D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ogólnie animal jest mocno polecany. Nawet znajomemu lekarz go zalecił na wizycie. Cena też w sumie nie mała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 @Shen - odpuść treningi na tydzień, ewentualnie nie dowalaj tak tam, gdzie najwięcej cię boli. Uciążliwy ból to oznaka od organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Gurwa panowie ostatnio jak biegałem po plaży to wy(pipi)ałem się na lód, otrzepałem się i wiadomo zasuwałem dalej. Dałem tak radę jeszcze 2 dni, potem dzień przerwy no i po tym dniu kolejny bieg. Problem w tym, że po 3 km dałem sobie spokój bo kolano bolało od zewnętrznej strony nóg. Teraz nosze opaskę uciskową i nie wiem ile dni sobie dać na luz. Niby przy normalnym chodzeniu bólu już nie czuje, ale po przebieżce dziś trochę było czuć kolano, nie jakoś mocno ale jednak. Zalecacie coś w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 No jak to stłuczenie to okład chłodzący, albo lód i jakaś maść na stłuczenie, altacet na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Z zaciekawieniem obserwuje ostatnie wpisy: dwoch gosci ma problem i zupelnie powaznie zwraca sie o pomoc, ale dziwnym trafem odpowiadaja i staraja sie im pomoc tylko same tzw. leszcze. Dni mijaja, a prawdziwi spartakusi (wiecie, ci zawodowcy z wieloletnim stazem i doswiadczeniem, od 90 kg masy/120 cm w klacie i 44 w bicku, krolowie silowni imponujacy wszystkim dokola swoimi osiagnieciami i miazdzacy wszystko swoja zayebistoscia- slowem ci, co to oddaja range bo plebs sie tu zaczal udzielac i niedobrze byc z nim kojarzonym) milcza. Nic. Zero jakiejkolwiek pomocy, jakichkolwiek wskazowek. Ani jednej. Uaktywniaja sie tylko wtedy, gdy jest okazja komus doyebac, wysmiac itp., ale gdy ktos prosi o pomoc- cisza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A kim Ty jesteś, że mnie leszczem nazywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Ja juz się przyzwyczaiłem, ze jak mam sie dowiedziec czegos ciekawego, albo spytac o cos to lepiej obejrzeć warszawskiego koksa, albo spytac sie gdzies indziej, bo tutaj jest chuynia niestety, a szkoda. Jak ktos cos juz pisze to wali takie suchary, ze juz lepiej konsola wojny sie lepiej czyta. E: Chociaż taki Kobik to mia akurat raz cos podpowiedzial dobrze jakie partie roboc na treningu i mi to pomoglo. Krupek i Liti tez cos tam próbowali i Doyebany Dzik chyba tez. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja sam wciaz sie ucze machania hantelkami. Lifting ma "papiery" wiec on wie najlepiej. Ja ucze sie na bledach ale kazdy ma inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) @Yakubu: to prawda, wszyscy ci, ktorych wymieniles, zwykle sie staraja szybko pomoc i ich jak najbardziej szanuje (choc tutaj akurat tez olali). Mialem na mysli glownie te elementy najzayebistsze z zayebistych, typu kazub, dave czezky itp. Wiecie, creme de la creme. Z gatunku "oni, potem dlugo, dlugo, dluuuugo nic, i dopiero potem cala (pogardzana) reszta" @Krupek: nie bierz tego doslownie, to nie moja opinia przeciez- chodzilo mi tutaj akurat o reakcje sparty jak niedawno fote wrzuciles. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Z zaciekawieniem obserwuje ostatnie wpisy: dwoch gosci ma problem i zupelnie powaznie zwraca sie o pomoc, ale dziwnym trafem odpowiadaja i staraja sie im pomoc tylko same tzw. leszcze. Dni mijaja, a prawdziwi spartakusi (wiecie, ci zawodowcy z wieloletnim stazem i doswiadczeniem, od 90 kg masy/120 cm w klacie i 44 w bicku, krolowie silowni imponujacy wszystkim dokola swoimi osiagnieciami i miazdzacy wszystko swoja zayebistoscia- slowem ci, co to oddaja range bo plebs sie tu zaczal udzielac i niedobrze byc z nim kojarzonym) milcza. Nic. Zero jakiejkolwiek pomocy, jakichkolwiek wskazowek. Ani jednej. Uaktywniaja sie tylko wtedy, gdy jest okazja komus doyebac, wysmiac itp., ale gdy ktos prosi o pomoc- cisza. No ale oni dobrze podpowiadaja . Choc ja sie do spartakusow nie zaliczam bo mam 120 w klacie 43 w bicku i 87 kilo. No ale blisko, semi spartakus. Ja teraz po ostatnim cyklu masowym z naprawde duzym zapier.dolem i ciezarami kupiłem JOINT THERAPY od treca bo staw nadgarstkowy juz powoli nie wytrzymuje. Animal flex jest lepszy ale cena tez. Stała suplementacja galaretką tez dużo daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja bym wolal nie dawac nikomu porad odnosnie problemow zdrowotnych. Ktos moze zle zinterpretowac symptomy, a objawy moga byc mylne i niekoniecznie wskazywac zrodlo problemu. I sorry, ale na kursach, czy to instruktora czy osobistego zawsze to jest mocno podkreslane. Nie baw sie w lekarza. Wiec jezli ktos ma jakies bole, a one nie mijaja przez jakis czas mimo odpoczynku, to to jest znak ze trzeba zasiegnac opini lekarza a nie kolesi z forum. Szczegolnie w dziale gdzie jest pelno troli. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 No to prawda, ale ja akurat jedynce co doradzam to co robić w przypadku stłuczeń i drobnych urazów. Wiadomo, że przewlekłe bóle, czy problemy że stawami to grubsza sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja bym wolal nie dawac nikomu porad odnosnie problemow zdrowotnych. Dokładnie Tu sie dowiesz, co robić, aby cycki rosły, a nie sprawy zdrowotne Pytaj tych, którzy się na tym znają a nie tych których znasz ezz Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Ja teraz po ostatnim cyklu masowym z naprawde duzym zapier.dolem i ciezarami kupiłem JOINT THERAPY od treca bo staw nadgarstkowy juz powoli nie wytrzymuje. Animal flex jest lepszy ale cena tez. Stała suplementacja galaretką tez dużo daje. brałeś już to kiedyś, jakieś opinie słyszałeś? Też szukam właśnie tańszej alternatywy od animala i jestem ciekaw opinii. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie brałem bo ogolnie nie miałem raczej problemów ze stawami, a jak mialem to kupilem animala ale teraz szkoda mi troche hajsu. Dopiero teraz jak bede mial roztrenowanie zaczynam brac ten od treca. Co do opinii słyszałem wiekszosc pozytywnych, dlatego kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Z zaciekawieniem obserwuje ostatnie wpisy: dwoch gosci ma problem i zupelnie powaznie zwraca sie o pomoc, ale dziwnym trafem odpowiadaja i staraja sie im pomoc tylko same tzw. leszcze. Dni mijaja, a prawdziwi spartakusi (wiecie, ci zawodowcy z wieloletnim stazem i doswiadczeniem, od 90 kg masy/120 cm w klacie i 44 w bicku, krolowie silowni imponujacy wszystkim dokola swoimi osiagnieciami i miazdzacy wszystko swoja zayebistoscia- slowem ci, co to oddaja range bo plebs sie tu zaczal udzielac i niedobrze byc z nim kojarzonym) milcza. Nic. Zero jakiejkolwiek pomocy, jakichkolwiek wskazowek. Ani jednej. Uaktywniaja sie tylko wtedy, gdy jest okazja komus doyebac, wysmiac itp., ale gdy ktos prosi o pomoc- cisza. Tu tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No przeca pisałem już z 5 razy, że polecam Joint Therapy, bardzo pomógł mi na kolana i łokieć. Minus to jedynie trochę końskie tablety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie rozumiem. Joint Therapy 74 zł, Animal 109. Warto dołożyć i zrobić coś raz a dobrze IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ale ja na przykład nie chciałem ładować w siebie dzień w dzień tyle piguł. Poza tym, mam siostrę po farmacji i powiedziała mi, że Joint Therapy ma bardzo dobry skład. Brat i szwagier też brali i zauważyli efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Spoko, rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie rozumiem. Joint Therapy 74 zł, Animal 109. Warto dołożyć i zrobić coś raz a dobrze IMO. Ale ze joint therapy nie jest dobrze? Różnica pomiedzy nimi jest jak pomiedzy dobrym a bardzo dobrym. Tak mniej wiecej na 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ale skoro można lepiej i za 30 zł więc czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem, tym razem ze zrozumieniem. Poza tym, brałeś oby dwa specyfiki i masz po równanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem, tym razem ze zrozumieniem. Poza tym, brałeś oby dwa specyfiki i masz po równanie? Zanim przeczytam ze zrozumieniem ty naucz się w ogóle pisać do mnie. Mój ojciec lat 62 od zawsze boryka się ze stawami i bólem, od lat wynajduje mu różne suple na poprawę tego stanu rzeczy. Animal najlepszy i warto połykać więcej piguł i wydać 3 dychy jak się chce zrobić coś dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pewnie, że warto, bo czemu by nie spier.dolić sobie jeszcze żołądka... Jak już się czepiasz pisowni, którą zmienia mi słownik w chu.jowym Huaweiu, to chociaż popracuj nad znakami interpunkcyjnymi i ortografią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi