[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Jeszcze jedna rzecz. Myślę, że warto powiększyć kącik RPG. Wyszło tyle porządnych gier z tego gatunku, że jedna strona to mało. Kingdoms of Amalur, FF XIII-2, Skyrim, Mass Effect 3 itd. Do tego Zax-a dobrze się czyta, także tym bardziej Kosztem cosplayu, likwidowanego kącika filmowego lub po prostu innego kącika, w szczególności mi nie jest potrzebny kącik bijatyk, bo poruszane tam "problemy" są dla mnie zbędne ;] Edytowane 8 Marca 2012 przez [InSaNe] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ' timestamp='1331219137' post='2573213']Jeszcze jedna rzecz. Myślę, że warto powiększyć kącik RPG. Wyszło tyle porządnych gier z tego gatunku, że jedna strona to mało. Kingdoms of Amalur, FF XIII-2, Skyrim, Mass Effect 3 itd. Do tego Zax-a dobrze się czyta, także tym bardziej Kosztem cosplayu, likwidowanego kącika filmowego lub po prostu innego kącika, w szczególności mi nie jest potrzebny kącik bijatyk, bo poruszane tam "problemy" są dla mnie zbędne ;] I zaraz się odezwą fani innych kącików, że i oni by chcieli dwie strony a inne wywalić. Następna wojna by wybuchła. Nie liczyłbym zbytnio na poszerzenie kącików. Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Jeszcze jedna rzecz. Myślę, że warto powiększyć kącik bijatyk. Wyszło tyle porządnych gier z tego gatunku, że jedna strona to mało. Street Fighter x Tekken, Soul Calibur 5, UMvC, Blazblue: Continuum Shift Extend. Do tego Amera-a dobrze się czyta, także tym bardziej. Kosztem cosplayu, likwidowanego kącika filmowego lub po prostu innego kącika, w szczególności mi nie jest potrzebny kącik RPG, bo poruszane tam "problemy" są dla mnie zbędne ;] Tak na serio, to strona na każdy z kącików to odpowiednia ilość, a kącika filmowego absolutnie nie ruszać, bo się go dobrze czyta. Jak Walkiewicz nie może, to pomyślcie żeby jakoś ten temat pociągnąć. Edytowane 8 Marca 2012 przez noxious33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kąciki są w sam raz,zresztą nie zawsze jest ,aż tyle do pisania. Ja mam natomiast inny problem,przed chwilą zabrałem się do czytania PE i...okładka zaczęła mi się strzępić w rękach :o Na razie nie wiele zeszło i mam nadzieję ,że nie zejdzie,bo ładnie się prezentuje,jednak jestem zdziwiony bo po raz pierwszy spotkałem się z taką sytuacją. A i zaznaczam,że jej nie zalałem ,ani nic w tym guście. Ech jak nie klejący tusz,to co innego,a w tym przypadku chyba mam pecha :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Nonname 68 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Perez wiadomo już czy będzie kontynuowany region filmowy?U mnie też magazyn po parokrotnym przekartkowaniu wygląda nie za ciekawie mimo iż bardzo o niego dbam.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Walkiewicz napisał w wstępniaku do regionu, że razem z nim odchodzi dział filmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Szkoda. Wylatuje bardzo dobry kacik a Monika bedzie pisac o tym, ze w internecie przeklinaja. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To jest tak jak nie czyta się wstępniaków ,a ile czasami, można się z nich dowiedzieć. Nie jest mi zbyt wesoło,zawsze lubiłem czytać ten dział. Ja jestem za tym aby został,nawet jeżeli Walkiewicz już nie może prowadzić,to na pewno znajdzie się ktoś równie dobry,albo nawet lepszy. I na koniec w związku z tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Walkiewicz napisał w wstępniaku do regionu, że razem z nim odchodzi dział filmowy. Kolejny powod by odstawic PSX-E. Moze kiedys jeszcze sie zejdziemy. Chce ktos ostatnie 40 numerow za grosze? Stan bardzo dobry. Jak cos - to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Panowie, nie nakręcajcie się sami, proszę . Primo - Michał, jak mogliście przeczytać w jego wstępniaku, zrezygnował sam - ma swoje sprawy i my to rozumiemy. Nikt go nie wyrzucał . Secundo - na dzisiaj nie wiem, jak będzie wyglądała strona, która się zwolniła - nie chcemy siać paniki i szukać po omacku. Jest jeszcze czas (kolejny numer za 4 tygodnie), pomyślimy i zobaczymy. Kąciki - uwierzycie, chętnie dalibyśmy każdy kącik na 2 strony, ale czasami brakuje miejsca na mnóstwo innych rzeczy. Zax miał przez ostatnie 3 miesiące kącik RPG + felieton o Skyrim. W tym numerze wstępnie planujemy dwie strony kącika bijatyk, bo jest ku temu okazja (niedawny turniej SOULCALIBUR V). Tak że jeśli coś się dzieje - staramy się o tym pisać obszerniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Nie nakręcamy się sami. Nakręca nas to, że z magazynu znika bardzo fajny i powszechnie lubiany kącik (filmowy). Tak że nie wiem, ponegocjujcie może z Myszakiem, albo znajdźcie kogoś innego, kącik ma być i już . Mogą go też tworzyć pozostałe zgredy, np : Kali, Roger. Najnowszego numeru jeszcze nie mam, ale jutro z rańca nabędę. Zaintrygowała mnie szczególnie ocena Soqa dla SSX (którą znam z działów na forum poświęconych tej grze), imo co najmniej dyskusyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jest jeszcze czas (kolejny numer za 4 tygodnie), pomyślimy i zobaczymy. Jak za 4 tygodnie? Za 3 tygodnie powinien być już skończony i "schnąć", a za jakieś dwa macie chyba deadline? Numer bedzie w środę, czwartego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Tak, planowo na 4 kwietnia (środa). A deadline za 2 tygodnie to byłby 22.03... Teraz mają dobre suszary, szybciej wysycha . Cytuj Odnośnik do komentarza
kulak4 12 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłaszam swoją kandydaturę do kącika DVD, choćby pro bono XD Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Na razie przejrzałem tylko i jedno rzuca sięw oczy - TRAGICZNA JAKOŚĆ SCREENÓW!! NIektóre nawet nie czytelne, za ciemne wszystko, nie ostre niektre nawet. Nie wiem czym to spowodowane ale naprawdę źle to wygląda. Darkness 2!!! Syndicate, Amalur, Mass Effect, Final, Neverdead. - na niektórych screenach jak ktoś nie zna gry to nawet nie wie o co kaman... Porównałem sobie wyglad Waszej recki Amalura z CDA bo akurat ten nmer mi kumpel pordzucił i chłopaki jest jakby tu powiedzieć kaszanka. Merytorycznie jesteście dla mnie obok neo numer 1 w Polsce ale wygląd pisma to nieraz normalnie porażka na całej linii. Popatrzcie na tą recke Amalura w CDA jakie soczyste, wyraźne i dobrze rozmieszczone zdjęcia z gry. U Was praktycznie każda gra z numeru jest BRZYDKA!. NIe wiem za co tu chwalicie grafika? Za sam wygląd recenzji Darkness 2 z takimi screenami należy się PAŁA!! Normalnie jakby Miauczyńsk powiedział, i za wygląd recenzji i ich szatę graficzną PALISADA! Jak za(pipi)ista okładka to wnętrze wygląda fatalnie. Amalur / screeny czerń i żółć, wszędzie za ciemno. Z(pipi)ały Wam się monitory czy jak? Pozdrawiam i jak poczytam to wypowiem się na temat mięska... Edytowane 9 Marca 2012 przez adamst85 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Apeluję o zostawienie kącika filmowego! Nie żal Ci Perez tego działu? Format blu-ray promuje konsola PS3 i również promować powinien największy magazyn o konsolach (tym bardziej, że u konkurencji licho z tym). Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Apeluję o zostawienie kącika filmowego! Nie żal Ci Perez tego działu? Format blu-ray promuje konsola PS3 i również promować powinien największy magazyn o konsolach (tym bardziej, że u konkurencji licho z tym). Ale tutaj chodzi o fakt, kto by go prowadził. Jesli się ktos znajdzie, to raczej kącik też zostanie. Głupio go zostawiać bez prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Apeluję o zostawienie kącika filmowego! Nie żal Ci Perez tego działu? Format blu-ray promuje konsola PS3 i również promować powinien największy magazyn o konsolach (tym bardziej, że u konkurencji licho z tym). Ale nie pisz tego tak, jakbym to ja wywalił kącik . Mówię, autor odszedł na własne życzenie. Musiol też Ci odpowiedział, nie chodzi o znalezienie pierwszej lepszej osoby, byle tylko kącik był. Ten obecny cieszył się powodzeniem, bo i autor nietuzinkowo opisywał filmy. Nie wiem, czy taką samą frajdę z czytania będą mieli czytelnicy, gdy filmy zacznie opisywać ktoś, kto się na tym nie zna, byle tylko kącik był... Tak samo jak z recenzjami gier - czytasz je, bo wiesz, że piszą je osoby mające wielką wiedzę. Reasumując - zobaczymy, podpytamy, poszukamy i się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Z tego co wiem nie można reasumować zanim się nie podsumuje Faktycznie screeny od kilku nr ciemne, artykuł o 3d dobry. Szkoda tylko recki Residenta na 3ds. Taka gra powinna miec z 2 strony na reckę, a tak niestety wygąda na pisaną trochę na pałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ech, zawsze mnie ten słownik języka polskiego zmyli . Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Akurat takich zasad nie znajdziesz w internetowym słowniku ale kończmy już ten OT. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 A ja wam powiem total szczerze, że o ile by na miejscu Kącika Filmowego pojawiła się kolejna jakaś ciekawa publicystyka, albo dodatkowa strona listów, czy HC Roomów, to nie byłoby mi żal tego kącika. Oczywiście w razie nie znajdzie się ktoś na zastępstwo do prowadzenia Kącika Filmowego. No co? Trzeba brać każdą ewentualność pod uwagę. W razie nie znajdą nikogo do tego działu to będą musieli wykombinować co zrobić z dodatkowym wolnym miejscem, a chyba lepiej jak byśmy napisali czego byśmy chcieli, zamiast otworzyć kolejny PE i na miejscu kącika znaleźć kolejną reklamę, których i tak jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ja się przyznam, że czytanie PE zawsze zaczynałem od Kącika Filmowego. Szkoda Michał Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Zapewne kącik Walkiewicza już nie wróci (ewentualnie od czasu do czasu jakąś garść newsów ze świata kinematografii). Pusta strona będzie prawdopodobnie "podbierana" przez któryś z kącików. Na pierwszy ogień pójdzie kącik bijatyk. Kąciki - uwierzycie, chętnie dalibyśmy każdy kącik na 2 strony, ale czasami brakuje miejsca na mnóstwo innych rzeczy. Zax miał przez ostatnie 3 miesiące kącik RPG + felieton o Skyrim. W tym numerze wstępnie planujemy dwie strony kącika bijatyk, bo jest ku temu okazja (niedawny turniej SOULCALIBUR V). Tak że jeśli coś się dzieje - staramy się o tym pisać obszerniej. Albo Listy się poszerzą (łącznie z HC Roomem) albo pod kolejną publicystykę albo inne pierdoły Za numer albo dwa się dowiemy konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 a może jakiś konkurs " prześlij 3 recenzje filmów na iloiść znaków.... " nagroda główna wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi