ari9217 1 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 (edytowane) No to bierę dziś ten szajs Dobrze że empik wprowadził zdrapki po 15 zl. zdrapki za 15 zl ? pierwsze slysze u mnie w empiku nie ma zeby nie bylo oftopa za bardzo to: Nova-111 wciagajaca gierka teraz za darmo w plusie. I Killzone: Najemnik troche. Edytowane 12 lutego 2016 przez ari9217 Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Wciągnąłem się w Danganronpę. Dawkuję sobie tę grę od miesięcy, odstawiając co chwila z różnych powodów, ale wczoraj i dziś przysiadłem na dłużej kończąc Case 4. Myślałem, że jestem gdzieś pod koniec, a tu mi w dialogu dziwna informacja wyskakuje. "Dzieje się", do tego stopnia, że intryguje mnie ciąg dalszy, i powstrzymuje się od zaglądania z ciekawości na Wiki, w obawie przed spoilerami. A po gierkę sięgnąłem nie wiedząc kompletnie, czego się spodziewać i tu otwarcie przyznaję, że głównie dlatego czerpię z tej historii tak ogromną frajdę. Nie żeby twisty były jakieś szczególne, ale mimo wszystko ta otoczka killing game, dochodzenia oraz zróżnicowane i ciekawie rozwijane postacie nadają Dangan niepowtarzalnego uroku. Zakup sequela to kwestia czasu. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Straszne te sterowanie w Lemmingach Touch! Odechciewa sie grania. Cytuj
jakubde85 14 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 W Danganronpa 2: Goodbye Despair Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 TLoH: Trails of Cold Steel Dobre to, oj dobre. 23 h w grze i jestem może na 1/3 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 cos wiecej o gierce?trzeba znac poprzednie czesci? skad w ogole kupiles i za ile?jak to chodzi i wyglada na vicie? kiedys wlasnie sie zastanawialem nad tym lub tales of hearts r Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Po pierwszej Danganronpie i w oczekiwaniu na Danganronpa 2 na PC dałem szansę Ultra Despair Girls, mimo innego stylu. Po około godzinie stwierdzam, że gra jakaś cudowna nie jest, a historyjka nawet jak na Danganronpę jest absurdalna, ale całościowo ciekawa. Fajny styl graficzny, a gameplay to taki upośledzony RE4. Największy plus póki co to częsty banan na mordze po przeczytaniu niektórych dialogów oraz ujrzeniu kilku zabawnych scenek z udziałem jednej z głównych postaci (co by nie spoilerować za dużo). Niemniej jednak liczę, że czeka mnie jakiś twist fabularny, bo serio cała otoczka gry jest tak absurdalnie głupia, że nie jestem w stanie jej nawet odrobinę brać na poważnie. Cytuj
jakubde85 14 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 W Batman: Arkham Origins Blackgate. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 dobry ten batman ? bo wyglada calkiem spoko Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 od zawsze chcialem go ograc, mega skrajne opinie ma Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Hmm moze w plusie kiedyś dadzą ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 ja ogrywam sobie rayman originsa, wypada w końcu przejść po raz drugi i wbić platynę na innym sprzęcie Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 maja 2016 Opublikowano 19 maja 2016 biore sie za Persone Golden, slyszalem ze fajne jrpg. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Właśnie też zastanwiam się nad tą Personą, nigdy nie grałem w żadną część z tej serii... A teraz ciupię sobie od czasu do czasu w Child of Light- idealny tytuł pod Vitę. Potem biorę się za Oddworld: New'n'Tasty, też wydaje się dobra gra pod małą konsolkę. Potem może ta Persona albo Gucamelee! z plusa (nie mówiąc o innych tytułach ściągniętych). Generalnie mam dużo do nadrobienia i czuję że Vita mi będzie jeszcze długo towarzyszyć, no ale przecież już dawno wszyscy ją uśmiercili. Cytuj
Gość Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 SteamWorld Heist bardzo spoczko, tylko przez kilka godzin gry ze 2 razy się zwiesiła i raz zawiesiła mi konsolkę (co do tej pory mi się nie zdarzyło). Czekam na jakąś łatkę. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Tearaway. Boziu, ale przyjemna gra. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 banalna i krotka ale tez mi sie bardzo podobala, sliczna i wykorzystuje genialnie patenty vity, pewnie zaraz zjawi sie pajgi, ktory powie, ze to slabiak ale mi swojego czasu gierka bardzo przypadla do gustu u mnie na tapecie: marvel vs capcom3 - jezusiu ale dobry port, praktycznie wyglada jak wersja na ps3, do tego 60fps, obok blazblue i doa5+ najlepiej wygladajace bitka na tej konsoli, sama gierka tez przyjemna, supery latwo sie wyprowadza, a na ekranie orgia suberbeat xonic - od wakacji regularnie odpalam na pare piosenek, sluchawki, muza na maxa i odlatuje, jedna z najlepszych gierek rytmiczno-muzycznych ever final fantasy x - musialem sie odchamic po zawodzie pietnastka i znowu wrocilem do spiry, uwielbiam ta czesc serii, dwa razy konczylem na ps2 i obiecuje sobie ze kiedys ja splatynuje na vicie choc przy moim tempie to pewnie dzban wpadnie za 2 lata Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 Ficuś, noszę się z zamiarem kupna FF X. Czy w wersji na Vitę jest ten przerobiony OST czy dali opcję wyboru stary/nowy? I druga kwestia - jak z płynnością gry i czasami dogrywania w walkach, śmiga to jako tako? Coś czytałem o zwolnieniach przy odtwarzaniu filmików, ale wolę potwierdzić ploty na forumku. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 (edytowane) vitowa ma przerobiony ost i nie ma opcji wyboru czasy dogrywania w walkach super plynnosc gry super gierka gubi fps jedynie w cutscenkach gdy na ekranie jest duzo postaci z druzyny w modelach "pro" ale to cutscenki wiec nie wplywa to na gameplay i w vitowej wersji ff x-2 jest w postaci kodu - jak szukasz uzywek moze cie to zainteresuje, jak chodzi ff x-2 juz ci ale nie powiem bo nie odpalalem Edytowane 19 grudnia 2016 przez Ficuś 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 Persona 4 Golden moje trzecie podejście, wcześniej trochę znużony odpuściłem po ok. 30h. Teraz na liczniku już 93h główny podejrzany pokonany a przede mną jeszcze cały end game, questy, książki, social linki, zakończenia. Niesamowite jak ta gra wciąga kiedy damy jej szanse. Stay Golden! 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Dwudziesty level Uncharted, ale oprócz tego obecnie... Minecraft. Tak, jednak się skusiłem. Cholera, ogromny mam sentyment do tej gry i jak tylko ją dziś odpaliłem to sporo fajnych wspomnień wróciło. Wyłączyłem parę opcji (jak wioski i losowo generowane budynki) tak żeby gra jak najbardziej przypominała wersje z 2011 i gra się świetnie. Jak dziś przysiadłem, posłuchałem tej melancholijnej muzyki, jak ogarnęła mnie ta intrygująca samotność w świecie gry to wsiąkłem od razu. A przeczekiwanie nocy w jakiejś na szybko wykopanej dziurze w ziemi i wsłuchiwanie się w odgłosy potworów wciąż jest tak samo creepy jak kiedyś, hehe. Wydaje mi się że taka gra jest idealna pod vitę i polecam każdemu kto lubi mieć swobodę w grze i samemu wyznaczać sobie cele, nie ma co się zrażać zje'baną opinią i zje'banym community, bo w singlu naprawdę da się dobrze bawić. Sam port wydaje się świetny, gra działa wystarczająco płynnie, a podobno po włączeniu trybu samolotowego jest jeszcze lepiej. Jedyna wada to ograniczona wielkość świata, jest dokładnie taki jak na PS3/X360 ale jakoś mocno to nie uwiera bo wciąż jest duży. Zresztą z tego co wiem na PS4/XOne też świat nie jest nieskończony, taka specyfika konsol. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Nadrabiam zaległości bo niedawno dostałem Vitę :)Odin Sphere pękło a teraz Killzone na tapecie. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 nie gralem w oryginal i tez bylem zachwycony, 35h chyba w tydzien nabilem, jeszcze na tym ekraniku to wyglada epicko Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 The Binding of Isaac Rebirth - dochodzę powoli do wprawy, wczoraj pierwszy run na Vita TV i już mamuśkę ubiłem :). Bardzo mi się podoba sync save'a z pominięciem serwerów PS+, nie muszę mieć tego wykupionego by synchronizować postęp między konsolą a Vita TV. Najs. Minecraft - fajnie sobie pobudować coś przez paręnaście minut przed spaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi