Yakubu 3 048 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Może do jakiegoś typowego specjalisty albo dobrego lekarzasportowego się zgłoś. Coś jak ten doktor Biernat co Saker z nim czasem filmy robił. Koleś zna się nie od parady i moim zdaniem znalazłby źródło problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 To jest jakis pomysl. Musze poszukac czegos w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No i może do czasu znalezienia i rozwiązania problemu daj pan spokój z treningami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jakis kolo polecil mi SARM LGD, ale po opisie nie czuje zeby to mi moglo pomoc. Problem jest o tyle dokuczliwy ze nawet zwykly dosc gwaltowny ruch ramieniem do przodu czy w bok pwodouje od razu bol Współczuję ekolego. Nie sądzę jednak żeby Lgd ani Ostaryna pomogły ci na ból jaki opisujesz. Niektóre środki z grupy SARM mogą wzmocnić kości / stawy / ścięgna, wspomagać budowę masy mięśniowej czy nawet leczyć kontuzje ale nie wiadomo gdzie leży przyczyna problemu u ciebie. Mądrze Yakubu doradza - idź do specjalisty od takich przypadków jak twój. Internet i szukać. Zdrówka! No i może do czasu znalezienia i rozwiązania problemu daj pan spokój z treningami Ważna sprawa! Można sobie zrobić kuku. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No po dzisiejszych przebojach musze odpuscic ciezary czy to na klate czy barki. Chce zobaczyc za kilka dni czy jakies cwiczenia z wlasna masa ciala czy moze z tasmami bede w stanie robic. Niech to hui Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 No ogólnie pierwszą rzeczą, jaką polecałbym zrobić, to odpoczynek od treningów, i to całkowity (żadnych zastępników typu "pompeczki w domu"), tydzień, dwa minimum. Ze 3 razy w życiu odczuwałem jakiś mocniejszy ból w stawach (bark), za każdym razem przeszło po 2-3 tygodniach bez ćwiczeń. Nie mówię, że to rozwiązanie, ale to po prostu podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Mnie ostatnio prawy łokieć boli, ale dziwnie bo tylko przy francuskim lezac Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja z 6 tyg temu skrecilem kolano i musze pizgac siady 120x5 bo sie bardziej boje, ze mi kolano rozerwie niz tego, ze nie wstane. Chociaz dyskomfortu nie odczuwam to psychika dziala.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Ostatnio na treningu w Football amerykański rozbolał mnie mięsień przywodziciel długi w lewej nodze (pierwszy od góry na udzie w każdym razie). W weekend biegałem sobie 8km i wszystko było okk, ale dzisiaj w czasie kolejnego treningu znów dał o sobie znać, zapewnie chodzi o nagłe zrywy przy biegach. Przez to nie jestem w stanie unieść nogi wyżej niż do kąta 90* względem ciała Jak tutaj sobie pomóc? W sob ważny mecz i nie wiem, czy sam odpoczynek, czy jakieś rozciąganie, forumku pomóż Edytowane 26 Lipca 2016 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 cholera ostatnio coraz częściej towarzyszą mi zawroty głowy przy wstawaniu. Z reguły są lekkie, ale czasami muszę chwile postać żeby to się uspokoiło i dopiero mogę iść. Mam nadzieje, że jeszcze nie umieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Mam to samo całe życie, helikoptery jak się zbyt szybko podniosę. Jak zostanę tak na baczność to zemdleję, serce nie dopompuje tlenu do mózgu. Wyjściem jest pochylić się do przodu i kilka oddechów. Serducho wchodzi na obroty i mogę zdobywać świat. Przypuszczam, że to przez obniżone tętno spoczynkowe przez treningi wydolnościowe, ale kto to wie, może umieram. Edytowane 3 Września 2016 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Miałem mega zawroty głowy jak już skończyłem redukcję, przez 2-3 tygodnie. Nawet nie zauważyłem kiedy się skończyły, męczące to było Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 jakieś domowe sposoby na odciski na stopie? W sumie ciężko nazwać to odciskiem, bo skóra zdarta do mięsa. Co zrobić z napompowanymi pęcherzami? przebić? dojechałem stopy na pewnym biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Gdzieś czytałem, że można przebić na samym brzegu pęcherza. Ale najlepiej po prostu zapobiegać. Ja w decathlonie skarpety specjalnie kupiłem, które miały chronić przed otarciami i rzeczywiście działają, także polecam. W niedzielę mam bieg i przeziębienie dopadło. Jakieś domowe sposoby na SZYBKIE wyjście z tego stanu poza tymi z apteki? Już 3 herbata co daje chwilową ulgę na gardło. A z nosa się leje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 jak jezdzilem na obozy sportowe to sie nie (pipi)alem w tancu, spirytus, igla i przebijalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Gardło boli to płucz wodą z solą albo wodą utlenioną. Poczytaj w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Spadla mi szafa na stope, stluczenie uniemozliwiajace bieganie (boli jak skuhwysyn), jakis sposob na szybkie zagojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Mi odkad zaczalem trening na sile dokuczac zaczynaja nadgarstki. A zje.balem chyba tym ze np jak wyciskalem milion na klate to zamiast powoli odkladac na stojak to czesto w ostatniej chwili rzucalem i czesto takie jakies prady mi po nadgarstkach przebiegaly. Prawy mi dokucza juz dwa tygodnie. Troche sie martwie bo podobnie mialem z barkiem jakies dwa lata temu. Bylo zapalenie nerwu. No i tak szczerze to prawy bark juz nie jest taki jak byl kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Spadla mi szafa na stope, stluczenie uniemozliwiajace bieganie (boli jak skuhwysyn), jakis sposob na szybkie zagojenie? jak stłuczenie to 2-3tygodnie oszczędzaj stopę, mróź sobie lodem kilka razy dziennie, jak masz wykluczone złamania i pęknięcia w śródstopiu. Oczywiście zależy ten czas od tego ile masz lat ile ważysz jaki masz tryb życia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 A MI CO MASZ DO POWIEDZENIA PANIE DOKTORZE Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Pewnie (pipi)owo sztangę trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Mnie lewy nadgarstek napierdalał dwa tygodnie, zaczalem smarowac mascia diklofenak, 10zl w aptece, poprawa juz na drugi dzien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 A MI CO MASZ DO POWIEDZENIA PANIE DOKTORZE Ortezki sportowe na refundacje mogę załatwić na nadgarstek Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Pewnie c(pipi) sztangę trzymaszZaje.biscie trzymam. Tak jak pisalem, ten bol i prady byly tylko i wylacznie przy odstawieniu zbyt gwaltownym sztangi na stojak. Teraz juz odstawiam powolutku i kupilem stabilizator na nadgarstek. Nie chce po prostu zeby mi sie rozje.bal nadgarstek po prostu bo wtedy to juz kaplica Dzieki szen zapisalem Edytowane 21 Grudnia 2016 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Spadla mi szafa na stope, stluczenie uniemozliwiajace bieganie (boli jak skuhwysyn), jakis sposob na szybkie zagojenie? jak stłuczenie to 2-3tygodnie oszczędzaj stopę, mróź sobie lodem kilka razy dziennie, jak masz wykluczone złamania i pęknięcia w śródstopiu. Oczywiście zależy ten czas od tego ile masz lat ile ważysz jaki masz tryb życia itd. Czyli z dalszego biegania w tym roku nici Edytowane 21 Grudnia 2016 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi