Wojtas1986 1 627 Opublikowano czwartek o 21:06 Opublikowano czwartek o 21:06 Obaj wyglądacie ujowo jak na wasze mędrkowanie . pozdrawiam 1 Cytuj
Litwin81 1 175 Opublikowano piątek o 06:22 Opublikowano piątek o 06:22 9 godzin temu, Wojtas1986 napisał(a): Obaj wyglądacie ujowo jak na wasze mędrkowanie . pozdrawiam Weź tak nie mów o kabi, wiesz ile on ma jednostek treningowych? Dużo. Cytuj
kanabis 22 904 Opublikowano piątek o 07:23 Opublikowano piątek o 07:23 Wyjebane mam czy w twoje zdanie czy kulturysty wojtasa 90% moich jednostek to trening wytrzymalosci wiec naprawde splywaja po mnie takie teksty. Mimo ze i tak wygladam lepiej od was Jak sobie przypomne ten twoj triceps to az mi sie teraz smiac chce 1 Cytuj
zdrowywariat 567 Opublikowano piątek o 09:06 Opublikowano piątek o 09:06 Ależ dostarczacie panowie xD, a gdybyście tak stworzyli do tego osobny wątek? Coś w stylu: pociśnij mięśniaka? Cytuj
Litwin81 1 175 Opublikowano sobota o 03:44 Opublikowano sobota o 03:44 20 godzin temu, kanabis napisał(a): Wyjebane mam czy w twoje zdanie czy kulturysty wojtasa 90% moich jednostek to trening wytrzymalosci wiec naprawde splywaja po mnie takie teksty. Mimo ze i tak wygladam lepiej od was Jak sobie przypomne ten twoj triceps to az mi sie teraz smiac chce No wyglądasz zajebiscie, zwłaszcza brzuch XD I właśnie widać jak po toboe to spływa. Cytuj
REZOK 1 047 Opublikowano sobota o 06:08 Opublikowano sobota o 06:08 Proponuję niech spór rozstrzygnie niezawisla masa forumkowa. 3 zdjęcia w podstawowych pozach tak żeby każdy z ocenianych ukazał swoje atuty nastepnie glosowanie forumka i możemy zakończyć tą bezproduktywna kłótnie. No i jeszcze jak Wojas wyskoczył że on niszczy naszych hegemonow kulturystyczno sylwetkowych to dołączamy go do rywalizacji. ktoś jeszcze chętny żeby zmierzyć się w rywalizacji? Cytuj
BRY@N 1 994 Opublikowano sobota o 06:32 Opublikowano sobota o 06:32 Mister forumwersum normalnie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi