Xord 50 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Submarine divers taki lekki symulator łodzi dobre można spróbować. Nie pograłem dużo tylko na szybko ale przysiądę dziś do tej gry w nocy PS: Kontynuuje przygodę z Animal Crossing w Clubie gra odżyła nabiłem prawie 70 medali (wpadało po 6 /7 najczęściej). Edytowane 16 Lutego 2014 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Po ukończeniu Mighty Switch Force 2, właśnie zabrałem się z SMB Deluxe, i zginąłem przy pierwszym Goombie, świetny start Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 nabrałem chęci na nowego Konga TF jednak z racji tego, że konsoli ani gry jeszcze nie posiadam, to aktualnie - głownie nakręcony TF , powróciłem i masteruje DKC Returns, którego oczywiście serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Manegok 0 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Od środy katuję Pokemony Y Edytowane 22 Lutego 2014 przez Manegok Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dalej gram w Devil Survivor Overclocked, a w przerwach Liberation Maiden(nic nadzwyczajnego niestety). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Wymasterowalem Luigi"s Mansion 2, wymasterowalem NSMB2 (5 swiecacych gwiazdek), teraz dobijam powoli do 1 mln monet i zabiore sie na spokojnie za star foxa 3d w miedzy czasie crimson shroud i Link's Awakening DX, czasem Colors i MonHun 3U Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Chce ukończyć Zeldę ale system gry mi na to nie pozwala jak do tej pory w sumie myślę o czasie do TP tytuł ten był ah i oh tak po PH tym ahom u mnie coraz mniej. Jest tu możliwość przypisania sobie 2 przedmiotów dajmy na to pod y i x a nie tylko pod y bo to ułomne trochę a szybkie wybieranie niech sobie wsadzą podczas walki nie ma czasu na gapienie się na touch screen Jakis i%^ nie umie liczyc i przycisków jest hm na moje oko 6 + + więc ekran nie potrzebny ale nie damy na chama by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Pożyczyłem Dark Soulsa, Ratcheta nie mam jak grać obecnie, to zostaje mi dokończyć Zeldę TP: Trzymajcie kciuki <> Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dasz radę TP jest świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ano, jest. Prawdziwa przygoda, dojrzała i głęboka. Same mięsko bez tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Do TP podchodziłem 3 razy. No ale jak już wsiąkłem, to przelazłem przy trzech posiedzeniach -- Zelda dobra, choć nie najlepsza - numero uno u mnie to wciąż i na zawszę - Okaryna of Tajm Wracając do tematu, to gram (chyba jako jedyny na tym forum ) i ogólnie masteruje Yoshiego - świetna zabawa kurna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Ja niezmiennie gram w Animal Crossing New Leaf. Czas gry to około 440 godzin od premiery co w porównianiu z AC LttC gdzie po około 4 latach gry miałem 820 godzin jest a plus. Odsłona łatwiejsza i to się czuje ale znakomicie relaksująca. Edytowane 26 Marca 2014 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Pokemon Y, MonHun 3U i inne duperele Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 MH3U mam demo tylko jest ok a Pokemony kiedyś musiałbym spróbować bo chyba jestem jednym z niewielu który w to nie grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jestem gdzies tak w polowie The Legend of Zelda Spirit Tracks. Sterowanie zostalo usprawnione wzgledem Phantom Hourglass, do tego nie ma The Temple of the Ocean King - gra dzieki temu duzo zyskala. Na 3DS juz czeka Zelda 1, 2, The Four Swords i The Minish Cap. Jak tylko skoncze Spririt Tracks to zabieram sie za ta ostatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A Link between worlds tak czas na mięsko i męczę Zelde Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Yoshi's Island 3DS - super gra Mario 3D Land New Super Mario Bros 2 Czyli zestaw startowy do 3ds'a XL Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Yoshi's Island 3DS - super gra miło, że ktoś z forum wreszcie w to gra i nawet mu się podoba . jeśli przez całą grę nie użyjesz tych skrzydełek, aby za ich pomocą przejść którąś z plansz, to na końcu czeka Cię niespodziewanka ^_^ wracając do tematu. Wziąłem się za Castlewanie i jak na razie odczucia pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zelda ukonczona to zabieram sie za Fire Emblem: The Sacred Stones Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 maksuje Kirbisia: Triple Deluxe - gra ktoś w ogóle, w tą świetna grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Animal Crossing nie zmiennie od premiery. Za łatwa ta część i korzystając z tego robię 100% ot ukończyłem akwarium w muzeum zajęło mi to zaledwie 6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Sciagnalem sobie demko Conception 2, coś cicho o tej grze, moze dlatego ze znowu tylko cyfrowa dystrybucja. Calkiem niezle rpg od Atlus, jak bedzie promocja to łykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Animal Crossing i demko Smasha (zagram jeszcze ze 3 razy w demko muzycznego FF). Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 w koncu zdecydowalem sie i kupilem bravely default. Bardzo przyjemna gra, cudowne recznie rysowane tla i swietny system walki. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wróciłem do PKMN X i wciąż próbuję w Animal Crossing. Coś czuję, że przed ORAS będzie trzeba wciągną jakiegoś RPGa bo gry bez fabuły średnio mnie bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi