Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 no rodzinnego Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 ja tam chu.ja sie znam, ale dla pewności bym się przeszedł jeszcze do jakiegoś dobrego ortopedy, bo co ci rodzinni czasem wyprawiają to ja nawet nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Generalnie to rodzinny to nie lekarz. Niestety. Jest jeszcze ryzyko że był błąd w opisie RTG i były to inne guzki. Guzki krwawnicze . Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Obstawiam, że Yakubu ma po prostu przykurcze jakieś w tej klatce od złej postawy, mam podobnie. Jak nie pilnuję postawy i kichnę to tak jakby mi coś w klatce strzeliło i boli nawet podczas leżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Może być. Ogólnie to pod klatą tak jakby na mostku mam jakiś mięsień, który z jednej strony jest duży, a z drugiej go prawie nie ma. Z plecami podobnie, prawy najszerszy mam jak u Sakera, a z lewej to nawet napiąć nie potrafię. Za to prostownik z lewej jest pięć razy większy niż ten z prawej i jak się schylam to wyglądam jakbym z lewej strony miał garba... Skosy brzucha podobnie, jeden kilka razy większy od drugiego. No i jak czytałem o tych guzach schmorla to niby może mam jakąś chorobę scheuermanna czy kogoś i że niby tak się ma z mięśniami przy tym gunwie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Dobrze mieć w rodzinie kogoś, kto potrafi ogarnąć co nieco na lewo w szpitalu. W najbliższym czasie przejdę zabiegi aquavibron, borowina, jakieś lasery i gimnastyka. Pojawia się światełko w tunelu, że klata k plecy nie będą mnie napierdalać do końca życia Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 No Ok teraz dopiero doczytałem temat. Yakubu do ortopedy sprawdzić czy aby napewno ból jest spowodowany guzkami. Ogólnie trochę tabu z tymi guzkami bo tego jako tako sie nie leczy, poza łykaniem leków przeciwbólowych i wzmacnianiem mięśni przykręgosłupowych. laserki i inne borowinki olej ciepłym sikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jo, do ortopedy się przejdę po zabiegach Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Piznął mi prostownik/poślad przy martwym ciągu (początkowa faza ruchu), ciężko mi powiedzieć co dokładnie ale boli jak diabli przy schylaniu i kilku innych ruchach. Co mogę zrobić, aby przyspieszyć gojenie?EDIT: dzisiaj rano ból tak się nasilił, że po wstaniu i przybraniu pozycji pionowej aż mnie zamroczyło, zbladłem, i zlało mnie potem :O Edytowane 29 Czerwca 2017 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Może rwa kulszowa? Do lekarza się przejdź Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Byłem, dał maść tabsy i zastrzyki w dupę, ogólnie przeciwbólowo i przeciwzapalnie, skierowania żadnego, jak w poniedziałek będzie kiepsko to pójdę po zwolnienie i wyegzekwuję skierowanie do specjalisty :/Oglądam sobie rozkład mięśni z tyłu i poślad jest raczej w porządku, odczucia wskazują na dolną część prostowników. Prawa strona. Ogólnie miałem taką kontuzję na początku czerwca ale dużo bardzie lajtową wersję, co ciekawe stało mi się to wczoraj na treningu gdzie miałem tydzień deloadowy i zamiast 5x5 robiłem 3x3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Chłodzić też warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Może rwa kulszowa? Do lekarza się przejdź Nie pyer.dol jak nie masz pojęcia o czym gadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Od 2 dni coś mi serce świruje, z dupy przyspiesza bicie, a ostatnio nie brałem nic na pobudzenie, ani nie zwiększyłem kofeiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Zrób podstawę. Jonogram + magnez i jakby non stop wariowało to EKG. Swoją drogą to resweratrol reguluje pracę serca. Nie mówię że masz to od razu brać. Jakby potas był poniżej 4 a magnez poniżej 2 to uzupelnij. Nawet dożylnie. Edytowane 4 Lipca 2017 przez mushabelly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Panowie, ten Animal Flex faktycznie jest taki dobry jak wszyscy piszą ? Lekarz przepisał mi Collaflex na odbudowę chrząstki stawowej. Z tego co widzę ma on grubo okrojony skład względem Animala. Zastanawiam się czy nie lepiej będzie zainwestować parę zł więcej i kupić AF. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 bierz animala i nie baw się w półśrodki. Sam ostatnio się tym wspomagałem i w połączeniu z przerwą od sportu wyszedłem z kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ino tabletek cała garść. Flaki mnie zaczęły od tego boleć Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) No byłem u ortopedy w końcu i typero stwierdził, że mam stany zapalne i trzeba znaleźć przyczynę żeby wyleczyć mojego dauna z kręgosłupem i klatą. Wizyta dwie stówki, za badania krwi dałem 493xd i jeszcze niby mam zrobić badania włosa (trzysta albo pincet, nie pamiętam), bo może to przez niedobór krzemu albo czegoś tam innego, ale to akurat na razie odpuszczę i zobaczę co w badaniu krwi wyjdzie. W międzyczasie mam brać wit d+k, wit c, hela mag b6 forte i devil's claw albo white willow. aua portfel zabolał jakby mi kto zajebał. Edytowane 7 Lipca 2017 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 A nie mówił nic postawie, jej wadach, czy coś? No bo od czego te stany zapalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 od malych zapałek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 O wadach postawy nic nie mówił. Spojrzał na zdjęcia rtg i niby mam tam wszystko ok z kręgosłupem, a te stany zapalne są spowodowane jakimiś bakteriami, niedoborami pokarmowymi, albo ugryzieniem kleszcza albo czymś tam innym. Na tej karcie od pobrania krwi zaznaczył mi 16 różnych badań i mam nadzieję, że coś tam wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 na rtg nie widać tkanek miękkich. Tak tylko zostawię te informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Panowie przy martwym ciągu klasycznym doskwiera mi dość silny ból po lewej stronie w okolicach sam nie wiem miednicy jak dotykam to jest tam taka jakby kość i wokół tego mam silny ból przy schylaniu. Ból przechodzi po paru godzinach ale za każdym razem gdy robię to ćwiczenie powraca. Ktoś ma pomysły co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 O wadach postawy nic nie mówił. Spojrzał na zdjęcia rtg i niby mam tam wszystko ok z kręgosłupem, a te stany zapalne są spowodowane jakimiś bakteriami, niedoborami pokarmowymi, albo ugryzieniem kleszcza albo czymś tam innym. Na tej karcie od pobrania krwi zaznaczył mi 16 różnych badań i mam nadzieję, że coś tam wyjdzie. twaróg, twaróg, twaróg, banan, warszawski koks. liczą sie tylko makrosy. zrobię formę na snickersach iks de, byleby w bilans się wliczało, robercik krul Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi