ja za to wolałbym gdyby choć jedna z firm robiących topowe FPS sięgnęła po dawniejsze lata . Teraźniejsze konflikty na obecną chwilę mi się przejadły i pograłbym w jakiegoś Medal Of Honor w czasach drugiej wojny albo jeszcze lepiej w czasach wojny secesyjnej. Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 IMO reboot seri był udany kampania krótka, ale intensywna i jak na każdym kroku podkreślają twórcy autentyczna. Jeśli ktoś widział dokument o Bitwie o Takur Ghar ten wie o czym pisze. Co do Multi to zawiodłem się szalenie, snajpa i kamparstwo na każdej mapie, zwykły Battlefield rip-off tylko bez pojazdów. Fakt że teraz za całość odpowiadają chłopaki z Danger Close bardzo mnie ucieszył, Greg Goodrich jest dla mnie przekonującym gościem "z misją" W 1szym trailerze może i sporo się działo ale jednocześnie był on bardzo stonowany dlatego myślę że facet czuwa nad tym ażeby gra nie urosła do absurdu ala COD. Tym razem jednak mam duże oczekiwanie do MP ponieważ umieszczenie GROMu wkońcu do czegoś zobowiązuję i rozgrywka ma szanse urosnąć do FPSowej FIFY, już widzę te zespołowe rajdy i zawiedzionych niemców w lobby Pod linkiem macie BTS okładki. Enjoy! http://www.eurogamer...details-box-art 2 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Ja się jednak poddaje zadnego FPS'a od DICE /EA mam dość po BF3 ... przecież to się w głowie nie mieści ze DICE nie umie zoptymalizować gry tak aby zmieściła sie na 1 DVD jakoś inne studia nie mają problemu ...ale DICE ma . kolejna sprawa to bugi w grze i ich śmieszne naprawianie .. wypuszczają patcha który to miał naprawić 2 największe bolączki gry a z(pipi)ał kilkanaście innych rzeczy no litości . Tak teraz czołg w BF3 to tylko rekwizyt bo jest dosłownie na jednehp hita z RPG nie mówiąc już o Javalinie . STOP EA/DICE dla waszych crapów . Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 (edytowane) Kolejny nabijacz kasy, IJEJ. Takie gry to powinni dodwac do Konsole Edytowane 8 kwietnia 2012 przez komar737 1 1 Cytuj
wrog 608 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Kolejny nabijacz kasy, IJEJ. Takie gry to powinni dodwac do Konsole Na szczęście inne gry wydaje się charytatywnie, a nie dla zysku. 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aO2DAVQYauQ&feature=youtu.be Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Na fejsie jest głosowanie GROM vs Seals. Głosujcie, może będzie niespodzianka https://www.facebook.com/questions/10151106185949054/ Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=aO2DAVQYauQ&feature=youtu.be I co my w tej grze , z rewelacyjnym silnikiem i świetną mechaniką , mamy : extrymalny kontrast + odbarwienie o ok. 75% + oślepiające oświetlenie (latarki, lasery i inne źródła światła) + mase efektów (cząsteczkowych i innych, jak: dym , kurz i latające śmieci) czyniących grę/rozgrywkę mało czytelną (lub nieczytelną) = kolejne wcielenie oślepiającego "czarno-białymi" plamami i niebiesko-zielonym filtrem Battlefielda 3 ? - raczej tak ; a przecież B: Bad Company 2 taki nie był/nie jest ; teraz , przy Batt. 3 i MoH: W , złą drogę (wizualną) twórcy obrali , niestety . Edytowane 19 sierpnia 2012 przez Paweł Dziuba Cytuj
wrog 608 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 (edytowane) Osiem minut z kampanii: Edytowane 14 września 2012 przez wrog Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 jak dla mnie klimacik jest mega xD tak to ma wygladac na konsoli?? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 Gameplaye sa raczej z PC, na konsoli bedzie imo wygladac zdziebko lepiej niz konsolowa wersja bf3 ( mniejsze mapy wiec wydaje mi sie ze beda mogli pofolgowac bardziej z grafika) Cytuj
Janush 224 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 To jest NA 100% gameplay z pc. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 To jest NA 100% gameplay z pc. Przecież na filmiku widać że to gameplay z xboxa 360 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 To jest NA 100% gameplay z pc. Przecież na filmiku widać że to gameplay z xboxa 360 Pomyśl, że to mogłoby być grane na padzie od x360 na PC. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 To jest NA 100% gameplay z pc. Przecież na filmiku widać że to gameplay z xboxa 360 Pomyśl, że to mogłoby być grane na padzie od x360 na PC. I tak słabe tekstury by były? Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 To jest NA 100% gameplay z pc. Przecież na filmiku widać że to gameplay z xboxa 360 Pomyśl, że to mogłoby być grane na padzie od x360 na PC. I tak słabe tekstury by były? No właśnie, to jest zastanawiające Z drugiej strony nie widać za bardzo jakiegoś aliasingu, który na bank by się pojawił w wersji konsolowej. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 To jest NA 100% gameplay z pc. Przecież na filmiku widać że to gameplay z xboxa 360 Pomyśl, że to mogłoby być grane na padzie od x360 na PC. I tak słabe tekstury by były? No właśnie, to jest zastanawiające Z drugiej strony nie widać za bardzo jakiegoś aliasingu, który na bank by się pojawił w wersji konsolowej. Dokładnie,myślę więc że to Xbox.Gra chodzi na tym samym silniku co Battlefield,Battlefield jest ładną grą,SinglePlayer jest jednym z najładniejszych w FPS,więc są duże szanse na to ze to z Xboxa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi