Skocz do zawartości

W co obecnie gracie?

darkgamer

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja aktualnie głównie w Kick & Fennick. Miałem rację, że to będzie taki cichy hit :) Gra nie jest perfekcyjna, ma kilka wad, ale generalnie jest bardzo fajną grą. Czuje, że ew. sequel, bardziej dopracowany, byłby jedną z lepszych gier na Vitę.

Opublikowano

A ja aktualnie głównie w Kick & Fennick. Miałem rację, że to będzie taki cichy hit :) Gra nie jest perfekcyjna, ma kilka wad, ale generalnie jest bardzo fajną grą. Czuje, że ew. sequel, bardziej dopracowany, byłby jedną z lepszych gier na Vitę.

Tez giercuje... zrobilem ponowny download i chyba jest dobrze narazie. Giera dosc latwa - nie mozna zginac w ogole. Znajdzki tez dosc latwe. Gram na analogach.
Opublikowano (edytowane)

Łatwa? od 3 "worlda" zaczyna się hardcore. Nie można zgniąć? Oczywiście, że można. To, że robocik Cię ratuje w ostatniej chwili sprytnie zastępuje "ekran śmierci" i respawn (podobnie jak w PoP z 2009) :). Pamiętaj, że za każdy respawn, tracisz trochę z paska "życia". Jak spadnie do 0 - robisz etap od nowa. 

PS gram na hardzie 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

Ja przyznaje że odpaliłem tylko na chwilę, ale ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie oczekiwałem nic specjalnego, a tu zdaje się że bardzo sympatyczny platformer się nam trafił a i wykonanie nie pozostawia wiele miejsca do narzekań. Ba, w dobie tych wszystkich retro-hitów których osobiście mam już po dziurki w nosie, miło zobaczyć coś co nie wygląda jak port ze SNESa ;-)

Edytowane przez lechu
Opublikowano

Zobaczysz, ja się momentami ostro wnerwiałem ;)

Juz sie poddałem, ze względu na ten bug z wychodzenie z gry. Za jakiś czas spróbuje ponownie, bądź obadam jeszcze na 2'giej konsoli syna. Tymczasem wracam do kampanii w KZ'a :P

P.S

czemu sie jeszcze nie wpisałeś do Platinum Club'u z Raymanem, którego oplatynowales na dniach(widziałem opisy ^ ^) ?

Opublikowano

P.S

czemu sie jeszcze nie wpisałeś do Platinum Club'u z Raymanem, którego oplatynowales na dniach(widziałem opisy ^ ^) ?

A nawet zapomniałem, rzadko kiedy się tam wpisuję :P 

Opublikowano

P.S

A nawet zapomniałem, rzadko kiedy się tam wpisuję :P

najwyzej walniesz z grubej rury :D

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

BlazeBlue ogrywam  :banderas:  jakie to jest dobre, idealnie zaspokaja moje bijatykowe potrzeby do czasu nowego dragon balla albo mortala <3 no i rogue legends też dobre. Mam 17gier zaległych na xboxie do skończenia Klanowe diablo wyścigi w sezonie się zbliżają i niestety, vita dostaje wilczą karte. pomyśleć ze jeszcze dragons crown musze ograć i killzłoma

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Teraz dobra promocja na pss jest na Broken Sword 5, 2 części za 42 zł (dla plusowców jeszcze taniej). Właśnie zakupiłem i będę ogrywał.

Edytowane przez Kieras
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zacząłem po raz pierwszy ogrywać Vitue Reward Zero Escape i wsiąkłem. Trochę inne podejście na gameplay niż w Danganie ale znowu cholera ciężko się oderwać. No i ten japoński dubbing :banderas:, w szczególności chodzi mi tutaj o tego królika. Cudnie słucha się tych pokreconych kwestii dialogowych. :) Później zabieram się za Dangana 2. :fsg: