VerB_ 34 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Gra jest obecne na PlayStation Store za 21zł także kto nie grał niech obowiązkowo kupuje. Może nie jest idealna ale to bardzo miła odskocznia od ciągłego grania w zwykła FIFE Przy okazji pochwalę się, że to chyba pierwsza gra w której osiągnąłem coś znaczącego - jestem o krok od bycia w TOP100 rankingu światowego (aktualnie 104 miejsce z ciągła tendencją wzrostową). Mój bilans wygrane-przegrane 458-155 (z czego jakieś 80% przegranych z początków przygody z FS, na ostatnie zagranych 50 meczy przegrałem 6) Bilans bramek: zdobyte 4,19/mecz stracone 1,67/mecz Jak ktoś z forum ma grę na X360 i ma ochotę na sparing to serdecznie zapraszam Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Chciałem zagrać online, ale ani razu mnie nie połączyło. W międzyczasie przeczytałem jej recenzję i... serio nie ma żadnych konsekwencji, gdy się rozłączysz? Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Chciałem zagrać online, ale ani razu mnie nie połączyło. W międzyczasie przeczytałem jej recenzję i... serio nie ma żadnych konsekwencji, gdy się rozłączysz? Nie, normalnie zaliczy przegrany mecz komuś, dosyć często mam taką sytuację i zawsze dochodzi jedna wygrana do bilansu. Ale ja Fife street kupiłem chyba z rok po premierze. Może jakąś łatka była. Pewnie coś było na rzeczy bo wyżej ode mnie w rankingu jest pare osób z podobną ilością meczy a dużo gorszym bilansem wygrane przegrane. A co do łączenia to rzeczywiście w godzinach rannych i południowych nieraz sobie trzbea poczekać na przeciwnika, ale wieczorem ok. I najłatwiej znaleźć kogoś na 5-A-SIDE tak mi się wydaje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi