Opublikowano 6 stycznia 201510 l W tej chwili pogrywam w Uncharted: Złota Otchłań, które zbliża się ku końcowi. Kto nie grał, polecam w 100%.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Mecze Asphalt Injection, pozyczylem od kolegi i naprawde swietna gra na krótkie szpile na kibelku albo gdzies.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ja ostatnio rozpykalem motorstorm rc na 100%, teraz sie chyba wezme za Xblaze
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Wciąż Persona 4 już ponad 50h ale teraz piłuje do końca bez przerw na inne gierki.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Sly Cooper: Złodzieje w czasie. Moja pierwsza przygoda ze Sly'em, ale jestem zachwycony. Pora nabyć jeszcze trylogię na Vitę/PS3.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l obecnie Hotline Miami, przed chwilą ukończyłem, ale jeszcze pomęcze bo na Vicie gierka GOTY za 12ziko grzech nie grać! Czekanko na dwójkę!
Opublikowano 6 lutego 201510 l Oczarowała mnie ta pozycja. Zupełnie jak przygody Izaka. Podobny styl graficzny, muzyka, wysoki stopień trudności. Bardzo dobra gra.
Opublikowano 6 lutego 201510 l U mnie wygasł płomień do takich produkcji juz niestety. Aktualnie Lone Survivor...
Opublikowano 9 lutego 201510 l Rogue Legacy. Mialem wlaczyc na chwilke sprawdzic czym sie tak ludzie jaraja a gralem przez 3 godziny prawie. Bardzo zacna gierka!
Opublikowano 9 lutego 201510 l A ja aktualnie głównie w Kick & Fennick. Miałem rację, że to będzie taki cichy hit Gra nie jest perfekcyjna, ma kilka wad, ale generalnie jest bardzo fajną grą. Czuje, że ew. sequel, bardziej dopracowany, byłby jedną z lepszych gier na Vitę.
Opublikowano 9 lutego 201510 l A ja aktualnie głównie w Kick & Fennick. Miałem rację, że to będzie taki cichy hit Gra nie jest perfekcyjna, ma kilka wad, ale generalnie jest bardzo fajną grą. Czuje, że ew. sequel, bardziej dopracowany, byłby jedną z lepszych gier na Vitę.Tez giercuje... zrobilem ponowny download i chyba jest dobrze narazie. Giera dosc latwa - nie mozna zginac w ogole. Znajdzki tez dosc latwe. Gram na analogach.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Łatwa? od 3 "worlda" zaczyna się hardcore. Nie można zgniąć? Oczywiście, że można. To, że robocik Cię ratuje w ostatniej chwili sprytnie zastępuje "ekran śmierci" i respawn (podobnie jak w PoP z 2009) . Pamiętaj, że za każdy respawn, tracisz trochę z paska "życia". Jak spadnie do 0 - robisz etap od nowa. PS gram na hardzie Edytowane 9 lutego 201510 l przez Rayos
Opublikowano 9 lutego 201510 l Nie zwracalem uwaga, jak do tej pory na ten pasek. Jestem na poczatku 3 rozdzialu. Zobaczymy..
Opublikowano 9 lutego 201510 l Ja przyznaje że odpaliłem tylko na chwilę, ale ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie oczekiwałem nic specjalnego, a tu zdaje się że bardzo sympatyczny platformer się nam trafił a i wykonanie nie pozostawia wiele miejsca do narzekań. Ba, w dobie tych wszystkich retro-hitów których osobiście mam już po dziurki w nosie, miło zobaczyć coś co nie wygląda jak port ze SNESa ;-) Edytowane 9 lutego 201510 l przez lechu
Opublikowano 9 lutego 201510 l Zobaczysz, ja się momentami ostro wnerwiałem Juz sie poddałem, ze względu na ten bug z wychodzenie z gry. Za jakiś czas spróbuje ponownie, bądź obadam jeszcze na 2'giej konsoli syna. Tymczasem wracam do kampanii w KZ'a P.S czemu sie jeszcze nie wpisałeś do Platinum Club'u z Raymanem, którego oplatynowales na dniach(widziałem opisy ^ ^) ?
Opublikowano 9 lutego 201510 l P.S czemu sie jeszcze nie wpisałeś do Platinum Club'u z Raymanem, którego oplatynowales na dniach(widziałem opisy ^ ^) ? A nawet zapomniałem, rzadko kiedy się tam wpisuję
Opublikowano 9 lutego 201510 l P.S czemu sie jeszcze nie wpisałeś do Platinum Club'u z Raymanem, którego oplatynowales na dniach(widziałem opisy ^ ^) ? A nawet zapomniałem, rzadko kiedy się tam wpisuję najwyzej walniesz z grubej rury
Opublikowano 10 lutego 201510 l BlazeBlue ogrywam jakie to jest dobre, idealnie zaspokaja moje bijatykowe potrzeby do czasu nowego dragon balla albo mortala <3 no i rogue legends też dobre. Mam 17gier zaległych na xboxie do skończenia Klanowe diablo wyścigi w sezonie się zbliżają i niestety, vita dostaje wilczą karte. pomyśleć ze jeszcze dragons crown musze ograć i killzłoma Edytowane 10 lutego 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 10 lutego 201510 l Teraz dobra promocja na pss jest na Broken Sword 5, 2 części za 42 zł (dla plusowców jeszcze taniej). Właśnie zakupiłem i będę ogrywał. Edytowane 10 lutego 201510 l przez Kieras
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Zacząłem po raz pierwszy ogrywać Vitue Reward Zero Escape i wsiąkłem. Trochę inne podejście na gameplay niż w Danganie ale znowu cholera ciężko się oderwać. No i ten japoński dubbing , w szczególności chodzi mi tutaj o tego królika. Cudnie słucha się tych pokreconych kwestii dialogowych. Później zabieram się za Dangana 2.