Shen 9 636 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 a to cały zamysł z nowym modelem nie był taki zeby dać tańszy wyświetlacz i zbić cene? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Niech oni nie kombinują z modelami/kolorkami i innym badziewiem, tylko zapowiadają GRY. Wciąż się zastanawiam nad kupnem tego sprzętu, ale nadal mnie on nie przekonuje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 ja bym musial tego leda zobaczyc na zywo no przecież masz wersje z oledem więc o co chodzi :> Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Dla mnie w przypadku nowe modele danej konsoli są co do zasady lepsze, ale tak gardłują na temat tych ekranów, że sam nie wiem, czy czekać na ten chudszy model, czy brać fata z oledem. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Ładna ta nowa Vita. Ja szczerze mówiąć nie do końca rozumiem zachwyty tym OLED-em. Fakt, ma soczyste barwy, ale też nie potrafi koloru białego wyświetlić. Dobry LCD nie jest zły, szczególnie, jak pójdą za nim kolejne obniżki cen. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Czyli radzicie jeszcze się wstrzymać, jak Ktoś nie ma mega ciśnienia na ten sprzęt? Oczywiście chodzi mi o jeszcze większy spadek cen. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Zbieraj gierki z plusa i czekaj, chociaż wielkich obniżek pewnie nie będzie, używke w dobrym stanie poniżej 500zł można dorwać. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Jak będzie nowa konsola to się zastanowie nad zakupem - jeśli taką w EU wydadzą, korci mnie jeszcze 3DS - jedynie zelda z tego co widziałem do mnie przemawia. Najbardziej mnie u sony wnerwia brak kart pamięci!! Nigdzie nie można ich dostać w przystępnej cenie....!! Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 @insane Ja bym brał oleda jednak, ostatnio w uk cena za wersje 3G, £120, w bundlu £169, efekt mura występuje ale nie jest tak źle jak niektórzy twierdza Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Jeszcze się wstrzymam do ogrania zaległości i nadchodzących paru fajnych nowości, np. nowej Castlevanii Lords of Shadow 2 Potem bym zrobił przesiadkę na Vitę, by ograć to, co mnie interesuje i w międzyczasie wychodzi też Final Fantasy X HD Collection. Grania będzie mnóstwo, potem może w końcu warto będzie zainwestować w PS4 lub Xbox'a One, bo na razie to na nich growa bieda i długo nie zanosi się na to, by było lepiej. Dlatego Vita posłuży mi na "przeczekanie" Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Ja czekam na promocje podobna do tej na premiere tearaway, konsola, tearaway, lbp i karta 16gb za 140 funtów. Trochę żałuje że nie wziąłem wtedy tamtego bundla. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 minus tego zestawu jest taki ze gry są do sciagniecia, wiec po przejsciu ich nie sprzedamy <cebula rasa> Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Ja pewnie nawet bym tych dwóch popierdółek nie odpalił Za to chętnie przygarnąłbym bundla z Batmanem z dobrej cenie. Ale mówię - wstrzymam się jeszcze. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 (edytowane) Szarpnałem się na Vitę ostatnio bo sobie pomyślałem,że fajnie będzie pograć na gry z PS4 przez remote play. Szczerze, to średnio fajnie się gra. Mimo, że nie zauwazyłem zwolnien lub podobnych historii to jednak kilkadziesiąt cali robi różnicę. Ręce się męczą dosyć szybko więc na pełnego leżaka grać się na dłuższą metę się nie da. Przeszedłem Uncharted bo za free (jest tak samo irytujacy momentami jak pierwsza część na PS3), Wipeout fajny ale to chyba gdzieś już widziałem, Tearaway dosyć sosobliwy, Killzone:Najemnik to prawie KZ2 z PS3 czyli niestety, pełne deja vu, którego nie lubię. Konsola na wtórnym rynku jest dosyć tania więc to na plus ale człowieka średnio nastawionego do mobilnego grania na pewno nie przekona. Długoś grania na jednym ładowaniu tez szału nie robi.Żeby nie było sprawdziłem sobie 3DS-a - człowieka który rozplanował krzyżak i wymyślił ten pseudo analog powinno się zostawić w pustym pokoju z kataną. Tam to dopiero męczą się ręce. Edytowane 1 lutego 2014 przez da$io Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 ja do dzis mam psp, gdy kupilem vite i ja odpakowalem i odpalilem uncharted z plusa o malo sie nie zalamalem -" co z tego ze grafa jak na handhelda super jak konsola ciezka, trzyma sie ja niewygodnie, a galki jakies dziwaczne - w dloniach lepiej lezalo psp". Po miesiacu chyba dlonie sie przyzwyczaily i do galek i do konsoli i od roku na vicie gram tylko i wylacznie lezac dlugosc grania na jednym ladowaniu to niesmieszny zart a dostepne tytuly...2012 byl rokiem portow lub osobnych wersji marek znanych z duzych konsol, 2013 byl rokiem indykow, 2014 zapowiada sie na rok japonszczyzny bo od groma gier dostepnych na razie tylko w jpn zapowiedzili na nasz kontynent - taka to ta dziwna konsola jest Cytuj
lechu 21 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Żeby nie było sprawdziłem sobie 3DS-a - człowieka który rozplanował krzyżak i wymyślił ten pseudo analog powinno się zostawić w pustym pokoju z kataną. Tam to dopiero męczą się ręce. Z krzyżakiem się zgodzę - jest mega słaby i do tego jak na złość jakiś menel projektując konsolę wpadł na genialny pomysł żeby umieścić go POD analogiem. Ale w temacie analoga akurat zastrzeżeń nie mam. @Ficuś - Vita ciężka? Toś Ty chyba 3DSa w wersji XL w renach nie trzymał ;-) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Jeśli już padły słowa o baterii w Vicie, to ile mniej więcej wytrzyma na jednym ładowaniu, tylko grając? Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Zalezy w co grasz ale ok 4 godzin. To teraz moje pytanie - czy glosniczki w Vicie sa do du..y - tzn. graja cicho w duzych grach a w montezumie jest glosno nawet na polowie? Edytowane 3 lutego 2014 przez LOKI7777 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Raczej coś ci się uszkodziło, u mnie normalnie dźwięk działa. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 zalezy....montezuma u mnie tez to najglosniejsza gra jak w innych jest ok, to jak na tej samym poziomie glosnosci wlacza ja to zaraz musze sciszac a taki killzone mercenary w multi zjada mi baterie w 2,5h ale to wyjatek bo w tym trybie w tej grze zre baterie jak zadna inna gra Cytuj
Binioll 0 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) masz dzieci i stać Cię kupuj!!! ja rozwodnik, z alimentami na koncie... oddaje sie rozrywce, a przy okazji dzieci zadowolone Edytowane 5 lutego 2014 przez Binioll Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Kto w dobie tabletow z masa emulatorow, niskich cen w ichnich elektronicznych sklepach (app store, play) i zabijajacymi jakoscia ekranami gra jeszcze na handheldach? :O Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Ktoś kto ceni normalne rozbudowane gry ? Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Juz od dawna mnogo ich na tabletach. Moze nie ma ich az tyle, ale w koncu w ile gier naraz mozna grac? Edytowane 3 lutego 2014 przez Meanthord 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) No, jak zagram sobie na tablecie w Tearaway, Personę 4, Pokemony Y, Bravely Default czy Kid Icarus Uprising, to weź oddzwoń. Edytowane 3 lutego 2014 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi