Binioll 0 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) wytrzezwiałem:) Edytowane 5 lutego 2014 przez Binioll Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Dam plusa komuś kto odszyfruję co autor powyższego posta miał na myśli 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Kto w dobie tabletow z masa emulatorow, niskich cen w ichnich elektronicznych sklepach (app store, play) i zabijajacymi jakoscia ekranami gra jeszcze na handheldach? :o Np ja. Cytuj
Binioll 0 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Edytowane 4 lutego 2014 przez Binioll Cytuj
Binioll 0 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Dam plusa komuś kto odszyfruję co autor powyższego posta miał na myśli co to ten plus tu giorgio? to takie wazne? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Kto w dobie tabletow z masa emulatorow, niskich cen w ichnich elektronicznych sklepach (app store, play) i zabijajacymi jakoscia ekranami gra jeszcze na handheldach? :o Dawno nie czytalem tak debilnego posta, ale psy szczekaja a Nintendo jedzie dalej. 2 Cytuj
lechu 21 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Kto w dobie tabletow z masa emulatorow, niskich cen w ichnich elektronicznych sklepach (app store, play) i zabijajacymi jakoscia ekranami gra jeszcze na handheldach? :o Jeżeli patrzeć na wyniki sprzedaży tylko Vity i 3DSa to jakieś +/- 50 mln ludzików... Poza tym co mi po niskich cenach, emulatorach i wypasionych ekranach skoro o takich tytułach jak RE:R czy Uncharted na smartfonie mogę jedynie pomarzyć... Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) Na tym dotykowym scierwie gra sie w gry gdzie kilof buduje sie 24 godziny a zeby to przyspieszyc trzeba wyskoczyc z 15 dolarow. Takze sory (pipi)a ale ja zostane przy grach w ktore nikt nie gra w dobie tabletow Edytowane 4 lutego 2014 przez Bansai Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 Cholerrrrrra jasna, byłem dzisiaj w media markt, potrzymałem trochę Vitę w łapach i nie powiem, zatęskniłem. Na co mi teraz Vita? Nie wiem. I tak mam za dużo gier na PC/WiiU/3DS'a. Ale jakoś tak wziąłem w łapy tego pięknego trupa, odpaliłem demo Ragnarok cośtam i nawet fajnie było. Grał ktoś w tego Ragnaroka? Oceny ma takie sobie, ale grało się nieźle. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 Grał ktoś w tego Ragnaroka? Oceny ma takie sobie, ale grało się nieźle. Mam, grałem. Wbrew pozorom gra jest nie zła o ile tylko nie wymagasz złożoności na poziomie Monster Huntera, bo przy nim Ragnarok Odyssey to raczej niezobowiązujący slasher. Chociaż przyznaje że z ostatnimi bossami trzeba się sporo namęczyć. No i zdobycie topowego ekwipunku to droga przez mękę. Ale gierka jako taka zupełnie sympatyczna. Największą bolączką jest szybko wkradająca się monotonia i martwy online. Znalezienie kogoś do wspólnej zabawy graniczy z cudem, a wiadomo że takie tytuły najlepiej smakują w multi. Jeżeli miałbym coś doradzić, to tego Ragnaroka już bym sobie odpuścił. Lada moment wychodzi Toukiden który zapowiada się dużo konkretniej, a na ten rok i tak planowana jest premiera Ragnarok Odyssey Ace który na pewno zaoferuje więcej niż podstawka a że gra świeża to i multi pewnie będzie żywsze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 (edytowane) Lepiej poczekac na Ragnarok Odyssey Ace, bardzo ulepszona wersja. A oceny nijakie bo to gra typu monster hunter, a jakie oceny MH ma tez wiadomo. Sprawdz lepiej demko Toukidena, o wiele lepsza pozycja, no i koniecznie Soul Sacrifice, pod warunkiem ze lubisz tego typu gry. Mozna mowic ze trup, ze to ze tamto, ale odkad mam konsole prawie zawsze jej do czegos uzywam. A to persona, a to soul sacrifice, uncharted, gravity rush (ogromne zaskoczenie), obie dissidie z PSP, Final Tactics, 7,8,9, kupa gier z plusa. No nie nudze sie, jak chuy sie nie nudze z ta konsola, wkrotce bedzie Toukiden ktory tez pewnie zezre ponad 100 godzin mojego czasu oraz Ragnarok Ace, podobna sytuacja. Planuje tez kupic Valhalla Knights 3jczke oraz Ys: Memories of Celceta (dla milosnika japonskich gier ta konsola jest idealna) Edytowane 6 lutego 2014 przez Bansai Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 (edytowane) Całe życie, przy konsoli Xbox ( no może prócz PSx i paru episodów z PS2 ) niedawno kupiłem sobię PS4 i zastanawiam się nad odłożeniem kasy na Ps Vite, jako dodatkowego kontrolera + ciekawe gierki które oferuje sama Vita w sobieAle czy tak naprawdę warto ? Czy konsola jest trwała, nieawaryjna itp? Edytowane 11 lutego 2014 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
lechu 21 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 (edytowane) Całe życie, przy konsoli Xbox ( no może prócz PSx i paru episodów z PS2 ) niedawno kupiłem sobię PS4 i zastanawiam się nad odłożeniem kasy na Ps Vite, jako dodatkowego kontrolera + ciekawe gierki które oferuje sama Vita w sobie Ale czy tak naprawdę warto ? Czy konsola jest trwała, nieawaryjna itp? Zdecydowanie warto. Konsola sama w sobie zapewni Ci niemało gier, a w połączeniu z PS4 na prawdę rozwija skrzydła - może z powodzeniem robić za drugi kontroler, możesz wyłączyć TV i wynieść się do drugiego pokoju nie przerywając zabawy czy wreszcie jeżeli tylko masz dostęp do w miarę szybkiego i stabilnego łącza - możesz zagrać poza domem w tytuły z PS4. Tego nie zapewni Ci nawet padlet od WiiU. Edytowane 12 lutego 2014 przez lechu Cytuj
Gość Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Ja wczoraj swoja dostalem i jestem oczarowany, konsolka jest swietna i licze ze jeszcze rozwinie swoje skrzydla i dostaniemy sporo dobrych gier poza tymi ktore juz sa i wbrew pozorom tez jest co wybierac. Co do smarphoneow to sam posiadam w miare nowy model i jest to opcja raczej dobra na 15minutowe posiedzenie niz typoowe granie. A emulatory to (pipi) jakich malo zwlaszcza na smarty, chyba ze ktos lubi niski framerate i kiepskie sterowanie Cytuj
Emtebe 2 542 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 No i kurde kupiłem Vitę. Ponownie kupiłem. I co? I jestem mega zadowolony jak wtedy, gdy kupiłem ją po raz pierwszy. Ogarniam większą kartę i mogę szaleć. A może ktoś chce się pozbyć karty 32GB albo kupić Tearaway? Cytuj
Gość Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) Radze patrzec w empikach na karty 16gb ostatnio mieli powalone ceny i karta 16 byla w cenie 8gb;] Ps. wie ktos moze czy jak kupie amerykanska wersje gry to aktualizacje normalnie sie robia i patche? Bo wiem ze dlc nie idzie wtedy z europejskiego sklepu podpiac ale w sumie to mi nie przeszkadza w tych tytulach ktore chce kupic. Edytowane 18 lutego 2014 przez Gość Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 W moim wypadku VITA umila mi czas w kiblu i z tej roli wywiązuje sie nieźle. Oczywiście nie ma bata, żebym pisał, że każdemu polecam zwłaszcza tym, którzy grali już w gierki z VITY na innych systemach. Jeżeli ktoś ściubi kasę i liczy, że VITA dostarczy mu rozrywki na lata, to biorąc pod uwagę jak wyglądają zapowiedzi oraz sprzedaż, niech lepiej sobie odpuści. Na kompie do neta ogra 5X więcej indyków niż na konsolce SONY. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 vita sprawdza sie super ale musza byc spelnione pewne warunki - nie moze to byc jedyna konsola do gier a jedynie dodatek, powinno sie lubic indyki i ich nie ogrywac na pc i lubic japonszczyzne. Ja o dziwo spelniam te warunki i z racji tego, ze mieszkam z kobieta w kawalerce, a ta dosc czesto okupuje tv to vita spadla mi z nieba. Poza tym duzo robi tez psychika - niektore gatunki sa wg mnie wrecz skrojone do ogrywania na tak malym sprzecie z tak mocno kontrastowym wyswietlaczem - odpalilem na ps3 swego czasu np hotline miami i qucamelle i wg mnie tracily one mega duzo ze wojego uroku na 5 calach. Cytuj
Nicon 0 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 panowie eksperci, a takie coś ? http://allegro.pl/konsola-sony-ps-vita-wi-fi-zestaw-start-new-w-wa-i4020241793.html i czy konsola PCH-1000 sie różni czymś od PCH-1004 ? Cytuj
pawel188 0 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 1000 to wersja dla USA 1004 dla europy Cytuj
Nicon 0 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 (edytowane) 1000 to wersja japan.....( na wiki przed chwila sprawdziłem ) a to że wersja japońska ma zamienione miejscami X O to prawda ? na allegro sporo modeli 1000, tak btw znacie jakiś fajny tani sklep ? Edytowane 4 marca 2014 przez Nicon Cytuj
vip77 237 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 zamienione przyciski w japonskiej wersji, bez jaj w japonskich grach zawsze tylko bylo, ze O sie zatwierdza a X sie cofa Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Ja ogram Personę 4: Golden i mogę oddać swoją Vitę z 32 gigową kartą pamięci. Zanim skończę, to pewnie trochę potrwa, ale jak Komuś się nie spieszy i chce mieć konsolę w idealnym stanie z memorką 32 giga, pokrowcem itd. to będzie dobry zakup. Sprzęt znakomity, niestety mam za mało czasu na granie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi