Opublikowano 28 grudnia 201212 l PSN id: Baniol Vita Wi-Fi +16GB póki co gierki z plusa i LBP jakby ktoś wysyłał zaproszenie to pisać kim się jest :*
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Model: PS Vita 3G + 16GB Gry: - Super Stardust Delta - Escape Plan - Froubisher Says- Uncharted: Złota Otchłań - WipEout 2048 - Rayman Origins - Little Big Planet - Assassin's Creed III: Liberation - Call of Duty: Black Ops Declassified - Gravity Rush - Resistance: Burning Skies - Mortal Kombat - MGS HD Collection - Need for Speed: Most Wanted PSN: PSVmaniak_PL
Opublikowano 6 marca 201312 l Model:PS Vita Wi-Fi/3G + 2x4GB Gry: - Uncharted Golden Abyss - Wipeout 2048 - Gravity Rush - LUMINES PSN: Machel
Opublikowano 26 marca 201312 l Ps Vita Wi-Fi/3g - 4gb Gry : -Uncharted -LBP -Virtua Tennis 4 -Fifa 13 -Mortal Kombat -Formula One PSN: MrCplPsVita
Opublikowano 13 kwietnia 201312 l Ps Vita Wi-Fi/3g - 16gb Psn: ojeju Gry: to co z plusa + Sly 4, Rayman Origins, Lego Batman 2 DC Superheroes, Motorstorm RC.
Opublikowano 20 maja 201311 l Zapraszam do znajomych, mój login grzybiarz.Sorki za hmm.. może ciut bezczelności:), ale chciałbym mieć znajomych - którzy się tu udzielają.W sensie - smiesznie sie widzi jak w Motorstormie pisuja:"wyprzedziles użytkownika Rozi" itp.A tak, jak zaprosi mnie ktos nieznany, to nie bedzie dla mnie zbytnim powodem do rywalizacji, bo jakos to, ze wyprzedzil mnie gosc xyz mnie nie interesuje Sorry za polowe posta z polskimi fontami, a polowe bez - ale cos mi sie porypalo i nawet alt i shift nie pomaga
Opublikowano 21 maja 201311 l Ponowny zakup PSV, spowodowany dobrą ofertą Plusową: PSN ID: Aem_PL PSV Wi-Fi + memorka Gry: PS+ + Escape Plan Near: Opolskie/Dolnośląskie
Opublikowano 4 czerwca 201311 l PSN ID: blantman PSV Wi-Fi + memorka 16 gb Gry: PS+ + Persona 3 i 4 golden, LBP, soul sacrifice, final fantasy tactics , tactical ogre, patapon 1, 2 i 3. Monster hunter Freedom unite, Disagea 1 = nadrabiam zaległości (z psp) plus parę nowości Myślę że z taką bazą gier mam co robić do premiery ps4 i to bez uruchamiania x'sa oraz ps3 Near: Olsztyn Warmińsko- Mazurskie Edytowane 4 czerwca 201311 l przez blantman
Opublikowano 9 czerwca 201311 l PS Vita 3G/Wi-Fi ID: Conankustosz Gry: GTA VCS, Assassin's Creed Bloodlines, Jetpack Joyride, Kącik powitalny,
Opublikowano 1 lipca 201311 l PSN id: MartinessPL Vita: WiFi + 16GB karta + 4GB karta Gry: PS+ + CoD + Ridge Racer + Everybody's Golf
Opublikowano 2 lipca 201311 l PSN ID: SpacierShark_PL Gry: PS+ ,LBP vita,Motorstorm RC,na dniach soul sacrifice.
Opublikowano 5 lipca 201311 l Siemka Łukasz PSN ID: arnold87pl Vita: WiFi/3G + 8GB Gry: PS + Near: Rumia/Pomorskie Jak ktoś chętny na granie co-op itd itp zapraszam serdecznie Edytowane 5 lipca 201311 l przez arnold87pl
Opublikowano 10 listopada 201311 l psn id Sadzik1988 (osobne konto dla vity ) ps wi fi 16+4gb gry ps + lbp, super stardust delta, hotline , fifa football, dodawać mnie śmiało do znajomych bo pusta lista Edytowane 10 listopada 201311 l przez Sadzikkk
Opublikowano 11 listopada 201311 l PSN id: Zdunek_PLGry: Dostępne z Plusa + KillzoneDostępność: WieczoryRomowa: Tak, zalecana do gry online
Opublikowano 12 listopada 201311 l "zawsze bylem fanem Playstation"DC PSN ID: easye_PL PSV Wi-Fi/3G + memorka Gry: LBP na start Near: Mazowieckie
Opublikowano 13 listopada 201311 l id: k__es PSV WiFI/3G + 32 GB gry: PS+, Killzone:M Near: Kraków Krowodrza