Absolem 1 036 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 mysle ze bedziesz musial opuscic wiecej z ceny bo po tej becie to wiekszosc ludzi kupi dla singla w tym i ja i bedzie chcialo to szybko pogonic. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 U mnie w Irlandii gry zwraca się na innych warunkach. Do 2 tygodni od kupna tracisz max 10% Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 U mnie w Irlandii gry zwraca się na innych warunkach. Do 2 tygodni od kupna tracisz max 10% aaaa to przepraszam myslalem ze polandia Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 (edytowane) nie mam golda ale wpisałem kod na 48h mimo to grać w betę ni mogę. ktoś też tak ma? edit już bangla dzięki wszystkim za odpowiedzi Edytowane 13 października 2012 przez sosnaa Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 (edytowane) Prezen dla tych co graja/grali w bf3: Join Medal of Honor Warfighter to unlock the Swedish Spec Op Step into the role of elite, International Operators in Medal of Honor Warfighter. The latest entry in the series is built on the same Frostbite 2 technology that powers Battlefield 3. For being a Battlefield 3 player, we will immediately unlock the Swedish SOG point man for you online. Here to tell you more about this Tier 1 operator is Kristoffer “Hoffe” Bergqvist, formerly from DICE and now Creative Director at Danger Close...Wiecej pod linkiem: http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654786557443487/ Edytowane 16 października 2012 przez zaq123456 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 na torrentach.. plaga jakaś Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 (edytowane) na torrentach.. plaga jakaś Patrzac po rozmiarze pliku,chyba beda tekstury HD. (zeby nie bylo,to nie mam zamiaru pobierac.Tylko bylem ciekaw rozmiaru pliku i ilosci plyt) Edytowane 20 października 2012 przez zaq123456 Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 kiedy premiera w polsce a kiedy na allegro ? dzieki Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 (edytowane) na torrentach.. plaga jakaś Patrzac po rozmiarze pliku,chyba beda tekstury HD. (zeby nie bylo,to nie mam zamiaru pobierac.Tylko bylem ciekaw rozmiaru pliku i ilosci plyt) Instalka hd jest plyty sa dwie pierwsza multi i textury druga singiel, grafika poziom bf3 szaro bury ale ujdzie singiel bardzo mi pasuje ale gra zbugowana strasznie nie chce spoilowac gdzie i co, na plus bardzo fajny nowy system celowania w polaczeniu z cover, no i mega dzwiek do tej gry pozadny system 5.1 wymagany, multi olewam. Jest w(pipi)iajaca latara z bf3. Edytowane 20 października 2012 przez mars75 Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Dodam tylko za sa bardzo fajne sekcje za kierownica , taki maly odskok od ciaglego szczelania. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 (edytowane) Dodam tylko za sa bardzo fajne sekcje za kierownica , taki maly odskok od ciaglego szczelania. Super miodzio... podczas wyścigu samochód kierowany przez si przyblokował się na murku myślałem ze to koniec pościgu uderzałem swoim pojazdem w niego z myśla ze może wybuchnie albo kierowca wypadnie :0 koniec końców wystukałem go z przeszkody i zaczął uciekać dalej.... sekwencje snajperskie? strzelać w obrys byle gdzie i tak trafisz do tego czasami granaty rzucane przez oponentów nie wybuchają. Gra sie calkiem przyjemnie fabula jest bardzo fajna , bardziej trzyma od bf3 ale ogólnie do poziomu cod mw to daleeeeeeeko Edytowane 22 października 2012 przez mars75 1 1 Cytuj
gork 19 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 A singiel długi, czy taki na 5-6h? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 A singiel długi, czy taki na 5-6h? Wyczytałem w necie ze singiel to raptem 3h 40 min grania prawda to ? W grze podobno jest misja(3 minutowa ) w której oddajemy jeden strzał ..... więc po hoooj takie coś robić/wstawiac ? Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Ta gra to dno... Singiel to nuuuuuuda .Graficznie poziom pierwszych gier na premierę xboxa 360 .Singiel 4,40 h .Multi pewnie za 3 mc puste serwery czyli ..za 3 tygodnie wychodzi B.Ops 2 tu mamy multi na rok grania i cena identyczna .Nie wiem kto kupuje Medala na premierę ?. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 heheh piraci jadą po grze jak z taczką g***a podobno ogólnie tragedia nie dość ze gra króciutka to singiel słaby ,grafika jak z poprzedniej generacji .... i za to 220zl wołają :D . Nie wiem co o tym myśleć ale ten cały Frostbite 2 taki do dupy albo trafia w złe ręce BF3(DICE) MoH (danger close) ... chyba to drugie Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Jezeli ktos ma ograniczony budżet na gry naprawde nie polecam MOH lepiej zainwestowac w halo 4 albo poczekac na oceny bo2 Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Ciekawe czy piraci nie maja tej samej wersji co byly jaja z BF3 Instalowali textury hd a tak naprawde nie dzialaly one I kazdy mowil ze to najgorsza gra i najbrzydsza tej generacji a Ci co mieli oryginaly mowili ze to najladniejsza gra tej generacji Mam na mysli FPS Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 BF3 jest średni graficznie daleko mu do niektórych FPS na konsolach.Po becie BF3 wiedziałem że wybiorę wersję na konsole jednak tym razem MOH tak bardzo mnie odrzucił że jeżeli już zagram to na komputerze.Nie patrzę tylko na grafikę ale to jest kpina co wyprawiają. 1 Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 O to może masz większe doświadczenie niż ja,powiedz mi więc która gra jest ładniejsza (mowa o FPS) na konsole?Która nawiązuje do wojny współczesnej? Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 heheh piraci jadą po grze jak z taczką g***a podobno ogólnie tragedia nie dość ze gra króciutka to singiel słaby ,grafika jak z poprzedniej generacji .... i za to 220zl wołają :D . Nie wiem co o tym myśleć ale ten cały Frostbite 2 taki do dupy albo trafia w złe ręce BF3(DICE) MoH (danger close) ... chyba to drugie Nie gram na piratach .Gralem w singla of-line ..(konsola sklepowa) mam dobrego znajomego w wielkim sklepie w DE. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 heheh piraci jadą po grze jak z taczką g***a podobno ogólnie tragedia nie dość ze gra króciutka to singiel słaby ,grafika jak z poprzedniej generacji .... i za to 220zl wołają :D . Nie wiem co o tym myśleć ale ten cały Frostbite 2 taki do dupy albo trafia w złe ręce BF3(DICE) MoH (danger close) ... chyba to drugie Nie gram na piratach .Gralem w singla of-line ..(konsola sklepowa) mam dobrego znajomego w wielkim sklepie w DE. Przecież mi nie chodziło o to że Ty niby grasz na piratach .... czytałem w necie fora i blogi piratów i stąd moje stwierdzenie ze piraci jadą po tej grze . Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Na dzien dobry bedzie patch: https://help.ea.com/article/mohw-day-1-patch-information Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 O to może masz większe doświadczenie niż ja,powiedz mi więc która gra jest ładniejsza (mowa o FPS) na konsole?Która nawiązuje do wojny współczesnej? Nic nie pisałeś o wojnie współczesnej a po prostu o FPS. Nie ma sensu bym pisał killzone 2-3 ale chociażby crysis 2 zjada graficznie BF3. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 O to może masz większe doświadczenie niż ja,powiedz mi więc która gra jest ładniejsza (mowa o FPS) na konsole?Która nawiązuje do wojny współczesnej? Nic nie pisałeś o wojnie współczesnej a po prostu o FPS. Nie ma sensu bym pisał killzone 2-3 ale chociażby crysis 2 zjada graficznie BF3. Tylko że w Crysis nie polatam samolotami,nie pojeżdżę czołgiem a budynek nie zawali się po umieszczeniu dużej ilości ładunków na ścianach. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Graficznie to jak na razie wszystko zjada halo 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi