hubertuss03 1 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Sprzęt: PSV 3g + 8gb PSN Id: dragonmode03 Gry: Killzone: Najemnik, Uncharted: Złota Otchłań, Fifa 13, Batman: Blackgate, Jak and Daxter Trilogy. W najbliższych planach Dragon's Crown i Soul Sacrifice. 1 Cytuj
Grecoc 2 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 PSV GrecocPL Wersia 3G 32gb Gry person golden,fredom wars, kilzone i inne 2 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Początkowo miałem nabyć PS TV, na którym można "grać" w gry z Vity, ale kiedy byłem - blisko 2 tyg. temu w sklepie - i trzymałem ten sprzęt w ręku, żona zaczęła gderać dlaczego wybieram te gry na Vitę, a nie inne? Po wyjaśnieniu jej o co chodzi, powiedziała do mnie żebym wziął Vitę, a nie jakieś gów...Więc uczyniłem to, aby ją zadowolić. Hahaha. Co prawda od zakupu trochę czasu minęło, ale zgłaszam się: PSN ID: Marcin Model: PCH - 2003 (tak puryści to LED), 8 GB Gry: Persona 4 golden, Killzone: Najemnik, Kącik Powitalny, Invizimals (nie wiem co to, nie wiem jakie, było w bundle'u), dzisiaj Sly Cooper, bądź Tearaway. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Podziękuj żonie że nie kupiłeś VitaguwnorozmazaneobesraneniedzialapolowagieripolowafunkcjiTV. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 nie gadaj ze nie dosc ze jestes xbot to jeszcze kupiles gooooooooownovita tv? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Serio Orzeszek, VitaTV jest straszną antyreklamą. Sam zresztą wiesz co było przy DN3D, czy innych grach wymagających dotyku, do tego wszystko wygląda gorzej. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 prawda jest taka że tytuły niekompatybilne mam ograne, plus miałem w dobrej cenie urządzenie i pada.1) obiecałem sobie ograć mgs-a z psone a mam kupionego na psn nieruszonego i inne klasyki z psone i psp jak medevil i manhunty 22) komfort w ogrywanie ich za pomocą pada (zawsze miałem wrażenie, że po jednym młynku uyebie analogi vity) 3) mogę przemycać konsole do pracy ( i wrzucić ją w koszta hihihihi)4) do ogrania Killzłom, DragonCrown i hotline miami 2 jak wyjdzie5) nie, nie chciałem kupować ps3 poraz kolejny6) może sie później przydać przy kupnie ps4 jak juz wyjdzie tytuł co mnie zainteresuje 7) ogólnie mierzi mnie juz granie mobilne na małych ekranikach.urządzenie ogólnie rozmiarami jest mega fajne, ale tak nieprzemyślane że tylko sony mogło na to wpaść. kable ważą więcej niż urządzenie co powoduje ze konsolka sie przesuwa na regale jak sie tyknie kabelek (ładowanie pada) a gniazdo jest z tyłu konsoli. ds4 nie transmituje dźwięku jak sie podłączy słuchawki w gniazdo xdd multimedialność urządzenia też przemilcze, no i ogólnie polityka sony wobec vity #4theplejers Cytuj
Beck 3 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Znowu kupilem. Psn id: beckisback Gry wszystkie Lego (nawet psp), motorstorm rc, wipeout2048, Rayman origins, ff7, gow ghost of sparta I cala masa innych po(pipi)ek 1 Cytuj
RoyalPL 0 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 SIema. PSN ID MalinowyGoscPL Gry z plusa, Uncharted, Injustice gods among us UE,Borderlands2. Ktoś chętny na trofki w Injustice? moge pomóc również w innych pozdro Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Wczoraj "przyszla" zakupiona PS Vita Slim, mam zestaw Mega Pack z 10 grami cyfrowymi i memorka 8GB.PSN iD: saptisGry (pudelka): Uncharted, Wipeout, Batman, Little Deviants, Tearaway.Cyfrowo - Little big Planet, MotorStorm RC. "Plusa" nie mam. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Fajnie że Vitowa rodzina się powiększa, szkoda tylko że slima masz. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Wole Slima niz pierwsza wersje - mialem w rekach i nie wiem, niby OLED, ale co z tego jak kulfoniasta troche ta konsola, wieksza i grubsza. Bardziej podoba mi sie wlasnie Slim - ma super wyswietlacz i ciesze sie z zakupu, szkoda tylko, ze Vita to konsola zombie, ale co tam. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 nie ma super wyswietlacza, niebo a ziemia obok oleda, no chyba ze sie dluzej oledem nie bawilo wtedy mozna twierdzic ze ten lcd jest ok Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 No i mniej wygodny bo gripa nie dasz. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) Nie stosuje tego typu wynalazkow, wiec to nic. nie ma super wyswietlacza, niebo a ziemia obok oleda, no chyba ze sie dluzej oledem nie bawilo wtedy mozna twierdzic ze ten lcd jest ok Ja sie az tak dlugo ta z OLED nie bawilem - to fakt, ale tak jak pisalem ten LCD mi sie podoba, nie jestem maniakiem hiper jakosci z Full HD na malych ekranach w super duper nasyconych kolorach i 999 ppi. Edytowane 25 lutego 2015 przez saptis Cytuj
Emtebe 2 545 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Jakbym teraz miał kupować Vitę też brałbym nowy model. Gdzieś mam ten OLEDowy wyświetlacz. Vita slim wygląda świetnie w porównaniu do starszej wersji. 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) to fakt vita slim jest mega wygodna, lezy idealnie w dloniach bo pozniej jak chwycilem oleda to wydawalo mi sie ze trzymam cegle, nie ma problemow z mura effect jednak ja zbyt duzo czasu spedzilem z oledem i nie dalem rady na dluzsza mete wytrzymac ze slimem ;/ cale szczescie ze trafil mi sie ponownie model z minimalnym efektem mura uffff Edytowane 25 lutego 2015 przez kubson Cytuj
lechu 21 Opublikowano 26 lutego 2015 Opublikowano 26 lutego 2015 Ja kupując drugą konsolę (pierwsza poszła do piachu) też zastanawiałem się nad Slimem i pewnie nawet bym się skusił (jest bardziej poręczna i po prostu ładniejsza/zgrabniejsza etc.), ale: a) nie było (i nadal u nas nie ma) dostępnej białej wersji, b) wersję OLED (zaznaczam - nówka) udało mi się wyrwać na tyle okazyjnie, że do Slima musiałbym przynajmniej ze dwie stówy dołożyć. Co do tego stwierdzenia konsola-zombie to zależy co kto lubi i czego szuka. Fakt - za support (a raczej jego brak) należy się S(ł)ony karny kut... ten no... jeżyk ;-) Ale fakt też jest taki że o ile tylko komuś podchodzą jRPGi, porty i remastery to będzie miał w czym przebierać. Ja np. jakiś czas temu kupiłem w promo Trylogię R&C za 35 (trzydzieści pięć!) zł. Tak, wiem że to remaster z PS2, ale kurde, TAKIE trzy gry za 35 pln to grzech nie brać. Muszę się jeszcze kiedyś skusić na Borderlandsy bo (wstyd przyznać) nie grałem na PS360, a tytuł po paczach podobno jest już zupełnie grywalny. Takiego Tearaway do tej pory w ręcach nie miałem i ogólnie mam jeszcze kilka dużych gier do nadrobienia, ale ogrywając kilka platform równolegle zawsze jest coś w co chce zagrać "bardziej". Z tegorocznych premier póki co jest bardzo suabo. Oreshika może być niezła, poza tym czekam na RE:R2 (wiem że to multiplatforma, ale jedynkę ogrywałem na 3DSie i dwójkę też wolę ograć na handheldzie) i na razie niestety tyle. Na upartego pewnie jeszcze Toukiden Kiwami/Extreme. W sumie niezła gra (przynajmniej "jedynka") ale aktualnie gram MH4U, poza tym chyba prędzej wrócę do SS Delta niż wezme się za produkcję Tecmo. Może niebawem coś się ruszy w temacie Gravity Rush 2 (strasznie się z tym ociągają) i portu God Eatera. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 26 lutego 2015 Opublikowano 26 lutego 2015 (edytowane) Tez chcialem biale, ale kurde ile moza czekac, Sony ma to w du.pie. co do gier to odpowiem krotko - nie gram w japonszczyzne i remastery, wiec konsola to dla mnie zombie. Edytowane 26 lutego 2015 przez saptis Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 W sumie to od dzis jestem posiadaczem vity, jak ktos tu jeszcze tego uzywa mozecie wysylac zaproszenia na psn. Na ta chwile mam killzone, coda i uncharted ktore chetnie na cos wymienie Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Zamówiona vita z jurrasic worldem. wersja 1104 z wifi. Na koncie już kilka dobrych gierek z plusa. W tym izak, super meat boy. Do tego crash i ff7. Będzie grane 1 Cytuj
dragon0 0 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Witam mjla vita cały czas w użyciu kupiona na premierę i do teraz śmiga bezawaryjnie:) Cytuj
Marqess 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 PSV 3g/WiFi + 64gb Login: Marqees5 Gier mam ponad 30...za duzo by pisać, Staram sie odpalić kolejna, dopiero gdy skończe jedna na 100%. Playstation Plus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi