Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) jak sobie wybiłem kciuk 9 dni temu i dopiero jutro idę do lekarza, to co mnie teraz czeka? Edytowane 17 Października 2017 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Nic nie przestało boleć? Może kość je.bła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ano nie przestało, ino opuchlizna zeszła. Myślałem, że przejdzie, ale teraz czuję, że kość wystaje ze stawu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Lepiej palec złamać, wtedy legalne L4 i bajlando. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Złamanie podstawy paliczka bliższego kciuka prawego, skierowanie do poradni chirurgii urazowo-ortopedycznej w trybie pilnym, no to pojechałem z kwitem, zdjęciem rtg i opisem do szpitala i babka za okienkiem mi powiedziała, że w trybie pilnym to mnie może na styczeń zapisać ze złamanym palcem za trzy miesiące I co ja mam teraz (pipi)a zrobić? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 To co masz sobie sam gips założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 @Yakubu Idź na najbliższą Izbę Przyjęć. Najlepiej po godzinie 18. Powiedz że uraz był jakoś teraz. Np 6 godzin temu. Teraz przyszedłeś bo myślałeś że przestanie boleć ale nie przeszło. Nic nie mów że gdziekolwiek byłeś. Powinien przyjąć Cię ktoś od urazów I założą gips. Możliwe że zrobią Ci jeszcze zdjęcie ale to nic. Promieniowanie nie jest duże nie przejmuj się tym. Do poradni to na zdjęcie gipsu jak już. Ale normalnie to rodzinny powinien robić żeby właśnie w poradniach nie było kolejek. To już inny temat. No chyba że właśnie byłeś na izbie i tak Cię załatwili. Wtedy trochę na bojowo trzeba. Albo iść tam znowu i zagrozić jakaś skargą. Albo do dyrekcji danej placówki pójść ze skarga. Wtedy powinni ich na izbie pogonić. Skąd jesteś w ogóle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Z Torunia, dzięki za podpowiedzi Za tydzień i tak mam umówioną wizytę z ortopedą w związku z innymi problemami, to przy okazji pokażę mu ten palec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Szkoda, że nie środkowy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 I co dalej łazisz ze złamanym palcem luzem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 W końcu wyjęli mi wczoraj druty z nogi,ale schody zaczęły się już od rejestracji na SOR.Miałem być ok. 6 bo o 6:30 przyjecie na oddział to przetrzymali mnie do 6:30 bo oni wcześniej rejestrują.Później czekanie na czczo od 6:30 do 18:00 na zabieg :/ Ze stresu i głodu ciśnienie 150/80,gdyby lekarka tego nie zataiła to możliwe że nie zrobili by jej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W ogóle nie pamiętam czy wam się"chwaliłem"jak lekarz na SOR zdiagnozował moje zerwanie więzadeł i jak szybko zwróciły się papiery tego nic nie wartego Trenera personalnego?Pan doktor powiedział że mam wybite kolano i chciał ściągać płyn,na jego nieszczęście rentgen wisiał podwieszony na podświetleniu to szybki rzut oka i pytam się"czy ta rzepka nie jest za wysoko?"-Była w tym miejscu gdzie mięsień prosty uda przechodzi w więzadło.Do tego mówię mu że słyszałem chrypnięcie a konkretnie"(pipi)nięcie',co by wskazywało na zerwanie więzadeł.Dopiero po tym zrobił dokładniejsze oględziny po których wysłał mnie na oddział ortopedii,a tak chciał mnie wypuszczać do domu.Pomijam pierwszy zabieg,który skutkował wyrwaniem drutów stabilizujących z piszczeli i krwotokiem,to mamy mała antyreklamę szpitala miejskiego w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jeśli mowa o eliminacji ze sportu. Masakra jak wiele może spaść w ciągu roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kończą się pomysły na bycie fit to egzystencjalizm i filozofia zaczynają wjeżdżać. Grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Nie dziwie się chłopakowaki , jak ostatnio miałem okazje stosować na odblok clomid to więszkość czasu myślałem o sensie życia i tego co czeka nas po śmierci. Nigdy więcej tego gufna , takiego otępienia nigdy w życiu nie czułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (pipi)a po roku spokoju znowu nawrót choroby, siły nie mam na nic. Pewnie znowu dostane sterydy i sie zaleje jak świnia (pipi)ać to 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Co ci dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Wrzodziejące zapalenie jelita 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Powrotu do zdrowia życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zdrowy to już nigdy nie będę, remisja wystarczy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 sprawdzony dobry orto/fizjo w Wawie ktoś coś ? Typowo sportowy, problem z przyczepami, zwapnienie ścięgna tricepsa, zwyrodnienia stawów .... walczę z tym juz kilka lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 2 godziny temu, Schranz1985 napisał: sprawdzony dobry orto/fizjo w Wawie ktoś coś ? Typowo sportowy, problem z przyczepami, zwapnienie ścięgna tricepsa, zwyrodnienia stawów .... walczę z tym juz kilka lat... W takim wypadku moze pomoc tylko , dyplomowany trener personalny! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Z fejzbuka najlepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Od tygodnia kręcenie głową w lewo i prawo skutkuje przeskakiwaniem/chrupnięciem w kręgach. Super - czy przechodzę przez pasy i się rozglądam, czy też obracam głową w aucie by rozejrzeć się na boki - chrup, chrup. Z dnia-na-dzień normalnie bez żadnego urazu. Mam fizjo umówione na koniec stycznia z innego powodu, więc niech od razu mi to obadają, a zastanawiam się, czy warto jeszcze do ortopedy się udać. Oni od szyi też są, czy muszę mieć iksy albo połamane ręce w celu wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 A moze to tylko kolejna faza glosow? Inni tez slysza chrupniecia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi