Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Sarge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki marian platformowy jest aktualnie piorytetowy do ogrania? nsmb2 czy paper?

Opublikowano

Również gram w Pokemon X, a w przerwach skaczę Marianem w 3D Land. Super gierki!

jaki marian platformowy jest aktualnie piorytetowy do ogrania? nsmb2 czy paper?

Ragus dobrze radzi, 3D Land najlepszy i priorytetowy. Potem NSMB2.

Opublikowano (edytowane)

Mi się udało zakupić niby używkę Professor Layton and the Miracle Mask za 91zł i teraz będę w to grał ciągle. Okazało się też, że zamiast używki facet na Allegro sprzedawał nówkę w folii :D

Edytowane przez Kymel
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja ostatnio zacząłem The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D :) . W sumie gra od kilku miesięcy czekała u mnie w konsoli, ale jakoś nie mogłem do tej pory się za nią zabrać.

Edytowane przez Sarge
Opublikowano

Dziennie gram godzinkę w Animal Crossing i coś tam pykam trochę znowu w Monster Huntera, ale już za kilka dni Zelda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zelda, ale mam teraz mało czasu na granie, więc baaardzo powoli.

No i Animal Crossing oczywiście, bo obowiązki wzywają xd.

Opublikowano

No ludziki, co tak cicho o Bravely Default? Nikt nie gra? Ja gram... tzn. grałem przez cały jeden dzień bo później w domu pojawiła się PS4 i 3DS znowu poszedł w odstawkę ;-) Ale gierka zapowiada się pysznie i jak tylko mi przejdzie premierowa szajba na pewno do niej wrócę. Jedyne co mnie zmroziło to mikrotransakcje... tego się po grach na 3DSa nie spodziewałem :/ No i duża kupa za dość gęste wykorzystanie Street Passa - bo wiadomo jak u nas z tym jest.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Tyle, ze przeciez te mikrotransakcje nie sa do niczego potrzebne - no chyba, ze ktos ma ochote na gre z ultra-easy mode, ktora sama sie przechodzi.

Jak maja wprowadzac takie mikrotransakcje, to jestem za. Sam z tego nigdy bym nie skorzystal, ale do tworcow zawsze wplynie troche wiecej kasy, a jak wiadomo: im wiekszy zysk, tym wieksza szansa na kolejna odslone (i na wydanie tego u nas).

Edytowane przez Yabollek007
Opublikowano

Zaczynam dzisiaj Ace Attorney 5. Moja ulubiona seria z DS, mam nadzieję, że na 5 również się nie zawiodę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal AA5, ale po ograniu dema MHTri na WiiU zachciało mi się znowu bicia smoków, także wracam do monster huntera.