maciucha 11 638 Opublikowano 16 grudnia 2019 Opublikowano 16 grudnia 2019 no te ceny w sklepie są tak chore że nie mam pojęcia kto to kupuje XD bluza z napisem 'DZIK' za 250zł? to już można w tej cenie jakąś fajną firmówkę nike czy innego adidasa wyhaczyć białko 700g 90zł? prawie 2 razy droższe od olimpu lubie ich, szczególnie owce bo jest fajnym, pozytywnie zakręconym kolesiem z charyzmą i jajem, ale nie aż tak żeby kupowac od niego koszulkę za 120zł Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 Dostalem 2 lata temu na swieta bluze dzik, jakosciowo bardzo dobre ciuchy, nie jakies szamty szyte w chinach, wiec nie wiem, czy warte mniej niz taki nike czy adidas. Ciuchy maja bardzo spoko no i szyja w Polsce, maja wlasne szwaczki co tez podbija cene. Co du supli to sie zgodze, strata kasy. Jesli chodzi o to co nagrywaja, to sledze glownie kanal Sakera, bo tam sama merytoryka. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 no nie wiem materiałowo może i spoko, ale sam projekt XD no szczerze mówiąc troche bym się wstydził chodzić w takiej bluzie 250zł a przypał i na co dzień i na siłce Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 Kupuje bluze kalenji za 80zl, do drukarni naszywka taka 20zl. Mam to samo. Zreszta o czym my tutaj jak niektorzy tyle daja za lalki z gier. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 4 godziny temu, maciucha napisał: no nie wiem materiałowo może i spoko, ale sam projekt XD no szczerze mówiąc troche bym się wstydził chodzić w takiej bluzie 250zł a przypał i na co dzień i na siłce ale co z tym projektem jest nie tak? Jakoś gorszy od tego? Zwykła kangurka 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 grudnia 2019 Opublikowano 24 grudnia 2019 wyciskałem dziś 10kg na sztandze na płaskiej i 9kg hantle na skosie dodatnim i żyję 1 Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 24 grudnia 2019 Opublikowano 24 grudnia 2019 Ale co w sensie ze sam gryf? Nikt z kąta nie nagrywal telefonem? Pamietaj o dobrej technice Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 grudnia 2019 Opublikowano 24 grudnia 2019 no najpierw sam gryf, a potem dorzuciłem po 5kg z kazdej strony no i na skosie nie czułem aż tak brzucha, ale na płaskim chyba jednak póki co odpuszczę bo przy ściągnięciu łopatek i zaparciu się nogami trochę mi się nie podobało jak duże ciśnienie jest wywierane na brzuch ja pyerdole z jednej strony się cieszę że już mogę coś robić, ale z drugiej jak sobie pomyślę ile czasu upłynie zanim wrócę na normalne ciężary to trochę drga powieka Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 24 grudnia 2019 Opublikowano 24 grudnia 2019 Lewandowski miał operację przepukliny, więc po świętach pewnie do Ciebie po porady uderzy. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 grudnia 2019 Opublikowano 24 grudnia 2019 no ale on miał pachwinową więc chłop chwile odpocznie i gra gitara Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 24 grudnia 2019 Opublikowano 24 grudnia 2019 ja 2 miesiace temu wrocilem troche do ciezarow, teraz pół na pół z kalistenika. 90kg 4x5 na płaskiej, wiec jak na mnie już calkiem spoko wynik. W martwym 4x5 150kg i bedzie dorzutka na nastepnym treningu 1 Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 cos mi strzelilo w uchu na silce dzis, teraz uczucie podobne do tego jakbym mi sie woda w srodku przelewala 1 Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 Ale słyszysz nadal normalnie? Miałeś wcześniej jakieś infekcje/zapalenie tego ucha? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 @Shen Ta siłownia zrobi Ci krzywdę. Mi zrobił hałas w pracy - od kwietnia piszczy mi w uchu. Miałem już przez to napady szału i depresji. Niektórym osobom takie rzeczy się przytrafiają. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 slysze normalnie, problemow z uszami nigdy nie mialem zadnych 1 Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 10 stycznia 2020 Opublikowano 10 stycznia 2020 Jak u mnie bylo zawsze wszystko dobrze bylo mimo za na(pipi)iam ostro tak cos mnie w biedrze boli I to tak dosc niezle bo dzis trening odpuscilem. Zaczelo sie od tego ze na sylewstra stalem chyba ze 4h przed scena disco polo i to glownie opieralem ciezar ciala na lewej nodze. Ale przeszlo za dwa dni. Ale dwa biegi 15km i odezwalo sie znowu. Zachcialo sie wychodzic z domu , wiedzialem ze to same klopoty moglem jak wiekszosc wylogowac sie z forum i ogladac netflixa Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 stycznia 2020 Opublikowano 10 stycznia 2020 Zrób se 2 tygodnie totalnej przerwy i codziennie bierz po 2 4flexy. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 10 stycznia 2020 Opublikowano 10 stycznia 2020 2 tygodnie bez zadnych cwiczen? Co ty mnie zabic psychicznie chcesz? Mnie po dwoch dniach rozsadza. Ale 4flexy kupie dzieki Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 10 stycznia 2020 Opublikowano 10 stycznia 2020 44 minuty temu, kanabis napisał: tak cos mnie w biedrze boli Mnie w Lidlu czasami. Mogłeś wymusić jakiś nienaturalny ruch na biodrze, ja bym najpierw porządnie zrollował wszystko w jego okolicach, łącznie z grzbietem i pośladami, całe nogi, bo to może być napięcie z dolnych partii. No i rozciąganie mięśnia biodrowo-lędźwiowego też robi robotę. To polecam na stałe włączyć. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 12 stycznia 2020 Opublikowano 12 stycznia 2020 Wypilem jakis proszek na stawy, rollowalem i posmarowalem jakas smierdza a mascia i zrobilem dwa dni pauzy i przeszlo. Ale dzis dla owsiaka 5km pobieglem wiec caly chu.j. Jade zaraz jeszcze z 12km strzelic na gorkach do lasu i zobaczymy jak bedzie po tym Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 lutego 2020 Opublikowano 12 lutego 2020 Kabi żyjesz mordo? Nie wybuchło ci biodro po drodze? Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 12 lutego 2020 Opublikowano 12 lutego 2020 Nie no juz jest git. Nie biegam narazie po gorkach w lesie tylko po plaskim , miesiac na 4flex sport i biedro daje życ. Miło ze pytasz. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 27 lutego 2020 Opublikowano 27 lutego 2020 A ja ku.rwa skręciłem kostkę, pierwszy raz w życiu. Człowiek całe dzieciństwo skakał, latał, uprawiał sport i nic mu się nie działo (no dobra, czasem się podziało), a na starość se kuku robi. Początek roku jakieś strzyknięcie w krzyżach, które też się okazało niebagatelne i ciągnie się do dziś, teraz to, ehh, to jest chyba ta słynna trzydziestka na karku. Jakieś doświadczenia z tym urazem, rady na przyszłość etc.? Oczywiście mam w otoczeniu osoby z którymi się konsultowałem, ale zawsze się przyda spojrzenie innych ćwiczących. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 27 lutego 2020 Opublikowano 27 lutego 2020 Mrożenie i rolowanie stopy, najlepiej na mini rollerze, ale słoik też da radę od bilet. Do tego maść Lioton. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Opublikowano 20 kwietnia 2020 I chu.j smialem sie z was polamancow az i mnie kara boska sięgła , dobrze ze tokio przelozyli. Nie moge biegac. Podudzie mnie nakur.wia. Z poczatku myslalem ze przesililem kosc piszczelowa, albo łydke lub achillesa. Ale kur.estwo nie przechodzi z miesiac jak nie lepiej. 3 dni pauzy , myslalem ze przejdzie. Niet. Teraz mam zamiar zrobic tydzien przerwy, kupilem jakas masc ibuprom sport, nawet zapisalem sie do fizjo na czwartek. Tak sie nie da zyc. Po glebszej analizie okazuje sie ze mnie na(pipi)ia zaraz obok kosci piszczelowej. Tak jakby pionowy pasek niemal przez cale podudzie. Kumpel mowi ze mial podobnie i ze to byla powięź. Co zabawne na rowerze nawet na najtwardszym przelozeniu nie boli, przysiady ze sztanga, wykroki? Nic. Ale bieganie, skakanka naku.rwia niemilosiernie. Cos odpowiedzialnego widocznie za skok/ruch do przodu. Zadne rolerki nie pomagaly. No zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi