Opublikowano 11 października 20159 l Drugi raz kupiłeś Vitę? Od 3 lat mam dwie w domu na OL i zadnej nie snilo mi sie sprzedawac. Chodzi o druga szanse dla gry "Gravity Rusz".
Opublikowano 12 października 20159 l Ja na Vicie głównie ogrywam teraz tytuły z PS4 po Remote Play ;-) A tak poza tym to nadrabiam zaległości, głównie Dragon's Crown, Rayman Legends, Helldivers, czasami jeszcze Dead Nation odpalę. Chociaż przyznaję że ostatnio Vita jako handheld poszła na chwilę w odstawkę bo mnie 3DSowy Code Name STEAM dość konkretnie przykuł do konsoli.
Opublikowano 6 listopada 20159 l Widzę w ps store promocje na dragon crowna za 29.50 i chyba się skusze. Warto ? Gra tam ktoś w Coopie ?
Opublikowano 6 listopada 20159 l Widzę w ps store promocje na dragon crowna za 29.50 i chyba się skusze. Warto ? Gra tam ktoś w Coopie ?Moim zdaniem za taką kasę warto. Czy ktoś gra tego nie wiem, dawno już nie odpalalem DC.
Opublikowano 6 listopada 20159 l Widzę w ps store promocje na dragon crowna za 29.50 i chyba się skusze. Warto ? Gra tam ktoś w Coopie ?Moim zdaniem za taką kasę warto. Czy ktoś gra tego nie wiem, dawno już nie odpalalem DC.
Opublikowano 6 listopada 20159 l Oczywiście że warto. Jakby to śmiesznie nie zabrzmiało, to jeden z najlepszych exclusive'ów na konsole Sony poprzedniej generacji. Za 3 dychy masz masę grania na przynajmniej 80-90 godzin. A jak dodasz do tego cudowną oprawę A/V i genialny system lootu, to już w ogóle deal życia.
Opublikowano 6 listopada 20159 l No to bierę dziś ten szajs Dobrze że empik wprowadził zdrapki po 15 zł.
Opublikowano 6 listopada 20159 l Walcze z FFVII na vicie wyglada calkiem calkiem . Sam nie wiem czy brac tego crowna na ps3 czy cyfrowo na vite Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 listopada 20159 l Ja z kolei walcze z FF VIII. Siódemke niedawno skończyłem na Vicie i się tak nakręciłem że ósemke poszarpałem. Mega gry w super stylu. Później 9, 10 i jak zrpobią remaster to 12. Vita żyje jak dla mnie.
Opublikowano 6 listopada 20159 l Oczywiście. Takie staroszkolne jrpgi czy też nowsze gra się świetnie na przenosniakach. Ja sam FFVII czy Xenogearsa kończyłem na PSP. Super tak się gra. Do tego słuchawki na uszy, łóżko i czas leci jak z bicza strzelił. Edytowane 6 listopada 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 7 listopada 20159 l Rainbow Moon. Generalnie fajnie się pyka, ale spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Wpienia mnie konieczność mozolnego grindowania, powtarzalność muzy i kilka innych kwestii, ale dam jeszcze tej gierce przez tydzień szansę. Tyle zachwytów wyczytałem na jej temat, a na razie wychodzi na to, że mam do czynienia z typowym średniakiem, który z powodzeniem mógłby ukazać się na smartfony.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Szpilam na zmianę w dwa tytułu. Skorzystałem z promocji 70% i wciągnąłem LittleBigPlanet (platformer musi być jakiś na Vicie + śmieszna cena 17/18 zł) i bitke - Street Fighter X Tekken (fajnie że są od razu wszyscy zawodnicy, no i tak samo jak platformer to i bitka na Vicie musi być koniecznie)
Opublikowano 11 listopada 20159 l O! Wjehu, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad LBP. Jak wypada na Vicie? Dużo jest w sieci poziomów stworzonych przez graczy?
Opublikowano 11 listopada 20159 l LBP na Vicie jest świetny. Jedyne minusy to krótka i łatwa kampania (chociaż edytor i poziomy społeczności bardzo wydłużają żywotność) oraz lagi w multi... Ja z całego serca polecam
Opublikowano 12 listopada 20159 l O! Wjehu, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad LBP. Jak wypada na Vicie? Dużo jest w sieci poziomów stworzonych przez graczy? LBPV jest bardzo udane i swietnie wykorzystuje innowacje PSVity. Ta czesc jest u mnie na 2 miejscu, wlasnie przez te nowe pomysly zaimplementowane w grze. Jest co prawda krotsza, co pozostawia maly niedosyt. Ograne wszystkie DLC'ki Aktualnie: - Lego: Batman DC 2, - Gravitu Rush DLC, - Tekken 6 caly czas w wolnym czasie.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Gra ktos aktualnie w "Rocketbirds:Hardboiled Chicken" ??? Potrzebuje kompana do gry w coopie. Edytowane 17 grudnia 20159 l przez MEVEK