D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jestem świeżo po tej kontuzji pisałem o tym w bieganiu. Może to też być zapalenie okostnej, oba te przypadki mogą prowadzić do złamania zmęczeniowego. Polecam iść do fizo lub masażysty, po jednym masażu już te zgrubienie miałem mniejsze. Chłodziłem to miejsce i rollowałem. 3tyg przerwy w bieganiu, ale już sporo z tym biegałem i jakbym wcześniej zareagował to na pewno szybciej bym się pozbierał. Profilaktycznie wziąłem też animal flexa bo i tak chciałem stawy podreperować na tej przerwie. To raczej przypadłość biegaczy może w pracy chodzisz w źle dobranych lub zużytuch butach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Mordeczko nóweczka adidasiki , zakładam że po prostu przeciążyłem . Nie pamiętam nawet kiedy stałem te 9h , zastanawia mnie tylko czy przez stanie może się pogorszyć bo biegać nie mam zamiaru a na rowerze kompletnie tego nie czuje , tak samo plecy dziś robiłem i przy tych 150kg w łapach na wiośle nie czułem kompletnie bólu , ale gdy po 5 minutach wstałem z fotela to przez pierwsze kroki nogi nie mogłem postawić . Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Widać, że jest to jakaś początkowa faza. Trzeba teraz się trochę oszczędzać, najlepiej zainwestować w ręczny roller i gnieść to miejsce kilka razy dziennie. Ogólnie w późniejszych fazach przeje.bana kontuzja do wyleczenia, więc nie bagatelizuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) No trochę lipa z oszczędzaniem sie , jak pisałem fajna robota się trafiła gdzie te 9h trzeba przestać/przechodzić i tam też nabawiłem się tego a jutro znów nowy tydzień więc trzeba będzie robić. Maść , okłady cały dzień dziś będą lecieć bo kostka napuchnięta dość mocno, miałem dużo kontuzji ale z takim gównem to się jeszcze nie spotkałem by ból był podczas stania a już podczas chodzenia spoko , chyba że przystanę gdzieś na sekunde i znów się zaczyna. Chooya noga jeszcze bardziej spuchła więc poleciałem dziś do lekarza i okazało się że infekcja bakteryjna róża . Antybiotyk , dwa dni wolnego i znów na badania by sprawdzić stan . Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez SpacierShark123 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ręczną rolkę też polecam, można solidniej się pougniatać i nie trzeba się tarzać po rolce. Szczególnie na łydy mi się przydaje. A jeszcze jak ma się kogoś kto pośmiga tym po ciele to już o ogóle super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ja sobie specjalna teczuszke na urazy zrobilem.Bylem u fizjo, niby dobry mlody typ. Porobil diagnostyki, wdraża terapie manualna ale czy to pomoze to szczerze watpie skoro tyle lat juz sie z tym bujam i zawsze wraca.Jeszcze do 2 pojde i do jakiegos ortopedy, zastanawiam sie na prp i kwasem hialuronowym dostawowo.Niby cos tam sie juz ruszam, ale robienie klaty na 40kg mnie nie kreci o na 50 juz kluje bark i bola lokcie. Wielu cwiczen unikam zeby nie wpadac w kolo bólowe.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Korzystał ktoś z was z kompresów żelowych co się wkłada do zamrażarki i później chłodzi tym stawy/mienśnie? Wczoraj z ciekawości szukałem w necie i widziałem po 6 ziko, więc polazłem dziś do apteki, a tam pani powiedziała, że mają po sześćdziesiąt pięć aua... Wtf, wystarczy poszukać gdzieś w necie/allegro i będzie git, czy brać to cudo z apteki? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wiele razy polecałem. Cena zależy od wielkości, ja zazwyczaj kupowałem za ok. 40 zł i był do chłodzenia i podgrzewania, takie gdzieś 30x10 cm. 60 zł to dużo, może to jakiś jeszcze większy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Powiedziałem jej, że szukam takiego na kolano. Wyglądało jakby były dwa złączone może stąd taka cena. No, ale jak pierwszy wynik w necie to kompresy 13x14cm po 6,5 za sztukę, to dziwna ta cena i się zastanawiam czy jest sens przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jak 2-częściowy to wygodniejszy, ale cena chyba i tak zbyt wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Spoko opcja, ja mialem takie fajne ktorych nie trzeba bylo zamrazac. Normalnie kruszyles taka torebeczke i robil sie lód. Czaisz z cieplego robil sie lód. Niepojęte O takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 ale to jest wielokrotnego użytku? Bo te żelowe są. Ja dałem ze 2 dychy, ewidentnie chcą cię naciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ok, dzięki za info. Na jednej stronce widzę takie kompresy 16x26cm po dyszce, więc jutro chyba sobie zamówię z dwie sztuki na spróbowanie. Jeszcze szukam półkuli do treningu równowagi. Cena tak koło trzech stów. To ja chyba potrenuję na zwykłej piłce do kopania xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Nie, te co wrzucilem sa na raz. No ale tez dobra sprawa bo te zelowe jednak jak wezmiesz ze soba to nic nie dadza bo sie ogrzeja a te mozesz brac np na zawody i od razu przykladasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 6 godzin temu, Yakubu napisał: Jeszcze szukam półkuli do treningu równowagi. Cena tak koło trzech stów. To ja chyba potrenuję na zwykłej piłce do kopania xd Panie, jeśli faktycznie ma Ci to pomóc, ktoś konkretny Ci to polecił to nie żałuj. Jak kupowałem ostatnio buty do biegania do kupiłem wkładki za 200 zł. Jak płaciłem to myślałem, że mnie poje.bało i jestem w amoku, ale po 2 miesiącach mogę powiedzieć, że stopa mi całkiem inaczej pracuje i jest poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 O (pipi)a, pierwszy raz w życiu złapał mnie skurcz mieśni brzucha, nie polecam, az sie spocilem cały z wrazenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Przypomniałeś mi, jak po pierwszym podejściu do kółka z pozycji stojącej (rozochociłem się, bo poszło ładnie i zrobiłem kilka powtórzeń) miałem tak zniszczone mięśnie brzucha, że przez tydzień mnie napierd.alały przy większości czynności życiowych, losowo pojawiały się skurcze (po kilka sekund, ale jednak), a przy kichnięciu miałem wrażenie, że coś mi się zaraz rozerwie albo wypadnie xd. Ogólnie to zastanawiałem się, czy nie jakieś naderwanie albo przepuklina, no ale przeszło. Także nie polecam się rozpędzać z tą formą ćwiczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Mam tak po 1,5 miesiąca przerwy w prwcy - po wczorajszym zbrojeniu fundamentów dalej nie doszedłem do siebie. Ogarnąłem się w życiu i mogę od poniedziałku iść na siłownię. Multisport bejbe. Piwa nie ruszam od chyba miesiąca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 To kiedy fota w stringach? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Wujaszek ale na czysto jak frajer bedziesz jechal czy jakies sterydziki na wejsciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Po co mu odpisujecie atencjuszowi? Przecież za 2 miesiące napisze, że mu się nie chciało jednak lub tysiąc innych wymówek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Potrafisz zawsze odpisać jak Nostradamus, punche fajne piszesz ale zawsze negatywnie. Zastanawia mnie tylko jakby się jednak okazało że pan wujaszek ostro przyj.e.bał na siłowni i metamorfoza 360 stopni. Co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 mówisz 360 stopni? czyli z grubego przygłupa zmienisz się w przygłupiego grubasa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) 360 stopni Edytowane 8 Września 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 To było pytanie pułapka. -__- Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi