Opublikowano 22 stycznia 20169 l Ja bym poszedl. Swoja droga od jakiegos roku zmagalem sie z problemem miesni stozka rotatora. Ciezko bylo zrobic wyciskanie w skosie na ramiona (no chyba ze podchwytem) i w ogole dokuczal bol dosc czesto. Lekarz powiedzial ze co sie dziwie, nie mam juz 20 lat i to naturalne i dal cwiczenia rozne. Nawet je robilem przez dlugi czas, ale jakies 2 miechy temu bol nagle sie zaostrzyl. Nie jestem w stanie sie podciagnac nawet razu, zrobic poprawnie wioslowania w opadzie czy sciagac drazek do klaty. Przy wielu innych cwiczeniach bol tez dokucza, ale jest akceptowalny. Dostalem skierowanie na USG za dwa tygodnie, ale mam zle przeczucia ;/ czuje ze bedzie lipa.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Ja też. U mnie genetyka nie ta. Wierzę w Kanabisa ale bardziej w Kazuba, on to ma!
Opublikowano 23 stycznia 20169 l ja se w niedziele prawie lape w nadgarstku polamalem jak zobaczylem snieg w koncu i sie na sanki wybralem z dzieciakiem. Zbyt pozno zauwazylem, ze na dole gorki laka w zaorane pole przechodzi, a miedza jak yebana skocznia narciarska wyglada. Tyle, ze sanki zamiast wyskoczyc to sie nagle zatrzymaly- ja niestety nie. Przeswietlenie ok. wyszlo, jakis zel i tabletki dostalem i generalnie juz lepiej jest, od wtorku juz cwicze z powrotem, ale np. podnoszac hantle do wyciskania w skosie druga reka musze sobie pomagac, bo nakruwia troche i strzela cos. No i w barkach strzyka z czasem coraz glosniej. Mam nadzieje, ze zdaze dojsc do wycisniecia 150 kg na klate zanim sie rozsypia.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l no najlepiej po tak bolesnym urazie, ze az trzeba bylo isc do lekarza, udac sie od razu na silke i napyerdalac ciezary. Nie wiem co moze pojsc wtedy nie tak
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Wydaje mi sie, ze wielki pojedynek spartakusow wygra ten, ktory... w ogole bedzie w stanie cwiczyc za kilka lat xdddddddddd
Opublikowano 23 stycznia 20169 l W ogóle te podejście ''ale mnie napierdala tu i tam , ledwo co rękę podnosze ale trening musiałem zrobić, jebac lekarzy i rehabilitację, liczy się czysta siła'' XDDD Ja rozumiem że czasem ciężko trafić na lekarza który zajmuje się sportowcami i zajmie się tematem na poważnie zamiatast przepisać maści na ból ale narażać zdrowie dla yebanego treningu?
Opublikowano 23 stycznia 20169 l jak to mawia Stanislaw Czerczesow, jak nie ma otwartego zlamania, to nie kontuzja.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Kto kurwa? Ten grubas co prowadzi legie? Taki człowiek może być czymis autorytetem w kwestii treningu? xd
Opublikowano 23 stycznia 20169 l No, jego drugie motto to "jak nie boli, to było sanatorium, nie trening". Jak tu go nie kochać.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Powtorka kontuzji mimo ze uwazalem na to co robie. Na jakis czas odpuszczam hantelki bo i w robocie bark jest narazony na przeciazenia. Trzymac dalej miche (zdrowa) ogolnorozwojowka a gdy nadejda cieple dni to biegi i rower. Ja pyerdole, zalamka troche.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Cos na stawy bierzecie? Ostatnie miesiace duzo siadow, martwych i bieganie 4x w tygodniu, ostatnio zaczalem czuc kolana, ból to moze jeszcze nie jest, ale cos bym zarzucił
Opublikowano 26 stycznia 20169 l jak ich (pipi)a znam, to powie zebym przestał cwiczyc, a masa sama sie nie zrobi
Opublikowano 26 stycznia 20169 l mnie stawy łokciowe przy treningu siłowym pobolewają i też się zastanawiam nad animalem, albo jakąś kurację na czymś tańszym przez pół roku zrobić.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Na poczatku przygody z siłka po kilku miesiacach bolały mnie łokcie, wpieprzałem cos z apteki na stawy, przeszło. Ja zapodam animala, jak nie pomoze to bede myslal o lekarzach. Redukcje praktycznie skonczylem, bieganie olewam, to tez kolana mniej po (pipi)e dostana. Edytowane 26 stycznia 20169 l przez Shen