kubson 3 189 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 przy czym slimka jest duzo bardziej wygodna, dluzej trzyma na baterii no i micro usb do ladowania Cytuj
SmoQ1988 4 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Kupiłem wczoraj Vitkę slim na olx :-) mam nadzieje, że nie będę żałować :-) Cytuj
SmoQ1988 4 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Dałem 400 zł. To chyba dobra cena? jak śledziłem od paru ładnych dni ceny to używki na alledrogo schodziły za 250 - 300 zł, a wersje slim od 400 - 450 zł. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Kupiłem wczoraj Vitkę slim na olx :-) mam nadzieje, że nie będę żałować :-) bedzie tradycyjnie, wow jaka ona fajna, jak super dziala, jak gierki kozacko wygladaja na ekraniku itp, a pozniej placz ze miala taki potencjal a tak ja zarznelo samo sony co pociaglo za soba innych devow zachodnich Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Zawsze pozostaje Remote play z PS4. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Kupiłem wczoraj Vitkę slim na olx :-) mam nadzieje, że nie będę żałować :-) bedzie tradycyjnie, wow jaka ona fajna, jak super dziala, jak gierki kozacko wygladaja na ekraniku itp, a pozniej placz ze miala taki potencjal a tak ja zarznelo samo sony co pociaglo za soba innych devow zachodnich Ja tam nadal na brak gier nie narzekam Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 a ile z nich masz od sony czy innych devow zachodnich co pisalem w poscie? vita obecnie to tylko ogrywanie backlogu + kkw + indyki, a te ostatnie powoli juz tez zaczynaja wychodzic z gigantycznym opoznieniem wzgledem duzych wersji, no i exow tyle co kot naplakal bo portuja na sile wszystko na ps4 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 No z backlogu wlasnie mam sporo zachodnich gier do ogrania. a reszta to wiadomo ze indory i KKW, ale mi to nie przeszkadza opoznienia indykow tych najwazniejszych to fakt, boli strasznie ze wychdoza z opoznieniem, no ale nic z tym nie zrobisz... A ja tam dalej po cichu liczę, że coś w temacie Vity się pojawi na E3 Cytuj
SmoQ1988 4 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Kupiłem wczoraj Vitkę slim na olx :-) mam nadzieje, że nie będę żałować :-) bedzie tradycyjnie, wow jaka ona fajna, jak super dziala, jak gierki kozacko wygladaja na ekraniku itp, a pozniej placz ze miala taki potencjal a tak ja zarznelo samo sony co pociaglo za soba innych devow zachodnich Możliwe, że tak będzie. Nie mówię, że nie. Głównie gram na PS4 i XOne. Vitę kupuje dla gier jRPG i z tego co czytam widzę, że nie będę zawiedziony w tym temacie. Zawsze pozostaje Remote play z PS4. Planuje grać w Diablo 3 jak tv będzie zajęty przez przyszłą żonę Co to backlog? są to gry z ps one, psp, które są na ps store? A ja tam dalej po cichu liczę, że coś w temacie Vity się pojawi na E3 no to jest nas dwóch! :-) Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Vita ma wiele swietnych premier w tym roku. Genialny sprzet. Brac i sie nie zastanawiać. Dobrze, że nie ma co roku rakowego line'up od EA, Acxti i Ubi. Szkoda, że tak mało duzych gier się ukazalo ale do indyków to czesto najlepsza opcja. Jak ktos lubi gierki z jap to juz w ogóle cudowny sprzęt. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 smoqu baclog czyli gierki z psp, psx i te wszystkie jakie wyszly od premiery konsoli a z jakich powodow sie je opuscilo, Ty kupujesz konsole teraz wiec sila rzeczy masz go spory do mnie przy obecnej cenie sprzetu rzedu 300zl za uzywke nawet nie ma co sie zastanawiac, a jak ktos w miedzy czasie odkladal gierki z plusa to juz w ogole ma eldorado, przeciez swego czasu w plusie dawali takie sztosy na vite, ze ma sie grania na setki godzin na dzien dobry Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Czy warto w ogóle rozglądać się za wersją Slim? Nie powiem by Fat by szczególnie wygodny, ale ten ekran to ma fenomenalny. Szkoda byłoby go tracić na rzecz poprawek kosmetycznych Slimki. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 (edytowane) ja bym fata na slima nie zamienil, choc trafila mi sie sztuka z minimalnym mura effect, czasem z tego co widzialem i czytalem trafialy sie takie ze masakra vita <3 Edytowane 9 czerwca 2016 przez Ficuś Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Ja mam "mure" prawie na środku ekranu, pionowa krecha nie przeszkadza aż tak bardzo, chociaż w ciemnych lokacjach może irytować Cytuj
marusiek91_PL 18 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 czy wie ktoś gdzie można kupić nową Vite? I czy jeszcze w ogóle jest sens kupowania? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 ebay albo import z japonii Czy jest sens zalezy od tego czy lubisz japonszczyzne i indie. Cytuj
marusiek91_PL 18 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Mialem juz Vitkę i ograłem wiele tytułów. Niestety padła pół roku temu. I znów planuję kpić ale w sklepach w PL w ogóle nie ma ;( Nie chciałbym brać używki. Nigdy nie wiadomo na co trafisz... Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 No w sklepie juz nie kupisz nówki, wiec jak mowilem, albo uzywka, albo import. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 A na Allegro widziałem niedawno nowe PSP za 7 stów. Wahałem się... Cytuj
marusiek91_PL 18 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 szkoda, coś mi się wydaje, że dla Sony Vita już umarła całkowicie i za niedługo zaprzestaną jej produkcji... Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Poza Azja i Japonia Sony w 2015 oglosilo porzucenie supportu dla tej konsoli i zaprzestanie produkcji, wiec stalo sie to juz 2 lata temu. Cytuj
marusiek91_PL 18 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 no to przegapiłem to info ;P Cytuj
marusiek91_PL 18 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 A powiedzcie mi skąd najlepiej sprowadzić konsolkę z za granicy? Tak aby była pewna przesyłka i abym miał gwarancje? Pozdrawiam Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Vita za 350 zeta na Allegro stoi ale coś jest mało ofert. Chyba będę musiał się pospieszyć bo jeszcze trochę i w ogóle jej nie będzie można kupić w PL. Są białe wersje konsolki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi