milan 7 022 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Poyebane jest to, że gościu pewnie przed wygłupem planował sobie w głowie dzień, i co zrobi na kolację, na pewno nie myslał że "ok, to teraz pójdę sobie złamać karczek". Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ostatnio na Sadistic był filmik jak gimnastyczce niepełne salto wyszło, tam to jeszcze gorzej wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 ahh czyli złamany kark. wiedziałem żeby nie klikać Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Typiary na suwnicy raczej nic nie przebije... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Lepiej powiedzcie co zrobic z wkur.wiajacym achillesem a nie jakies zlamane karki sebixow Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 na pięty najlepszy pumeks Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Typiary na suwnicy raczej nic nie przebije... ajj do teraz mnie skręca, a widziałem to z kilka miesięcy temu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Lepiej powiedzcie co zrobic z wkur.wiajacym achillesem a nie jakies zlamane karki sebixow Zwiększać mobliność, rolowanie, rozciągania, ćwiczenia na dolne partie nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Najgorzej ze to tylko prawy, lewy zero kompletnie problemow. Czy to znaczy ze jestem lewakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Może masz skrzywienie boczne kręgosłupa, albo w biegu przechylasz się na którąś stronę, zwróć na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wszystko przez brak rozgrzewki. Dajcie linka do tej suwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Nosiłem w robocie w środę prawie tydzień temu z kolesiem 6 m ciężkie płaskowniki ze stali. Bydlak za szybko ściągnął i poleciałem na lewe kolano. Boli od tego czasu w okolicy łąkotki najgorzej gdy schodzę po schodach i chce po turecku siedzieć. Jak chodzę to czuję się niepewnie jakby kolano mialo eksplodować za moment. Mam ortopedę na 21.09 bo w rodzinie problemy z kolanami występują więc pójdę ale jak tu wrócić do tyry w środę i dźwigać? Troche strach. Zawsze się coś przyczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 wujaszek pyerdol tą tyrke i zostań youtuberem teraz jest trend na patole to sie odnajdziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Możecie polecić fizjoterapeute w Warszawie? Problem z kolanem i barkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Kolanko jak nowe, maści przeciwzapalne i ketonal w maści. Kuracja 3 dni. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) no rada po ch.uju fest. Skąd wiesz co mu jest? Może jak uderzyłeś się kolankiem o szafeczkę to ci to pomogło. Kontuzji takim czymś nie wyleczysz. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie poruchałeś dzisiaj? Piszę w nawiązaniu do swojego posta z 15.08, który znajduje się na tej stronie. Zalecam regularne współżycie! Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez wuJJek Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 a spi.erdalaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Maści to własnie dla takich ziemniaków kanapowych są dobre. Jak kontuzna od sportu to maść na niewiele się zda. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 U mnie 1,5 m-ca od kontuzji przy martwym, i dalej lipa. Także 50-50 albo przepuklina dysku w odcinku lędźwiowym, albo uszkodzenie mięśnia gruszkowatego. Z konkretnych ćwiczeń został mi bench press i podciągania :( reszta akcesoria, nogi ruszam tylko wyprostami i pierdołami na maszynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Sosna nawet sekundy nie czekaj, Orzeszek powinien kogoś znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 U mnie 1,5 m-ca od kontuzji przy martwym, i dalej lipa. Także 50-50 albo przepuklina dysku w odcinku lędźwiowym, albo uszkodzenie mięśnia gruszkowatego. Z konkretnych ćwiczeń został mi bench press i podciągania :( reszta akcesoria, nogi ruszam tylko wyprostami i pierdołami na maszynkach. Nie wiem co tam u Ciebie się dzieje ale też miałem kontuzję przy martwym ( przez moje niedbalstwo ale to już pomijam ). Strasznie plecy bolały, przy chodzeniu, przy leżeniu, no czego bym nie robił. Myślałem że samo przejdzie ale jak po 2 tygodniach nie było poprawy to kupiłem ( ponownie ) Animal Flex i polecany tutaj Olimp Power Flex. Zjadłem pół puszki Animala i prawie cały Power Flex i jest super. Tak gdzieś po 2-3 dniach była już zauważalna poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Nie no, u mnie jednak poważniej. Forma przy ciągu była akceptowalna, myślę że zbyt długo tłukłem w okolicach 85-100% 1RM, na redukcji, z bieganiem i HIITami w "rest day", bez obcinania objętości treningu. Teraz i tak jestem w miarę mobilny, i poruszam się prawie bez kulawienia. Pierwsze 3-4 dni po kontuzji to był koszmar - pierwszy poranek prawie mnie odcięło jak wstałem xD Po 2-3 tygodniach było nawet ok i wrzuciłem fronty i OHP, przy cięższych seriach znowu mi się odezwało. Teraz objawy mam typowe jak przy rwie kulszowej - ból od pośladka promieniujący na udo i łydkę, dlatego mówię 50-50 bo co do źródła nacisku na nerw nie jestem pewien (w tygodniu idę na RTG a potem do neurologa, to może uda się potwierdzić/wykluczyć sprawę z dyskiem).U mnie ból trochę inaczej się objawia, leżenie to ulga, skłon w przód jest bolesny, podnoszenie prawej nogi w leżeniu od kąta 30 stopni też boli. Siedzenie na twardym jest nieprzyjemne. Chodzić mogę ale czasami lekko mi ciągnie poślad. Puchę animala mam, jak Ci pomogło to nie zaszkodzi mi podjeść. Fakt w sumie są tam jakieś substancje przeciwzapalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wiadomo pobadać trzeba. Ale to trwa. Animal to głównie przeciwzapalnie działa. Dokup sobie jeszcze to z Olimpa. Strasznie drogie nie jest, a ma dużo elementów "budulcowych". Nie pomoże, to nie pomoże ale na pewno nie zaszkodzi. Dodatkowo neurolog też Cię nie uzdrowi, najwyżej stwierdzi co jest i odeśle do neurochirurga, a tygodnie z bólem będą leciały. Ta rwa to może wtórnie do uszkodzenia? Coś tam się "zapaliło", ucisnęło i boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) a Animal nie ma składników budulcowych? Kompleks substancji odbudowujących stawy 3000mg Glukazamina (jako chlorowodorek i siarczan 2KCL) Metylosulfonylometan (MSM) Siarczan chondroityny A (CSA) Siarczan chondroityny B (CSB) -- Kompleks natłuszczający powierzchnie stawowe 1000mg Olej lniany (50% kwasu alfa-linolowego) Miristoleinian Cetylu - mieszanka zastrzeżona (miristoleinian cetylu, miristunian cetylu, palmitynian cetylu, dekanian cetylu, palmitoleinian cetylu, oleinian cetylu) Kwas hialuronowy -- Kompleks wspierajacy stawy 1000mg korzeń imbiru (gingerole, szoagole) kurkuma (kurkumina) Boswelina (żywica)(kwas bosweliowy) Kwercytyna Bromelaina chyba ma wszystko co potrzeba, więc nie wiem po co to łączyć. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi