Skocz do zawartości

Urazy, kontuzje, eliminacja ze sportów..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, BRY@N napisał(a):

To, że się potrafią różnić to już sam się przekonałem. Byłem u jednej babki pokazała mi jakieś ćwiczenia do zrobienia, później z ciekawości pokazałem jedno innemu fizjoterapeucie to się zastanawiał po co to i co to może dać :yao:

Dlatego najlepiej poszukac fizjo sportowca, zajmujacego sie sportowcami lokalnie ;) Większa stycznosc z typowymi dla sportowcow kontuzjami to wieksze doświadczenie w tej dziedzinie. 

Opublikowano
4 godziny temu, BRY@N napisał(a):

To ja tak dla zmiany tematu czy rolowanie tego pasma bocznego to dobry pomysł.

Napierdziela to niemiłosiernie przy rolowaniu i boję się, że sobie zrobię jeszcze większy problem niż mam a internety różnie mówią.

A czujesz punkt spustowy? Bo jeżeli to ma być problem z powoazią to nie może boleć na całej długości tylko na wyznaczonym odcinku. 

Opublikowano
5 godzin temu, kanabis napisał(a):

Oho, teraz Litwin przez lata gral z nami jak na skrzypcach i w zyciu sterydow nie bral xD 

Co to sie w tym lbie porobilo od dekad na dopingu. 

Ty gamoniu, a jaki ty masz dowód ponad to że ci napisałem że wbijam teścia? XD 

Opublikowano
3 godziny temu, kanabis napisał(a):

Dlatego najlepiej poszukac fizjo sportowca, zajmujacego sie sportowcami lokalnie ;) Większa stycznosc z typowymi dla sportowcow kontuzjami to wieksze doświadczenie w tej dziedzinie. 

Byłem dziś u dziewczyny, która sama biega. Ogólnie okazało się, że w tej nodze z którą mam problem kolano trochę ucieka mi do środka i pewnie z przeciąża mam te bóle :/
Oprócz manualnej terapii dała ćwiczenia na wzmocnienie i zobaczymy jak to będzie.

• Plusik 2
Opublikowano
Godzinę temu, Litwin81 napisał(a):

Ty gamoniu, a jaki ty masz dowód ponad to że ci napisałem że wbijam teścia? XD 

Czyli twoje słowo jest chuja warte. Z hemoroidem podpuszczałeś, z teściem podpuszczałeś, więc po chuj tu na tym forum siedzisz, skoro chyba nawet nie grasz w gry?

Opublikowano
59 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Czyli twoje słowo jest chuja warte. Z hemoroidem podpuszczałeś, z teściem podpuszczałeś, więc po chuj tu na tym forum siedzisz, skoro chyba nawet nie grasz w gry?

Ty chyba nie wiesz od czego jest forum XD? Ludzie tutaj wiadą drugie życie, np. taki ty, ma ksywkę zdrowy wariat a ty jesteś po prostu zwykły wariat xd

24 minuty temu, kanabis napisał(a):

Zdrowy jak wyjasnia sterydziarza :obama:

Poka brzuch XD Tyle jednostek trenigowych co masz i ta śmieszna waga to musisz być docięty do kości. 

Godzinę temu, BRY@N napisał(a):

Byłem dziś u dziewczyny, która sama biega. Ogólnie okazało się, że w tej nodze z którą mam problem kolano trochę ucieka mi do środka i pewnie z przeciąża mam te bóle :/
Oprócz manualnej terapii dała ćwiczenia na wzmocnienie i zobaczymy jak to będzie.

Jeżeli kolano ucieka ci do środka to musisz zacząć robić ćwiczenia bardziej stymulujace obszerny przy środkowy, bo to on odpowiada w dużej mierze za stabilizację dynamiczną kolana. 

Opublikowano
10 minut temu, Litwin81 napisał(a):

No to ja powinien ważyć 68 a ważę 88 XD i mam lepszy brzuch niż ten skinny knur

Ale za to dupę masz jak sito, z której wystaje hemoroid, a do tego chodzisz jak kulawy z dwoma kijkami, przez limfę w stopach i strzykanie w kolanie. Nie wiem, czy takie poświęcenie jest warte kratki, z którą latasz po forum z kompleksem Napoleona i zaczepiasz chłopaków jak jakiś zbok, żeby pokazali swoje brzuchy, żebyś mógł się pocieszyć, że jednak te 23 powracające urazy itp. były tego warte. 

Opublikowano

Nie zaczepiam chłopaków tylko kabanosa XD A ty już sobie daj spokój. Z 10 lat temu każdy by tutaj miał z ciebie pompę jak się spinasz, niestety teść im spadł i są empatycznymi pizdami jak ty. 

Opublikowano
13 minut temu, Litwin81 napisał(a):

Nie zaczepiam chłopaków tylko kabanosa XD A ty już sobie daj spokój. Z 10 lat temu każdy by tutaj miał z ciebie pompę jak się spinasz, niestety teść im spadł i są empatycznymi pizdami jak ty. 

Osoby empatyczne świadome to silne osoby, ale co Ty jako megaloman z kompleksem Napoleona możesz o tym wiedzieć? I wcale nie wyglądasz jakoś super, widziałem tu lepiej zbudowane osoby, a wozisz się po forum jakbyś zdobył tytuł Mr. Olympia.

Opublikowano
59 minut temu, Litwin81 napisał(a):

No to ja powinien ważyć 68 a ważę 88 XD i mam lepszy brzuch niż ten skinny knur

Co ty pierdolisz ulana swinio xd

Wazysz jak swinia i wygladasz jak swinia. Skoro triceps mam lepiej wyrzezbiony niz ty mimo ze raz w tyg na silownie chodze to ty myslisz ze mam bebzon? XD

Screenshot_20250320-1041562.thumb.png.7efd0d62e01b2894ca6ad40557cf6b03.png

Spojrz na siebie, wygladasz jak ulany prosiak na metanabolu stojacy na bramce w wiejskiej dyskotece a nie sportowiec. Naprawde myslisz ze ja mialbym cos wrzucac i ci udowadniac? 20 lat na sterydach na ktorych budowanie miesni przy niskim bf jest w chuj proste a ty tak wygladasz? Naprawde? Nie kompromituj sie juz.  Ludzie sie z xiebie smieja i nikt cie tu powaznie nie traktuje. A te twoje silowe wyniki sa smieszne na taki staz, nawet na forum dla graczy. 

Jeszcze ta spuchnieta morda od koksu xD

• Lubię! 1
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Litwin81 napisał(a):

Tak to sobie tłumacz xd

„"Kompleks Napoleona" to zjawisko jak najbardziej prawdziwe - ustalili badacze z Uniwersytetu Wrocławskiego. Wielu niskich panów częściej wykazuje cechy tak zwanej "Ciemnej Triady" - psychopatię, narcyzm i makiawelizm - które wzmagają w nich poczucie siły. Dzięki temu sprawiają wrażenie potężniejszych mimo swojego wzrostu. Agresywną postawą rekompensują sobie niski wzrost i niskie poczucie wartości.”

vs

„Osoby wysoko wrażliwe mają wiele zalet, które mogą im pomóc osiągnąć sukces. Przede wszystkim są one bardzo empatyczne i potrafią zrozumieć innych ludzi oraz ich potrzeby. Ponadto mają silną intuicję, która pozwala im szybko reagować na sytuacje i podejmować trafne decyzje.

Empatia to zdolność do rozpoznawania i współodczuwania emocji innych osób, umiejętność postawienia się na miejscu innej osoby i spojrzenia na daną sytuację z jej punktu widzenia. Człowiek empatyczny jest świadomy tego, co inni ludzie odczuwają w danej chwili. Dzięki temu jest w stanie zareagować adekwatnie do sytuacji.“

Nie chce mi się więcej szukać, ale jak widzisz empatia to bardzo pożądana cecha, a co za tym idzie wysokie EQ, które świadczy o sile i mądrości człowieka, tak że nie mam się czego wstydzić i w twoich oczach mogę być pizdą:

„Inteligencja emocjonalna [EQ] nazwana i przeciwstawiona inteligencji racjonalnej (IQ), po raz pierwszy została przez amerykańskich psychologów Petera Salavey'a i Johna Mayerw'a w roku 1990. Świat obiegła sensacyjna wiadomość – mamy dwa mózgi. Pierwszy, ten dobrze znany, myśli i jest odpowiedzialny za nasze racjonalne działania. Drugi czuje i kieruje emocjami. Oba są równie ważne.”

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Pamietam jak nasz napoleon pojechal na jakies odpustowe zawody w Wargach Malych i chwalil sie ze zajal 8 miejsce. Potem ktos go zweryfikowal i wyszlo ze 8 startowalo xD

Przypomina mi moja kumpele ze sredniej, lekki zez, takie 6 na 10 i byly wybory jakies miss ziemii kurpiowskiej z glosowaniem sms. Fajne ladne laski, zdjecia widac ze gdzies u fotografa. Ja patrze a tam ta Katarzyna na ostatnim miejscu z 2 sms (pewnie od mamy i kota) z jakims selfie z kibla xD Ale jednak podziwiam takich ludzi za odwage. Osmieszaja sie ale odwagi im odmowic nie mozna, i wystrzelonego ego w kosmos. 

• Haha 4
Opublikowano
19 minut temu, kanabis napisał(a):

Wazysz jak swinia i wygladasz jak swinia. Skoro triceps mam lepiej wyrzezbiony niz ty mimo ze raz w tyg na silownie chodze to ty myslisz ze mam bebzon? XD

Spojrz na siebie, wygladasz jak ulany prosiak na metanabolu stojacy na bramce w wiejskiej dyskotece a nie sportowiec. Naprawde myslisz ze ja mialbym cos wrzucac i ci udowadniac? 20 lat na sterydach na ktorych budowanie miesni przy niskim bf jest w chuj proste a ty tak wygladasz? Naprawde? Nie kompromituj sie juz.  Ludzie sie z xiebie smieja i nikt cie tu powaznie nie traktuje. A te twoje silowe wyniki sa smieszne na taki staz, nawet na forum dla graczy. 

To jest patologia, a nie ładna sylwetka. Zawsze uważałem, że nie powinno się przesadzać z masą, jeśli nie ma się wzrostu. Nie śmieję się ze wzrostu rzecz jasna, bo nikt nie urodził się idealny, a z postawy jegomościa i z podejścia do sportu, czyli z napompowania się teściem i zażynania organizmu i chwalenia się dziesiątkami fotek, gdy nie ma się czym. Dużo lepiej byś Litwin wyglądał, gdybyś był mniejszy, a lepiej urzeźbiony, poza tym 40km na rowerze byłoby dużo zdrowsze, niż 160km, bo bez hemoroida wystającego z dupy, a i zostałoby trochę czasu na relaks, czy też gierkowanie. Nie jesteś żadnym wzorem do naśladowania, a przestrogą jak nie ćwiczyć, bo nikt nie jest robotem, że w końcu organizm nie zacznie się buntować.

• Haha 3
  • This 1
Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał(a):

Dokladnie tak myślę koński naplecie xd I różnica między nami jest taka że ja przynajmniej dałem radę zredukować się pod zawody, a ty wazysz 75 kg przy 175 cm i wyglądasz  jak kondon XD W każdej chwili możesz to. Zweryfikować i pokazać fotkę brzucha xd Wariat byłby zajarany, miałby do czego trzepać gruchę. 

Opublikowano
20 minut temu, Litwin81 napisał(a):

Dokladnie tak myślę koński naplecie xd I różnica między nami jest taka że ja przynajmniej dałem radę zredukować się pod zawody, a ty wazysz 75 kg przy 175 cm i wyglądasz  jak kondon XD W każdej chwili możesz to. Zweryfikować i pokazać fotkę brzucha xd Wariat byłby zajarany, miałby do czego trzepać gruchę. 

Ja tu Kabiego o fotkę brzucha nie nękam, to twój fetysz, twoje zboczenie, nic mi do tego.

Opublikowano

Krypto gej, jak zaprzecza XD  Kabi w każdej aktywności fizyczne na silowbij której się podejmował był gorszy ode mnie, teraz znalazł swoją niszę-uciekanie na czas i jest jej wierny. 

Opublikowano
33 minuty temu, Litwin81 napisał(a):

• Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Litwin81 napisał(a):

Krypto gej, jak zaprzecza XD  Kabi w każdej aktywności fizyczne na silowbij której się podejmował był gorszy ode mnie, teraz znalazł swoją niszę-uciekanie na czas i jest jej wierny. 

No i? Musisz mieć niskie poczucie własnej wartości i kompleksy, skoro lansujesz się, że w czymś od kogoś byłeś lepszy! Takie rzeczy to w podstawówce.