Daffy 10 546 Opublikowano 5 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2013 niesamowicie prezentuje się ten tytul na Vicie, pewnie mi czas nie pozwoli ale aż nabralem ochoty by zrobić platynę, którą z powodu braku czasu nie zrobilem na ps3. Dodatkowo widzę, że łatwiej o pucharki, szczególnie za punkty za levele, w wersji na duże konsole trzeba często gonić elefktuny w bańkach by dostać za nie punkty, na vicie nawet jak bańki są gdzieś daleko to wystarczy stuknąc je paluchem na ekranie by dały punkty - duże ułatwienie Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 6 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2013 dzięki za tipa x) nie wiem dlaczego ale stresuje sie przy takich grach :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 6 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2013 ja się zaciąłem na ps3 min. właśnie na tych punkach potrzebnych by mieć pełny pierścień za cały level (pełny pierścień to najczęściej 6 fioletowych elekfunów - 3 za skrzynki, 2 za punkty, 1 za czasówkę). Brakowało mi często właśnie punktów za te bańki bo za nimi nie nadążałem, na vicie nie trzeba gonić, wystarczy stuknąć paluchem- mega ułatwienie. I tak najgorsze są czasówki - nie dość że czasy często wyśrubowane to zgon = level od początku Cytuj Odnośnik do komentarza
jacobpl 0 Opublikowano 15 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 Grę przeszedłem już raz na ps3 (kupiłem zaraz po premierze), wczoraj włączyłem na chwilę na swojej nowej vicie i wciąga tak samo jak za 1szym razem... polecam wszystkim! Gra wygląda na Vicie przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 A te ukryte elementy układanki to co z tym? To mamy gdzieś znaleźć i puknąć w ekran czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 15 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 No to jest prawie niewidoczne i trzeba dotknąć palcem, żeby zebrać, zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 16 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2013 A te ukryte elementy układanki to co z tym? To mamy gdzieś znaleźć i puknąć w ekran czy jak? Podczas przechodzenia etapu usłyszysz w pewnym momencie takie "klik klik klik", jakby chrząkanie zębami czy coś wtedy próbujesz znaleźć ten element dotykając ekranu. Są ukryte dość dobrze, ale ogólnie nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2013 Co do układanki, to zbierajcie cierpliwie - mi trofik wpadł, mając jakieś 80% całości. Ot, glitch. Z innej beki - po miesiącu zabawy wpadła platyna, którą jedynie dokończyłem (kilka czasówek i ostatnie 15 elektoon'ów) po, uwaga - mojej kobietce. Polecam tym, którzy jakimś cudem przegapili, esencja dobrego platformera. Właśnie siadam pobuszować po PSS za innymi zacnymi gierami podobnego sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 2 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) quacammelle polecam swietny system walki, wymagające i dobrze skonstruowane elementy platformowe, duzo znajdziek, backtracking na zasadzie metroid prime (czyli pozniej odbokowujesz jakas zdolnosc by wrocic do miejsc niedostepnych we wczesniejszych lokacjach), genialna oprawa i klimat meksyku i tez calosc 2d Edytowane 2 lipca 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 16 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2013 Giera jest naprawde super, czegos takiego brakowalo mi od jakiegos czasu. Porzadny platformer ktory potrafi przytrxymac przed ekranem vity na dluzsza chwile. Idealnie nadaje sie w podrozy metrem pociagiem czy tez busem. Czas podrozy staje sie wtedy nie istotny. Czasowki czasem potrafia zirytowac wk#%wic ale ogolnie bawie sie przednio. Platyna w zasiegu Gre dostalem w ramach plusa z czego bardzo sie ciesze, choc na raymana mialem chrapke juz duzo wczesniej. Polecam kazdemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2013 Ciśnij platyne bro, polecam, mocno satysfkacjonuje. Razem z Twoją ukochana, która jak sam mówiłeś - wyśmiała Raymana Moja babeczka praktycznie 90% pucharków zrobiła - zrobi i Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 23 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2013 Moja babeczka woli partyjke w PESa lub heavy rain lol Rayman bedzie splatynowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi