Skocz do zawartości

PSX Extreme #175

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Zapraszamy jutro :). Będzie tradycyjny zestaw - zapowiedź, okładka + info na PPE z rozkładówkami. Przed południem powinno być :).

• Odpowiedzi 176
  • Wyświetleń 25,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• NIe mam zamiaru , tyle lat było dobrze to komuś to przeszkadzało . Człowek jest zły bo zwiazał sie z pismem , PSX Extreme to zawsze były ciekawe teksty w wesołej luźniej otoczce, powagi to ja mam do

• Ostatni numer był pierwszym od kilku lat, który odpuściłem ( trzoda tjaaaa), ten który trzymam właśnie w ręku zakupiłem jedynie z ciekawości i dla przekonania się czy wasza formuła do mnie nadal traf

• prosił ???? czytam PSX EXtreme od poczatku , i jestem zaawiedziony kierunkiem jaki obecnie obrał mój ulubiony magazyn . Po to jest to forum żeby też pisać negatywne opinie a nie wiecznie zgredom w tył

Opublikowano

O, to fajnie. Co do kącika filmowego to musi być kontynuowany i basta! Nie uwierzę że w 38 milionowym kraju nie znajdziecie kogoś na poziomie Walkiewicza czy Myszaqa. Ogłoście casting i tyle. Zawsze lekturę PE zaczynam od kącika filmowego i tak ma zostać, bo inaczej wysiadam z tego pociągu (żart :)

PE czytam od marca 2005. Wtedy jeszcze była stara ekipa i hardcore. Trzymam te wszystkie numery w szafie i często sobie do nich wracam. Ach jak bym chciał żeby wróciła stara szata i choć jedna osoba. Nie mam jednak zamiaru narzekać jak to dawniej było super a teraz lipa. Nie jest źle. Poprawicie kilka rzeczy o których pisali przedmówcy i będzie super. Głównie te screeny rażą pod względem jakości i doboru. Zobaczcie jak robi konkurencja. Dobrym pomysłem było przeniesie kilku rzeczy z Teraz Rocka.