Xantu 147 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 (edytowane) To wciskanie X (Zero escape) to świetna przygodówka, na którą ostrze sobie ząbki. Obecnie cioram w Gravity R. mega tytuł. A w kolejce już czekają MGS-y. A do Soul Sacrifice zostało tylko 3,5 tygodnia . Edytowane 7 kwietnia 2013 przez Xantu 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 @up Same here . Soul Sacrifice, to bedzie cioranie nieziemskie dopiero 2 Cytuj
Machel 2 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 U mnie WipeOut 2048, mam już trochę dość, ale dogram do platyny (kampania online trwa i trwa). W przerwie od W włączam Montezume, jest super luźna. Czekam z niecierpliwością na Zero escape. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 przymierzam się do Persony 4 golden Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 14 kwietnia 2013 Opublikowano 14 kwietnia 2013 sprawdziłem to Virtue’s Last Reward - po godzinie usunąłem z memorki...może miałem jej dać więcej czasu i szansy bo podobno fabuła w niej jest wspaniała ale ilość tekstu (ciągłe naciskanie X,X,X) i nie intuicyjność zagadek mnie rozwaliły...a pisze to fan gier z dobrą fabułą i przygodówek typu point&click(na amidze chyba zaliczyłem każdą wartą ogrania). Jednak gatunek virtua novel zdecydowanie nie dla mnie Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 kwietnia 2013 Opublikowano 14 kwietnia 2013 (edytowane) To u mnie zupełnie na odwrót. Wczoraj/dzisiaj ponad 7 godzin już grałem Tak mnie to wciągnęło. Edytowane 14 kwietnia 2013 przez SzczurekPB Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 No ja na razie dwa podejścia i 2 h za mną. Jednak faktycznie ilość tekstu w stosunku do "czystego" grania jest zdecydowanie za duża. Też jestem fanem przygodówek p'n'c ale czy dobrnę do końca to nie wiem... Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Balon a podobno z 30h zajmuje przejście gry ja nawet jakbym dał jej szansę to na pewno w takiej formie gameplayu tylu godzin przy niej bym nie spędził Cytuj
lechu 21 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Hmm... ja ostatnio trochę nie wyrabiam z graniem. Nawet nie zdążyłem ograć Sly'a i DoA5+ o plusowym MGS2/3 nie wspominając jak Vita powędrowała na półkę bo zagrzebałem się w MHF3U na 3DSie. A jak 1 maja wyjdzie jeszcze SS to już chyba sobie w ogóle w łeb strzelę bo już kompletnie nie będę wiedział w co grać. A mówią że od przybytku głowa nie boli. Bullshit. Cytuj
adi 189 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 sprawdziłem to Virtue’s Last Reward - po godzinie usunąłem z memorki...może miałem jej dać więcej czasu i szansy bo podobno fabuła w niej jest wspaniała ale ilość tekstu (ciągłe naciskanie X,X,X) i nie intuicyjność zagadek mnie rozwaliły...a pisze to fan gier z dobrą fabułą i przygodówek typu point&click(na amidze chyba zaliczyłem każdą wartą ogrania). Jednak gatunek virtua novel zdecydowanie nie dla mnie Miałem zrobić to samo, ale się przemogłem,pózniej proporcje gadania do grania idą w stronę grania, ale moment, w którym przez godzinę klikałem tylko w ekran,żeby przewijać rozmowy był bolesny... Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 problem w tym, że ja na Vicie przeważnie gram na łóżku leżąc jak przychodzę wyje.bany po pracy więc siłą rzeczy takie naciskanie X,X,X sprawia, że zasypiam jak dziecko po 10min Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 (edytowane) Obecnie staram się splatynowac te uncharted. Zostały mi się (pipi)y ale jakoś ida One toporonie.Moja dziewczyna również ogrywa przygody Drake'a, z całkiem niezlym skutkiem. edit: literowka Edytowane 15 kwietnia 2013 przez Olsen Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Balon a podobno z 30h zajmuje przejście gry ja nawet jakbym dał jej szansę to na pewno w takiej formie gameplayu tylu godzin przy niej bym nie spędził uaaaaaaaa no to chyba jednak nie zmęczę jej, patrząc na to ile gier czeka do ogrania, a brak czasu jest dramatyczny... Cytuj
diolek 43 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 Ninja gaiden sigma plus - jestem w 9 rozdziale, i powoli zaczynam sie nudzic. Ale wytrzymam do konca. Tak pozatym to w ostatnie 3 tygidnie przeszedlem z 8 gier na vitke:-) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 u mnie kolejka gier do ogrania stale rośnie, a ostatnio gram tylko w Soul Sacrifice bede musiał prewencyjnie wywalic gierkę z memorki x) Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 Ja gram obecnie w Raymana mimo, że wersja na ps3 zaliczona w okolicach premiery. Ostro się zastanawiam na jakim sprzęcie ograć za 1 razem Legends, bo tak kozacko wygląda Origins na oledzie, z drugiej strony 46 cali!? Niedługo (jak wróce z urlopu) na Vitkę wjedzie Super Frog, tyle też że nie wiem na jakim sprzęcie ograć za pierwszym razem. Z ostatnich gier z plusa Ninja Gaiden dla mnie mega nuda i schematyczność, no ale nigdy nie byłem skill slasher, podobnie z Unit 13. Gra ogólnie solidna takie 7/10 ale szkoda mi cennego czasu na takie gierki. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 Superfrog obecnie!!! No i lego wladca pierscieni. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 (edytowane) I jak ten Super Frog ? Ja na wczasch bez Wi-fi więc dopiero go dorwę w sobotę. Edytowane 31 lipca 2013 przez balon Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 cena dobra bo z ps plusem tylko 25zł...chciałem kupic ale jutro rusza beta najemnika więc się zastanawiam czy będę miał czas na super żabę Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 w uncharted zostały dwa głupie trofea do wbicia (kille gau-19 i spas-12), od czasu do czasu Rayman, a od dziś cisnę Lego: LotR. Zayebiaszczo gra mi się w ten tytuł. Taki skrót przezayebistej trylogii, fajny humor, jedynie grafika beznadziejna i kamera kiepska, ale i tak dla mnie jest prze(pipi)iście. Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 ogrywając bete killzone gdy wczoraj odpaliłem lego lotr to poczułem się jakbym przeniósł się w czasy psp - beznadziejne tekstury, słaby dzwiek i piksele przy przerywnikach filmowych. Mimo wszystko fajna gierka ale jesli ktos ma wybor to zdecydowanie do ogrania na duzych konsolach Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 TxK (genialna strzelanka, kto sie boi kupic ten traba) P4G (po miesiacu wrocilem ,20h na liczniku) no i czekam na darmowe dlc z mapkami do Killzone Mercenary, ktore ma wyjsc juz niedlugo Cytuj
pawel188 0 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 podobno w tym miesiacu maja wejsc te mapki Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 (edytowane) Ja koncze masterowanie podstawki lbp(ze 2 trofki zostaly), nastepnie zabieram sie za dlc. Dodam od siebie, ze salon gier dal mi nieco w kosc. Swietna czesc po prostu. P.S Moze ktos pomoze przy uzyskaniu 50 we wlasnym levelu(brakuje juz tylko kilku) ? Edytowane 23 lutego 2014 przez MEVEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi