Opublikowano 26 czerwca 201410 l zrobilem dzisiaj jakos 65% i jak tylko wroce do domu biore dodatek! Az tak wkrecila? Kurde kusi mnie tez bo resoguna mecze na ps4 a na vicie mi brakuje podobnego tytulu (remote play nie licze)
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Jak Ci się Resogun podoba, to nie ma w ogóle nad czym się zastanawiac.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l To jest to samo co na PS3? Mam 36zl na psn i nie wiem co brać, LBP czy to
Opublikowano 26 czerwca 201410 l To jest to samo co na PS3? Mam 36zl na psn i nie wiem co brać, LBP czy to To samo. Więc bierz LBP jak Stardusta masz na PS3
Opublikowano 26 czerwca 201410 l chyba tylko mini gry i tryby specjalne sa zmienione i nowe i dostosowane pod wlasciwosci vity ale sam glowny trzon gry i tryb to praktycznie to samo co na ps3 lbp vita masz autonomiczna, osobna czesc i do tego najlepsza Edytowane 26 czerwca 201410 l przez Ficuś
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Bossowie są inni i jest kilka innych trybów gry. To w żadnym wypadku nie jest jakaś tam konwersja. Jak podobało sie na PS3 to brać na PSV bez zastanowienia.
Opublikowano 8 października 201410 l Ja kupiłem ostatnio na promocji razem z DLC i grałem dopóki nie zauważyłem, wbiłem prawie wszystkie trofea za 1 posiedzeniem mega wciągająca produkcja, wygląda i gra się świetnie <3 O dziwo, mam SS HD na PS3, ale odpaliłem dosłnie raz i takie "meh". Na Vicie jak zwykle takie gierki są dużo bardziej grywalne
Opublikowano 8 października 201410 l jak kiedys kupisz ps4 koniecznie sprawdz resogun, tez jest od nich i tez jest kapitalny - team zna sie na rzeczy robiac shoterki