Piwo_HD 5 Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 Ta gra w multi jest daleko ,daleko za dobrym niedocenianym Homefront gdzie jej do pierwszej ligi ?.Grafika na poziomie pierwszych gier z xboxa 360 ,mała mapa ,debilne restarty ..to nie jest gra warta kupna na premierę w drodze jest Far Cry 3,Halo 4 no i Czarny 2 . Cytuj
canuks 63 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 Dzis pograłem jeszcze chwilkę i poszedł pre-order. Wole sponsorować coś co się rozwija niż coś co stoji w miejscu od paru "odcinków" No widzisz. Mi własnie medal uświadomił jak genialne multi ma call of duty Szanuję to ponieważ o gustach się nie dyskutuje Dokładnie o gustach się nie dyskutuje ,ale prawda jest taka ze to CoD ma najlepsze/grywalne multi od lat i jeszcz długo poczekamy aż coś lepszego wyjdzie . Smutne to fakty ale tak jest .... każdy fps jaki się pokazuje próbuje nawiązać walkę z CoD .... skutki są opłakane nie ważne czy to BF,MoH,Homefront . To co dali nam w Becie nowego Moh'a jest jakąś kpiną w to się nie da grać ... wczoraj wieczorem usiadłem ponownie do betki pograłem 3h i były to stracone 3h.. po hoooj klasa snajpera jak jest bezużyteczna szczególnie na tej mapie chyba dali ją tylko po to bo tak wypadało .... i tak 90% graczy gra Szturmowcem GROMu . Respowny to naprawdę jakiś żart ile to razy zrespiło mnie dosłownie przed lufą przeciwnika a były nawet tak idiotyczne sytuacje ze kampie sobie w tej betonowej rurze czy co to jest a tu nagle z prawej strony resp 2 przeciwników ubiłem ich ledwo co padli resp kolejnej 2 za moimi plecami żart. Do tego dochodzi z(pipi)any menu/interfejs jaki tam bałagan to głowa mała . Naprawdę znam 1000 innych sposobów jak wydać 220zl . Zobaczymy co bedzie w kampani ale szału też się nie spodziewam pewnie max 6h rozgrywki dostaniemy . Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 (edytowane) Przesadzacie... mnie się gra całkiem przyjemnie. Jest bardzo podobnie do MoH 2010. Sama beta przedstawia wyższy pozom jakości niż beta BF3. Największe minusy to słaba mapa, spawny i snajperki zabijające 2 strzałami (takie małe mapy + may recoil w normalncyh broniach = klasa snajpera bezużyteczna). Jak kogoś nie interesuje Quake Ops 2: Tomahawk Chasing a celuje w coś bardziej realistycznego to może lyknąć. Pytanie tylko czy ktoś, kto ma BF3 i kupił premiuma widzi sens w kupowaniu Warfightera... chyba tylko jakieś polaczki co chcą pobiegać gromem albo typki jarające się ilością gadżetów i nacji. Ja tam sensu nie widzę, ogram betkę i mi wystarczy. Do kiedy trwa ta beta? Dokładnie o gustach się nie dyskutuje ,ale prawda jest taka ze to CoD ma najlepsze/grywalne multi od lat i jeszcz długo poczekamy aż coś lepszego wyjdzie . Poczekaj do 6 listopada. Edytowane 8 października 2012 przez MaZZeo Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 Do kiedy trwa ta beta? Do 15-ego 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 pre order odwołałem a szkoda bo liczyłem na fajną alternatywę dla BF a tu postać jak by w błocie biegała + szaro i brzydka grafika a niby fros 2 Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 (edytowane) Medal of Honor będzie wydany prawdopodobnie na 2 DVD i znów prawdopodobnie będzie możliwość instalacji textur jak w przypadku BF3. Więc jak to się sprawdzi to będzie to kolejny po BF3 świetnie wyglądający shooter :] Edytowane 8 października 2012 przez poli_x Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 (edytowane) może i będzie ale itak panowie zaliczyli kolejną klapę a tak liczyłem że z nadchodzących fps to własnie w MOH pogram ;], a tu taki kisiel teraz czekam na halo oraz bf3 aftermatch ;/ oczekiwania umilę sobie far cry 3 ;] Edytowane 8 października 2012 przez BoroBoro Cytuj
canuks 63 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Medal of Honor będzie wydany prawdopodobnie na 2 DVD i znów prawdopodobnie będzie możliwość instalacji textur jak w przypadku BF3. Więc jak to się sprawdzi to będzie to kolejny po BF3 świetnie wyglądający shooter :] No i powiedz o czym to świadczy ? Tylko o nieudolności i amatorstwie twórców ... jakoś inni potrafią zrobić dobrą grę z ładną grafą na jednym DVD i jest cacy Jak BF3 jest dla ciebie świetnie wyglądającym shooterem to ja nie mam pytać Zresztą czego się tu spodziewać po twórcach jak cała seria BF to masa bugów ... które są naprawiane nie udolnie kolejnymi gigantycznymi łatami które to z kolei psują co innego i tak w koło . Tu też pewnie bedzie ten sam scenariusz dostaniemy zbugową finalną wersję z możliwością instalacji tekstur osobno ... kilka dni po premierze patch 2gb który coś poprawi i coś zepsuje. Nie ma czym się jarać czas spojrzeć realnie na sprawę limit zaufania się wyczerpał dla amatorów . 3 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 dokladnie BF to moze swietnie wyglada na wypasionym pc, na konsoli to zal straszny i wedlug mnie jest praktycznie nie grywalna, cale szczescie ze wychdzi black ops 2 i treyarch pokaze jak sie robi grywalne multi, po bardzo slabym mw3 jest szansa ze bo2 bedzie eleganckie oficjalnie mozna powiedziec ze medal of honor warfighter ssie 1 1 Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 dokladnie BF to moze swietnie wyglada na wypasionym pc, na konsoli to zal straszny i wedlug mnie jest praktycznie nie grywalna, cale szczescie ze wychdzi black ops 2 i treyarch pokaze jak sie robi grywalne multi, po bardzo slabym mw3 jest szansa ze bo2 bedzie eleganckie oficjalnie mozna powiedziec ze medal of honor warfighter ssie Wciąż zapominasz dodać że są to tylko i wyłącznie Twoje odczucia. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 no to chyba oczywiste, nie pisze za kogos pisze za siebie i to sa moje odczucia Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Po paru godzinach gry - najbardziej wkurzające jest losowe nabijanie killi po śmierci. Co mam na myśli? Otóż chodzi mi o rzucenie np. granatu w ostatniej chwili życia - widzę, że leci prosto pod nogi delikwenta. Widzę wybuch, figurant odlatuje w siną dal a ja... dostaję punkty lub nie. Zależy to od "widzimisię" gry w danej chwili To samo np. z moździerzem... Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Jeżeli ktoś chciałby, aby jego gra w betę nie poszła na marne, to zapraszam to walki o darmową kopię nowego MoH-a - w sumie dwie osoby zostaną wynagrodzone gierką. Szczegóły w serwisie PolskiLive.pl! Dołącz do naszego plutonu i wygraj kopię Medal of Honor: Warfighter Mamy przyjemność ogłosić, że dziś startujemy z konkursem organizowanym we współpracy z firmą Electronic Arts Polska, w którym nagrodami są dwie sztuki gry Medal of Honor: Warfighter. Wszystko, co musicie robić, to dołączyć do naszego plutonu i grać, na polu walki dając z siebie wszystko, Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 fajnie jak wygram za darmoche to pogram bo 200 zł nie wydam na to ;] 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 feeling broni w tej becie jest jak bym strzelał z asg tanie plastikowe zabawki, a nie 3kg metalu ;/,szkoda tego medala bo liczyłem na dobre multi a roboty i SF w blak klops 2 to nie dlamnie ;/ Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Mam takie pytanie ... pokazali jakąś oficjalną mapę z gry ale za dnia przy jasnym otoczeniu ? czy tylko pochwalili się mapką z bety ? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Jezeli dali na bete takiego gniota to starch sie bac co bedzie w finalnym produkcie, albo ja zle kombinuje ale wydawalo mi sie za beta ma zachecic ludzi do kupna gry... Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Jezeli dali na bete takiego gniota to starch sie bac co bedzie w finalnym produkcie, albo ja zle kombinuje ale wydawalo mi sie za beta ma zachecic ludzi do kupna gry... Zle kombinujesz,demo zacheca do kupna gry,beta jest do wychwycenia wszystkich wad i poinformowania o wszelkich bledach producenta gry. Tak jak to bylo w przypadku bety Battlefield 3 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Jezeli dali na bete takiego gniota to starch sie bac co bedzie w finalnym produkcie, albo ja zle kombinuje ale wydawalo mi sie za beta ma zachecic ludzi do kupna gry... Zle kombinujesz,demo zacheca do kupna gry,beta jest do wychwycenia wszystkich wad i poinformowania o wszelkich bledach producenta gry. Tak jak to bylo w przypadku bety Battlefield 3 I co napiszesz do nich ze gra jest tragiczna? czy po prostu jej nie kupisz? Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Jezeli dali na bete takiego gniota to starch sie bac co bedzie w finalnym produkcie, albo ja zle kombinuje ale wydawalo mi sie za beta ma zachecic ludzi do kupna gry... Zle kombinujesz,demo zacheca do kupna gry,beta jest do wychwycenia wszystkich wad i poinformowania o wszelkich bledach producenta gry. Tak jak to bylo w przypadku bety Battlefield 3 I co napiszesz do nich ze gra jest tragiczna? czy po prostu jej nie kupisz? Zrobiłem pre-order Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Jezeli dali na bete takiego gniota to starch sie bac co bedzie w finalnym produkcie, albo ja zle kombinuje ale wydawalo mi sie za beta ma zachecic ludzi do kupna gry... Zle kombinujesz,demo zacheca do kupna gry,beta jest do wychwycenia wszystkich wad i poinformowania o wszelkich bledach producenta gry. Tak jak to bylo w przypadku bety Battlefield 3 I co napiszesz do nich ze gra jest tragiczna? czy po prostu jej nie kupisz? Zrobiłem pre-order No to musisz miec ps3 bo tam nie ma w co grać oprócz multiplatformerow 1 1 Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 Jezeli dali na bete takiego gniota to starch sie bac co bedzie w finalnym produkcie, albo ja zle kombinuje ale wydawalo mi sie za beta ma zachecic ludzi do kupna gry... Zle kombinujesz,demo zacheca do kupna gry,beta jest do wychwycenia wszystkich wad i poinformowania o wszelkich bledach producenta gry. Tak jak to bylo w przypadku bety Battlefield 3 I co napiszesz do nich ze gra jest tragiczna? czy po prostu jej nie kupisz? Zrobiłem pre-order No to musisz miec ps3 bo tam nie ma w co grać oprócz multiplatformerow Mam PS3 i Xboxa 360 a pre order mam na Xboxa360 Chcesz się jeszcze jakąś mądrością z nami podzielić? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 mowilem tylko do Ciebie bo wygladales na zdesperowanego, i bez gustu, ale przecież kazdy ma prawo do wlasnego zdania wiec sie nie podniecaj. Peace Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 Widzę w kontekście Twojej wypowiedzi za to że Ty już szczytujesz. Nie rozumiem natomast czemu wychodzisz z założenia że jeżeli Tobie coś się nie podoba to i mi ma się to nie podobać? Mi Medal przypadł do gustu,bardzo podoba mi się Battlefield 3,więc nie sądze aby Medal był gorszy,zreszta dla samego Singla warto nabyć kopię a jak multi bedzie kiepskie to odsprzedać ją z maksymalną strata 10%. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi