Yakubu 3 048 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 lol, bo jak ktoś nie zje snickersa raz na kilka tygodni to nie będzie chorował i nawet go kleszcz nie ugryzie, co za typ Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Przecież ty swoje IIFYM uskuteczniałeś przez dłuższy okres i w trochę większej częstotliwości niż raz na kilka tygodni. Jak wyjałowiłeś jadłospis, ale się zgadzało z makrosami, to ja się nie dziwię, że tobie jakieś gówna ze stanami zapalnymi wychodzą. Ciekawe co za 5 lat się będzie działo. RIP Yakubu, ładny chłopak był. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Snickersik, browarek, a potrm ojoj organizm się poddaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Co wy gadacie? Wczoraj 6 piwek, od rana odpalam jajecznicę z zimnym po byku browcem i czytając was prawie jakbym ćwiczył i wszystko wiedział o ćwiczeniu. Niebawem czas na grill. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Cieszymy się Twoim szczęściem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ech znowu mi coś (pipi)ło w lewym czworobocznym. Robiłem francuza za głową ze sztangą łamaną jako 3 ćwiczenie i nagle coś przeskoczyło i teraz ledwo moge głową ruszać w ogóle. Nakleiłem plaster rozgrzewający i wziąłem jakieś proszki, ale niespecjalnie pomaga narazie. Ktoś ma jakieś doświadczenie i mógłby coś podpowiedzieć? :/ To był jakiś 7-8 raz jak mi się takie coś zdarzyło w przeciągu kilku dobrych lat. 4-5 dni leżenia bo głową nie mogę wtedy nawet o centymetr ruszyć. Diclofenac, solpadeina, plastry i jakoś to przechodzi po czasie. No ale sie wku.rwiłem i postanowiłem coś z tym problemem zrobić. Zrobiłem sobie RTG szyi i wyszła dyskopatia C5/C6. Ktoś ma jakieś doświadczenia związane z siłownią i dyskopatią? Idę do poradni rehabilitacyjnej w ośrodku zdrowia za 2 tygodnie i wolałbym coś wiedzieć, zanim lekarka mi każe przerzucić się na fotel bujany i terapie prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Trochę mnie przerażają urazy kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 W niedziele rano sie obudzilem z kurewskim bolem w kolanie gdy je zginam, na prostej nodze sobie kuśtykam, ale jak wstaje/siadam albo mam wejsc po schodach to szkoda gadac. Nie wiem co to moze byc, w sobote troche biegalem z rana, ale potem caly dzien zero aktywnosci jakiejs wiekszej. Jak nie przejdzie do piatku to chyba ortopeda czeka ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Może jakieś zapalenie. Kolano nie jest opuchnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Wlasnie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Redukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Kiedyś miałem podobnie po jeździe rowerem. Przeszło samo po 3 dniach. W sumie to ortopeda i tak mógłby obejrzeć bo nie powinno boleć samo z siebie. Ja zaniedbałem i zamiast roweru przerzuciłem się na bieganie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Redukcja. 3 tygodnie na czipsach i czekoladzie, juz dawno po redukcji. Zaraz wleci ostaryna to sie stawy zregeneruja Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Nerwoból, albo po prostu Ci się tam pospinało. Ja bym bardziej do fizjo uderzył. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Redukcja.3 tygodnie na czipsach i czekoladzie, juz dawno po redukcji. Zaraz wleci ostaryna to sie stawy zregeneruja A to przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (pipi)a dzis to juz mam problem nawet, zeby z kibla wstac, ortopeda dopiero w przyszly wtorek, nie wiem czy dozyje Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 To na jakąś Izbę Przyjęć idź i powiedz że nagle się to stało. Najlepiej po 18 ( jak już rodzinni zamknięci wtedy nie odeślą). Zależy jaki szpital ale możliwe że ortopeda będzie wyznaczony do takich przypadków, ewentualnie chirurg. Może być też zwykły lekarz. Wtedy dużo nie pomogą ale zdjęcie chociaż powinni zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Kumplowi sie dysk przemiescil ostatnio, poszedl na pogotowie, to dostal zastrzyk z ketonalu i powiedzieli, ze ma isc do ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 xD Polska! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Zwolnil sie termin, ide po robocie, pakiet medyczny dla korpszczurow jednak dobra rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Obstawiam, co powie ortopedia: "Proszę zrobić 2 miesiące wolnego od siłowni, może pan sobie zrobić zdjęcie, przepiszę maści" Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) mi od kilku miesięcy chrupie coś z tyłu głowy/szyi przy skręcaniu głowy w lewo. Nie ma przy tym żadnego bólu i stało się to samo, chociaż nie wiem czy nie po basenie. Za cholerę nie chce przejść, byłem na masażu też nie pomogło. Zrobiłem prześwietlenie, teraz do ortopedy i oczekiwanie na wyrok. Edytowane 18 Lipca 2017 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Shen nie chcę cię straszyć, ale ja też miałem podobne objawy, a pózniej kolano spuchło i okazało się, że naderwałem wiązadła krzyżowe. 3 miesiące o kulach. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Tyle, że jego raczej od razu po urazie nie zaczęło boleć, a odłożyło się w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Patrzac na obrazek stawu kolanowego, boli mnie w okolicach wiezadla krzyzowego przedniego/pobcznego. Bardziej bym obstawial jakies zapalenie, bo to nie byl nagly uraz. Mam ortopede na 18, moze sie cos wyjasni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi