Skocz do zawartości

Urazy, kontuzje, eliminacja ze sportów..

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 112 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Żona mi zafundowała na urodziny godzinę jazdy crossem. Po 15 minutach wyjebalem się, bark wyleciał że stawu i przez trzy godziny, az do momentu wystawienia na miejsce na SOR dosłownie płakałem z bólu

• No Liti to wogole niesamowity gosc. Szuka górek, pilnuje pogody zeby miec z wiatrem zeby scigac sie z goscmi na stravie na szosowkach ktorzy nawet na to nie patrza bo kto patrzy na odcinki 300m. Jeszc

Opublikowano
9 godzin temu, Wojtas1986 napisał(a):

Obaj wyglądacie ujowo jak na wasze mędrkowanie .

pozdrawiam :pepegasm:

Weź tak nie mów o kabi, wiesz ile on ma jednostek treningowych? Dużo. 

Opublikowano

Wyjebane mam czy w twoje zdanie czy kulturysty wojtasa :) 90% moich jednostek to trening wytrzymalosci wiec naprawde splywaja po mnie takie teksty. Mimo ze i tak wygladam lepiej od was :)

Jak sobie przypomne ten twoj triceps to az mi sie teraz smiac chce :yao:

Opublikowano

Ależ dostarczacie panowie xD, a gdybyście tak stworzyli do tego osobny wątek? Coś w stylu: pociśnij mięśniaka? :)

Opublikowano
20 godzin temu, kanabis napisał(a):

Wyjebane mam czy w twoje zdanie czy kulturysty wojtasa :) 90% moich jednostek to trening wytrzymalosci wiec naprawde splywaja po mnie takie teksty. Mimo ze i tak wygladam lepiej od was :)

Jak sobie przypomne ten twoj triceps to az mi sie teraz smiac chce :yao:

No wyglądasz zajebiscie, zwłaszcza brzuch XD I właśnie widać jak po toboe to spływa. 

Opublikowano

Proponuję niech spór rozstrzygnie niezawisla masa forumkowa. 3 zdjęcia w podstawowych pozach tak żeby każdy z ocenianych ukazał swoje atuty nastepnie glosowanie forumka i możemy zakończyć tą bezproduktywna kłótnie. No i jeszcze jak Wojas wyskoczył że on niszczy naszych hegemonow kulturystyczno sylwetkowych to dołączamy go do rywalizacji. :D ktoś jeszcze chętny żeby zmierzyć się w rywalizacji?