qb3k 946 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 (edytowane) Jak tam wrażenia z demka? Osobiście nawet mi się podoba, chociaż po paru meczach z kumplem muszę przyznać, że skill w ogóle jest w tej grze niepotrzebny. Bardziej niż triki liczy się dobry rozbieg i mocne pier.dolnięcie. Anyway, ja się bardzo dobrze bawiłem w demku i pewnie zakupię fulla, aczkolwiek raczej nie w dniu premiery. Póki co- fajna sportówka na 7-8/10. Edytowane 28 lutego 2012 przez qb3k Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Mnie się bardzo podoba, choć chciałbym spróbować większej ilości trybów. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Ja mam nadzieję wieczorem potestuje, ale zdanie, że nie liczą się tricki mi się podoba, takie granie jak prezentowali na trailerach raczej srednio mnie interesuje - 20 trikow i wbicie pilki do pustej bramki szczupakiem na ziemi a'la gry z Kunio Kunem :X Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Zależy od kontekstu, czasem wypada komuś założyć siatę, a czasem szybkie podania jak np. tu http://www.easports.com/media/play/video/115505258 Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Dobrze dobrze, taki klimat też jest potrzebny. O ile z normalną FIFĄ celują w poważne klimaty, tak tutaj mamy całkowitą przeciwwagę. Niesamowicie rajcują mnie różne nawierzchnie i boiska oraz tryby gry (sam bawię się w takie granie w realu). Triki stanowią tutaj 80% grania tak na pierwszy rzut oka po kilku meczach w demko, i rzeczywiście można "na jana" przejść całe boisko, ale zauważcie, że demko jest ustawione na easy i jeśli zagracie z dobrym graczem wiedzącym kiedy klepnąć B/O, bądź umiejącym dobrze kryć, to wóczas może być ciekawie. Ja już czekam na fulla. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Widzę bardzo duży potencjał w multi - tak jak piszę Aem - mnogość nawierzchni i trybów gry może wypaść naprawdę świetnie w potyczkach z żywym przeciwnikiem, czy to na kanapie czy online. W demie najbardziej brakowało mi wślizgu, reszta opcji dość uboga więc ciężko ocenić, ale przyjemność z pykniecia przeciwnika od bandy i zapodana rybki bramkarzowi - bezcenne. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 ja tam przyjemnosc z tego wszystkiego mialem przez chwile, fajne to i efektowne ale wydaje mi sie ze cieszyc bedzie przez bardzo krotki czas. Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Widzę bardzo duży potencjał w multi - tak jak piszę Aem - mnogość nawierzchni i trybów gry może wypaść naprawdę świetnie w potyczkach z żywym przeciwnikiem, czy to na kanapie czy online. W demie najbardziej brakowało mi wślizgu, reszta opcji dość uboga więc ciężko ocenić, ale przyjemność z pykniecia przeciwnika od bandy i zapodana rybki bramkarzowi - bezcenne. Brakowało, nie brakowało - z wiadomych przyczyn nie ma wślizgu i patrząc na charakter gry (nawierzchnie) zapewne nie będzie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 lutego 2012 Autor Opublikowano 28 lutego 2012 Już jest temat chuye Gdzie? Szukałem i nie mogłem znaleźć. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 Już jest temat chuye Gdzie? Szukałem i nie mogłem znaleźć. Ja też ,a w nową część Streeta chętnie zagram,fajna odmiana po zwykłych odslonach. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 demko streeta juz lezy na us pss, wejsc w all titles i pod E Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Już jest temat chuye Gdzie? Szukałem i nie mogłem znaleźć. Tutej: http://www.psxextreme.info/topic/96795-fifa-street/ W Grach Sportowych :potter: Cytuj
Gość Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Tylko, że tam nikt nawet prawie już nie pisze, a temat żyje tutaj. Zająłem się jeszcze Wordl Tour. Ciekawe czy wszystko co stworzymy będzie zapamiętane w fullu. Ogólnie wczuwka jest niesamowita, dosłownie jak z boiska na podwórku! Fikcyjni kumple wysylają esa o meczyku z jakąs inną ekipą, zbieramy kumpli i lecimy. Później zgłoszenie drużyny do turniejów, kto brał udział w podobnych w realu, ten wie, że bardzo fajnie oddane to zostało w grze - mamy formularz zgłoszeniowy, podpis kapitana, nazwę druzyny itd. Super! Oby to wszystko było nieźle złączone w całość, to będę miał szanse posiedzieć przy jakiejś Fifie choć trochę offline, gdyż 95% w Fifach od 09 spędzam osobiście lecąc mecze H2H. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 niestety jak dla mnie kapa, tryb w demku 5na5 jest bez sensu, bo przejezdzam Messim wszystkich skillami z bramkarzem wlacznie :< zastanawiałem się nawet po co dali przycisk podania ; mogli dac ten tryb last man standing albo panna rules a nie taki żal do tego wszyscy sa bogami freestylu i wszyscy maja te same triki, obrona przed tymi trikami jest praktycznie zadna, do tego dodali contain zeby jeszcze bardziej uproscic gre, a zeby bylo banalnie to triki pod kątem nie zmieniaja kombinacji jak w normalnej fifie triki są fajne i jest ich sporo ale do mnie Street nie trafia, juz demko mnie zmęczyło, to jest gra pt "zobacz jak dobrze macham prawą gałką"..wiekszą zabawe mam z masterowania dryblingu w '12 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 mamba- to miala byc poprostu taka gra, nastawiona na trikulce zagram dziś ale też nie jest to produkcja dla mnie Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 lutego 2012 Autor Opublikowano 29 lutego 2012 niestety jak dla mnie kapa, tryb w demku 5na5 jest bez sensu, bo przejezdzam Messim wszystkich skillami z bramkarzem wlacznie :< zastanawiałem się nawet po co dali przycisk podania ; mogli dac ten tryb last man standing albo panna rules a nie taki żal do tego wszyscy sa bogami freestylu i wszyscy maja te same triki, obrona przed tymi trikami jest praktycznie zadna, do tego dodali contain zeby jeszcze bardziej uproscic gre, a zeby bylo banalnie to triki pod kątem nie zmieniaja kombinacji jak w normalnej fifie triki są fajne i jest ich sporo ale do mnie Street nie trafia, juz demko mnie zmęczyło, to jest gra pt "zobacz jak dobrze macham prawą gałką"..wiekszą zabawe mam z masterowania dryblingu w '12 Przypominam, że poziom trudności w demie ustawiony jest na Amator. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Zanim odejdę, to powiedzcie mi dlaczego nie mogę obejrzeć powtórek na stronce? W grze wszystko się uploaduje. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 lutego 2012 Autor Opublikowano 29 lutego 2012 Zanim odejdę, to powiedzcie mi dlaczego nie mogę obejrzeć powtórek na stronce? W grze wszystko się uploaduje. Mam tak samo. To EA, więc nie dziwota. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 A da się grajkom zmieniać ubrania? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Zanim odejdę, to powiedzcie mi dlaczego nie mogę obejrzeć powtórek na stronce? W grze wszystko się uploaduje. Mam tak samo. To EA, więc nie dziwota. no niby to demo ale fakt, ea to skończone kutafony i można mniemać , że tak będzie w fullu w godzinach szczytu Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Jak odblokować Szanghaj? Zebrałem jakichś randomów od innych graczy z XBL, dodałem do swojej ekipy (mialo byc dwoch) i dalej nic Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Trzeba pobrać 3 graczy do własnej drużyny, których stworzyli znajomi z twojej listy przyjaciół Xbox Live. Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 O, no prosze. No to zabieram się do roboty. Dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi