Gość Orzeszek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Mnie lewy nadgarstek napierdalał dwa tygodnie, zaczalem smarowac mascia diklofenak, 10zl w aptece, poprawa juz na drugi dzien. DikloFANEK (hehehe) nie jest rozwiązaniem docelowym, w tego typu przypadku działa przeciwbólowo a przyczyna bólu w nadgarstku mogą być urazy/sprawa przeciązeniowa/postępujące zwyrodnienia/inne jednostki chorobowe. Działasz przeciwbólowo na skutek, nie na przyczynę, no chyba, że lekarz tak Cie prowadzi i byłeś diagnozowany to wtedy zamykam gębe Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Kabi, wyciskasz milion, za(pipi)iście trzymasz sztangę, masz idealną dietę... dlaczego Ty jesteś amatorem? Gdzie popełniłeś błąd? Jesteś urodzonym zawodowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zaraz amatorem ja jestem po prostu jak ps4 i ps4 pro. Altualnie na klate wycisne max 120. Obstawiam ze sa tutaj wyciskajacy wiecej No ale szacunek we wsi jest jeszcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 No wiadomo, ja tam podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Pamietam jak bylem u sasiada na silowni pierwszy raz i zapytal sie mnie ile mi nalozyc? To powiedzialem ze 30kg. Myslalem ze na calosc zalozyl a on na kazda strone + gryf 10kg xD przydusilo mnie i tylko raz podnioslem ledwo. Stare czasy. Wkur.wia mnie, ze czasami odzywa mi sie kontuzja stopy po tym jak nia uderzylem w tarcze na lowkick zamiast goleniem i cos sie od tego czasu z(pipi)alo a to bylo ponad rok temu. Jak skrecam stope w lewa strone to z prawej mnie lekko ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ja trafilem niedawno na pierwsze dzienniczki treningowe po odwyku Te serie na klate 40kg i zwiekszanie po 2 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Wiesz co to życie na krawędzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Mnie lewy nadgarstek napierdalał dwa tygodnie, zaczalem smarowac mascia diklofenak, 10zl w aptece, poprawa juz na drugi dzien.DikloFANEK (hehehe) nie jest rozwiązaniem docelowym, w tego typu przypadku działa przeciwbólowo a przyczyna bólu w nadgarstku mogą być urazy/sprawa przeciązeniowa/postępujące zwyrodnienia/inne jednostki chorobowe. Działasz przeciwbólowo na skutek, nie na przyczynę, no chyba, że lekarz tak Cie prowadzi i byłeś diagnozowany to wtedy zamykam gębe wazne ze nie boli i moge przerzucac ciezary! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 A jak lekarz leczy skutek a nie przyczynę to jest ok?Np. zbija cholesterol zamiast się dowiedzieć czemu jest podniesiony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mnie lewy nadgarstek napierdalał dwa tygodnie, zaczalem smarowac mascia diklofenak, 10zl w aptece, poprawa juz na drugi dzien.DikloFANEK (hehehe) nie jest rozwiązaniem docelowym, w tego typu przypadku działa przeciwbólowo a przyczyna bólu w nadgarstku mogą być urazy/sprawa przeciązeniowa/postępujące zwyrodnienia/inne jednostki chorobowe. Działasz przeciwbólowo na skutek, nie na przyczynę, no chyba, że lekarz tak Cie prowadzi i byłeś diagnozowany to wtedy zamykam gębe na opakowaniu napisane ze oprocz dzialania przeciwbolowego, ma tez dzialanie przeciwzapalne i obrzekowe, smarowalem kilka dni, odstawilem a bol nie wrocil. Co szkodzi kabiemu sprobowac jak to 10zl w aptece kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgadza sie, to pol wymianki na ps4. Ja slyszalem chyba o tej masci, nie wiem czy moj tata nie stosowal wlasnie jak tam cos mu sie zrobilo od biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Właśnie wracam do treningów (póki co tylko trenażer i pływanie) po półrocznej przerwie spowodowanej czołowym zderzeniem na rowerze z osobówką które fartem w sumie przeżyłem. Spodziewałem się że będzie ciężko ale tak naprawdę te półroku przerwy spowodowały taki spadek formy, że czuję się jakbym zaczynał od nowa a jakieś 1000 godzin poświęcone dotychczas na trening poszło się j***ć. Co ciekawe, jak wrzucam porządne obciążenie na trenażerze to bardziej czuje mięśnie w nodze która w ogóle nie ucierpiała ale to pewnie kwestia tego że w drugiej miałem całkowity zanik czworogłowego. Korzystał ktoś z jakichś specyfików które rzeczywiście działają i mogą pomóc wrócić do formy? Jak macie poważne kontuzje czy wypadki, zresztą te mniej poważnie też radze zasięgnąć opinii kilku lekarzy i fizjoterapetów a już na pewno nie ufać pierwszemu lepszemu lekarzowi z NFZ. Ja gdybym się słuchał lekarza który mnie prowadził w szpitalu do którego mnie zawieźli po wypadku pewnie zostałbym kaleką do końca życia, na szczęście trafiłem na innego, dobrego ortopede i fizjo, wprawdzie pozbyłem się kilkunasty k PLN ale może będę mógł jeszcze kiedyś powalczyć o kwalifikacje na Kona. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Trzymaj się ekolego, zdrówka i powrotu do formy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 kabanis jak tam nadgarstki Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 dojechałem dwugłowy uda, a przynajmniej tam czuję "ciągnięty ból". Może być przez bieganie po śniegu i po śliskim. Bieganie po niestabilnym podłożu sprzyja mikrourazom. Przy każdym kroku noga ucieka przy odbiciu oraz w przypadku śliskiej nawierzchni nasze stawy pracują na boki - tak wyczytałem. Oczywiście jest też opcja przeciążenia. 3 dni przerwy, szkoda bo chciałem w styczniu zrobić coś pod 350km, ale nie ma co lekceważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Mrożenie Ci pomoże. Na przyszłość lepiej wzmocnić, bo widać, że masz go słabego. Ja też miałem z nim problemy, ale ostatnie 3 miesiące robiłem siady i martwy i się wzmocnił. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 na pewno jest słaby jak i całe nogi, których kompletnie nie robię. Mrożenie trochę przespałem, mogłem od razu wczoraj po biegu zacząć działać Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dobrze mieć w zamrażalniku taki okład żelowy, super sprawa. Poza tym, pewnie masz też mocno spięte mięśnie, więc może warto w roller się wyposażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 I rozciaganie. Fajne opcje pokazuje Saker. Zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 rozciąganie to wiadomo, podstawa, chociaż czasem też się nie przykładam, a potem właśnie takie kwiatki wychodzą. takie roller to od razu z "agresywnym bieżnikiem" czy bardziej gładki? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Mi najlepiej służy twardy i gładki. Czarnego Blackrolla mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 w prawy bark mi cos weszlo wczoraj, nie moge reki podniesc ;/ chyba jutro bede musial odpuscic trening a po weekendzie sie zobaczy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ledwo się styczeń skończył i już wymówki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 idz smieszkowac gdzie indziej suchoklates, sprawa jest powazna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Na winstrolu lecisz to bark się posypał [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi