soggare_PL 0 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Zacząłem robić triale na MN. Mam przeczucie, że platyny nigdy nie zrobię - to by było coś.. trochę to potrwa, ale będę próbować : ) Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 28 marca 2012 Autor Opublikowano 28 marca 2012 15 triali mam na platynie- MN. Ale chyba przejde gre na MN, moze wtedy bede mogl od razu wybrac Mn, bo strata czasu aktualnie. Kazda misja 4 razy. Normal, Hard,Very Hard i dopiero wtedy mamy Master Ninja. Z 2 str ma to pewien plus, mozna ogarnac misje co i jak, wyrobic sobie sposob na danego triala i stopniowo coraz wyzszy poziom. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2012 Ktos tutaj w to gra ? Robicie misje ? Ktos doszedl juz do Evil ryu ? Macie patenty ? Ja nie ogarniam tego, a gdzie tu poziom MN. Energi malo, ninpo brak,mam nunchaku albo kij treningowy.... z czym do ludzi. 2 survive to alma..... to samo jak wyzej. Cytuj
adi 189 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Mam pytanko.W "jedynkę" grałem jedynie na xboxie i to na dodatek w pierwszą wersję a nie w Black.Jakie są dodatki w wersji na Vitę w stosunku do oryginału?Czy te dodatki są odblokowane dopiero po przejsciu gry, czy są dostepne od poczatku? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 W Sigmie grafika jest podciągnięta, są epizody z Rachel, Triale, sterowanie dotykowe, napełnianie Nippo przez robienie rzeczy na tylnim panelu. Dla mnie osobiście to gra numero uno na Vicie, a też jestem weteranem który ogrywał oryginał na pierwszym Xboxie. Lucek pyta się czy ktoś gra. Ja gram, obecnie cisnę hard ale tak w 10 - 15 minutowych sesjach jak mam czas. Zegar wskazuje ok. 20 godzin szarpania od zakupu. Satysfakcja z ciachania i rżnięcia co leci jest bardzo sycąca. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2012 (edytowane) Zeby nie bylo, troche pocisnalem dzisiaj i zaliczylem trofea za bronie- wszystkimi tysiac killi ;] Bede konczyc harda i pozniej cisne juz VH i MN, typowo na pale- dla zaliczenia. Bronie mam z glowy, troche upierdliwe ninpo, jeden zaliczylem, drugi mysle ze gdzies w polowie. Zostana 2 x 100. Jeszcze rzut x100. Pocisne teraz do konca skarabeusze, bedzie trofeum i zamkne licznik 99999 bo za to tez trofeum- proste. Edytowane 9 kwietnia 2012 przez luck1985 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Na najniższym poziomie trudności gra nadal jest totalną przeje.bką? Nigdy nie grałem w żadną wersję, ale słyszałem o wysokim poziomie trudności. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2012 Na vicie jest Hero Mode. Auto blok i chyba ninpo sie nie konczy- ale nie mam pewnosci. Na normalu po 3 zgonach pytanie czy obnizyc poziom. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Nawet na normalu bez problemu da się grać. Nie przesadzałbym z tym poziomem trudności. Trudno to było w oryginalnym Ninja Gaiden na Xie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Ok, dzięki za odpowiedzi. W takim razie w najbliższej przyszłości zainteresuje się Sigmą+. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2012 Czym sie rozni texiu poziom trudnosci w org NG od NG Sigma ? LOL Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Uproszczone niektóre starcia bądź ich brak (NGS), gdy postać jest atakowana nie można się leczyć (NGB) no i brak możliwości napieprzania z łuku podczas skoku (NGB). Chyba tyle, więcej nie pamiętam. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Czym sie rozni texiu poziom trudnosci w org NG od NG Sigma ? LOL Dodano prościutkie triale na których można sobie nabić wystarczająco dużo nippo, żeby potem spożytkować to w sklepiku. To wystarczy. Cytuj
Big Show 3 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Jak bardzo łatwy jest ten nowy, niski poziom trudności w NGS+? Porównywalny z Easy w God of War czy i tak dużo trudniejszy? Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 6 maja 2012 Autor Opublikowano 6 maja 2012 Troche dlugo sie bawilem, ale Hard pekl Czas 13:31 Kill 4637 Karma 10167898 Wpadlo kilka osiagniec-zamkniety licznik karmy 99999, Ninpo 100 odpalen, wszystkie zlote skarabeusze 50,500 killi rachel i odnalazlem 3 znaki TN. Ogolnie 32 trofea, 48% licznik pokazuje 46h 38min Cisne Very Hard, mam nadzieje ze szybciej pojdzie- nie ma juz zbieractwa i szukania. Musze wyszukac kilka miejscowek gdzie wychodzi po 100 kolesi, za to sa trofea, mam za 6 a jest chyba jeszcze jedna miejscowka ktora olalem- biblioteka. Najgorzej bylo w 12 chyba, po walce z Doku. 80 tych duzych luji do ubicia :] Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 21 czerwca 2013 Opublikowano 21 czerwca 2013 Czym się różni "+" od zwykłej sigmy? Pozmieniane czasówki? Roszada starć? Triale i zdobywanie jakiś monet to nic innego jak MM z Sigmy? Z tego co wiem dodali nowe pierścienie, armorki i hełmy zwiększające/zmniejszające umiejętności Ryu, coś poza tym? Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 21 czerwca 2013 Opublikowano 21 czerwca 2013 (edytowane) Rożnica polega na tym, że do wydania na PSV dodano kilka ficzerów: - dodano tryb "Hero" - Dodano triale, za które dostajemy monety (monety są za poziom trudności - np platyna za MN), nie pamiętam jednak czy są te same co w DLC do NGS - Ryu and Rachel otrzymali dodatkowe akcesoria możliwe do wyposażenia w ekwipunku, czyli to co piszesz - dodano trofea - można zwiększyć moc ninpo pukając psv w panel - gra chodzi w 30fps, ale jest płynna jak na psv - brak survival mode Gra obowiązkowa dla fana serii Edytowane 21 czerwca 2013 przez dzialkowiec 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 21 czerwca 2013 Opublikowano 21 czerwca 2013 i jak pisałem w innym temacie - jedynka o wiele wiele lepszy port niż dwójka - w tej drugiej spadający framerate i słaba rozdziałka niestety Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 21 czerwca 2013 Opublikowano 21 czerwca 2013 Kurczę, w sumie nic ciekawego tutaj nie ma dla osoby która ma za sobą "dużą" wersję - wariacja MM, tylko 30 klatek i brak survival mode, trochę lipa, ALE jako, że będzie za darmo już w przyszłym miesiącu, a rozglądam się za Vitą i tak pewnie spędzę nie mało czasu z tym portem. Dzięki, działkowiec. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 Doszedlem do 12 rozdzialu i pod wplywem nerwow skasowalem,po powtarzaniu jakiegos durnego momentu kilka razy. Jakby nie mozna bylo zrobic checkpointow. Tylko glupie savepoint ktore sa rozstawione dwa na krzyz na etap Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi