Opublikowano 13 lipca 20168 l Może do jakiegoś typowego specjalisty albo dobrego lekarzasportowego się zgłoś. Coś jak ten doktor Biernat co Saker z nim czasem filmy robił. Koleś zna się nie od parady i moim zdaniem znalazłby źródło problemu.
Opublikowano 13 lipca 20168 l No i może do czasu znalezienia i rozwiązania problemu daj pan spokój z treningami
Opublikowano 13 lipca 20168 l Jakis kolo polecil mi SARM LGD, ale po opisie nie czuje zeby to mi moglo pomoc. Problem jest o tyle dokuczliwy ze nawet zwykly dosc gwaltowny ruch ramieniem do przodu czy w bok pwodouje od razu bol Współczuję ekolego. Nie sądzę jednak żeby Lgd ani Ostaryna pomogły ci na ból jaki opisujesz. Niektóre środki z grupy SARM mogą wzmocnić kości / stawy / ścięgna, wspomagać budowę masy mięśniowej czy nawet leczyć kontuzje ale nie wiadomo gdzie leży przyczyna problemu u ciebie. Mądrze Yakubu doradza - idź do specjalisty od takich przypadków jak twój. Internet i szukać. Zdrówka! No i może do czasu znalezienia i rozwiązania problemu daj pan spokój z treningami Ważna sprawa! Można sobie zrobić kuku.
Opublikowano 13 lipca 20168 l No po dzisiejszych przebojach musze odpuscic ciezary czy to na klate czy barki. Chce zobaczyc za kilka dni czy jakies cwiczenia z wlasna masa ciala czy moze z tasmami bede w stanie robic. Niech to hui
Opublikowano 14 lipca 20168 l No ogólnie pierwszą rzeczą, jaką polecałbym zrobić, to odpoczynek od treningów, i to całkowity (żadnych zastępników typu "pompeczki w domu"), tydzień, dwa minimum. Ze 3 razy w życiu odczuwałem jakiś mocniejszy ból w stawach (bark), za każdym razem przeszło po 2-3 tygodniach bez ćwiczeń. Nie mówię, że to rozwiązanie, ale to po prostu podstawa.
Opublikowano 15 lipca 20168 l Mnie ostatnio prawy łokieć boli, ale dziwnie bo tylko przy francuskim lezac
Opublikowano 20 lipca 20168 l Ja z 6 tyg temu skrecilem kolano i musze pizgac siady 120x5 bo sie bardziej boje, ze mi kolano rozerwie niz tego, ze nie wstane. Chociaz dyskomfortu nie odczuwam to psychika dziala..
Opublikowano 26 lipca 20168 l Ostatnio na treningu w Football amerykański rozbolał mnie mięsień przywodziciel długi w lewej nodze (pierwszy od góry na udzie w każdym razie). W weekend biegałem sobie 8km i wszystko było okk, ale dzisiaj w czasie kolejnego treningu znów dał o sobie znać, zapewnie chodzi o nagłe zrywy przy biegach. Przez to nie jestem w stanie unieść nogi wyżej niż do kąta 90* względem ciała Jak tutaj sobie pomóc? W sob ważny mecz i nie wiem, czy sam odpoczynek, czy jakieś rozciąganie, forumku pomóż Edytowane 26 lipca 20168 l przez Grzegorzo
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l cholera ostatnio coraz częściej towarzyszą mi zawroty głowy przy wstawaniu. Z reguły są lekkie, ale czasami muszę chwile postać żeby to się uspokoiło i dopiero mogę iść. Mam nadzieje, że jeszcze nie umieram.
Opublikowano 3 września 20168 l Mam to samo całe życie, helikoptery jak się zbyt szybko podniosę. Jak zostanę tak na baczność to zemdleję, serce nie dopompuje tlenu do mózgu. Wyjściem jest pochylić się do przodu i kilka oddechów. Serducho wchodzi na obroty i mogę zdobywać świat. Przypuszczam, że to przez obniżone tętno spoczynkowe przez treningi wydolnościowe, ale kto to wie, może umieram. Edytowane 3 września 20168 l przez Siara_iwj
Opublikowano 3 września 20168 l Miałem mega zawroty głowy jak już skończyłem redukcję, przez 2-3 tygodnie. Nawet nie zauważyłem kiedy się skończyły, męczące to było
Opublikowano 30 września 20168 l jakieś domowe sposoby na odciski na stopie? W sumie ciężko nazwać to odciskiem, bo skóra zdarta do mięsa. Co zrobić z napompowanymi pęcherzami? przebić? dojechałem stopy na pewnym biegu.
Opublikowano 30 września 20168 l Gdzieś czytałem, że można przebić na samym brzegu pęcherza. Ale najlepiej po prostu zapobiegać. Ja w decathlonie skarpety specjalnie kupiłem, które miały chronić przed otarciami i rzeczywiście działają, także polecam. W niedzielę mam bieg i przeziębienie dopadło. Jakieś domowe sposoby na SZYBKIE wyjście z tego stanu poza tymi z apteki? Już 3 herbata co daje chwilową ulgę na gardło. A z nosa się leje.
Opublikowano 30 września 20168 l jak jezdzilem na obozy sportowe to sie nie (pipi)alem w tancu, spirytus, igla i przebijalem.
Opublikowano 1 października 20168 l Gardło boli to płucz wodą z solą albo wodą utlenioną. Poczytaj w necie.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Spadla mi szafa na stope, stluczenie uniemozliwiajace bieganie (boli jak skuhwysyn), jakis sposob na szybkie zagojenie?
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Mi odkad zaczalem trening na sile dokuczac zaczynaja nadgarstki. A zje.balem chyba tym ze np jak wyciskalem milion na klate to zamiast powoli odkladac na stojak to czesto w ostatniej chwili rzucalem i czesto takie jakies prady mi po nadgarstkach przebiegaly. Prawy mi dokucza juz dwa tygodnie. Troche sie martwie bo podobnie mialem z barkiem jakies dwa lata temu. Bylo zapalenie nerwu. No i tak szczerze to prawy bark juz nie jest taki jak byl kiedys
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Spadla mi szafa na stope, stluczenie uniemozliwiajace bieganie (boli jak skuhwysyn), jakis sposob na szybkie zagojenie? jak stłuczenie to 2-3tygodnie oszczędzaj stopę, mróź sobie lodem kilka razy dziennie, jak masz wykluczone złamania i pęknięcia w śródstopiu. Oczywiście zależy ten czas od tego ile masz lat ile ważysz jaki masz tryb życia itd.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Mnie lewy nadgarstek napierdalał dwa tygodnie, zaczalem smarowac mascia diklofenak, 10zl w aptece, poprawa juz na drugi dzien.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l A MI CO MASZ DO POWIEDZENIA PANIE DOKTORZE Ortezki sportowe na refundacje mogę załatwić na nadgarstek
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Pewnie c(pipi) sztangę trzymaszZaje.biscie trzymam. Tak jak pisalem, ten bol i prady byly tylko i wylacznie przy odstawieniu zbyt gwaltownym sztangi na stojak. Teraz juz odstawiam powolutku i kupilem stabilizator na nadgarstek. Nie chce po prostu zeby mi sie rozje.bal nadgarstek po prostu bo wtedy to juz kaplica Dzieki szen zapisalem Edytowane 21 grudnia 20168 l przez kanabis
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Spadla mi szafa na stope, stluczenie uniemozliwiajace bieganie (boli jak skuhwysyn), jakis sposob na szybkie zagojenie? jak stłuczenie to 2-3tygodnie oszczędzaj stopę, mróź sobie lodem kilka razy dziennie, jak masz wykluczone złamania i pęknięcia w śródstopiu. Oczywiście zależy ten czas od tego ile masz lat ile ważysz jaki masz tryb życia itd. Czyli z dalszego biegania w tym roku nici Edytowane 21 grudnia 20168 l przez BoryzPL