Opublikowano 26 września 201212 l jw co to za assasyn który nie umi się skradać, kucać a najlepszym sposobem na misje jest wjazd do bazy wroga i robienie rozpie,rdolu
Opublikowano 30 września 201212 l Nienawidzę AC serio. Po Brotherhood który mi średnio podszedł stwierdziłem że nie kupie kolejnych gier z serii nim nie stanieją do 50zł. Prawie mi sie udało słowa dotrzymać,z głupoty obejrzałem filmiki z inside AC3 i z portfela ubyło mi 269pln. Jaki klimat,jaki dopakowany gameplay jaram się bardziej niż za czasów AC2. Już sie doczekać nie mogę pierwszego polowania i bitwy morskiej Na jednym z filmików widziałem dzieci,wie ktoś czy będą sie włóczyć po świecie gry jak w Skyrim czy tylko na potrzeby trailerów je wrzucili??
Opublikowano 1 października 201212 l jw co to za assasyn który nie umi się skradać, kucać a najlepszym sposobem na misje jest wjazd do bazy wroga i robienie rozpie,rdolu Bo to właśnie taki typ Assasyna - wykonać wyrok na oczach wszystkich nie zważając na zabezpieczenia
Opublikowano 7 października 201212 l Jest jakieś info odnośnie tego na ilu płytach wyjdzie AC 3 na xboxa? Coś mi się zdaje ze jedna płytka tego nie pomieści
Opublikowano 7 października 201212 l Na 2 płytach DVD http://www.grasz24.pl/newsy/-flesz-assassin-s-creed-x-na-dwoch-dvd,1,1,12880
Opublikowano 24 października 201212 l https://www.dropbox.com/s/i46ejjn145aonu3/Assassin%20s%20Creed%203%20Walkthrough%20Introdu%C3%A7%C3%A3o%20-%20Parte%201%20%28720p%29%20Pt-Br%20%28HD%29.mp4 ktoś już gra
Opublikowano 24 października 201212 l bedą 2 x dvd,ciekawe czy będzie możliwośc instalacji tych głosów itp na dysk żeby płyty nie przekładać.Widać że każda nowa gra będzie już na min 2 dvd ;/
Opublikowano 24 października 201212 l wbitka w to, pewnie właśnie będzie to polegało na instalacji contentu z drugiej płytki i granie z pierwszą w napędzie (przynajmniej na to liczę) no cóż, kiedyś ten napęd DVD musiał zacząć pokutować, i tak jest super, że dopiero po 7 latach zaczyna doskwierać taki brak. Na dobrą sprawę można powiedzieć, że te swoje standardowe 5 lat konsola zdała koncertowo . no, ale eot Na AC3 czekam z wywieszonym jęzorem. AC1 nawet nawet, choć trochę nużące, AC2 super (w Revelations i Brotherhood nie grałem i pewnie już nie za gram), teraz kolejna pełnoprawna część zapowiada się niesamowicie.
Opublikowano 25 października 201212 l Ja rowniez delikatnie sie nakrecilem na to, ale czy bede sie dobrze bawil jesli nie wiem co sie dzialo w poprzednich czesciach? Bo ogralem tylko jedynke i dwojke (jakies 50% gry, pozniej znudzilo mi sie troche ;/), a na te nowsze czesci AC raczej nie zwracalem uwagi, chociaz mialem przez pewien czas ochote ograc te serie od poczatku. W zasadzie nie wiem dlaczego tego nie zrobilem.
Opublikowano 25 października 201212 l Hmm,AC3 to nowa historia lecz historia desmonda jest nadal kontynuowana.
Opublikowano 29 października 201212 l Pierwsza recka od xbox magazine z oceną 10/10 „To absolutne arcydzieło, z którym każdy fan gier – i nie tylko – po prostu musi się zapoznać. Produkcja oferuje głęboką rozgrywkę i niespotykaną w innych tytułach akcji żywotność. Jest to pozycja, która na długo zapisze się w annałach historii.” http://www.gram.pl/news_9wzhGOu3_Pierwsza_recenzja_Assassins_Creed_III_juz_jest_To_absolutne_arcydzielo.html
Opublikowano 29 października 201212 l Autor Masz od chu.ja wrażeń w wątku w dziale na PS3, tutaj i tak nikt nie zagląda. Bzdurnie swoją drogą, bo nic nie szkodziłoby gdyby multiplatformy miały wspólny dział. Edytowane 29 października 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 29 października 201212 l Też mnie to wkur,wia, nie rozumiem tego podziału. Niepotrzebne rozdrabnianie się, gramy w końcu w te samy gry, a że na innym padzie? Nikogo. Żebym ja, ciężki przypadek xbota, musiał pisać w dziale Sony ;(.
Opublikowano 29 października 201212 l Też mnie to wkur,wia, nie rozumiem tego podziału. Niepotrzebne rozdrabnianie się, gramy w końcu w te samy gry, a że na innym padzie? Nikogo. Żebym ja, ciężki przypadek xbota, musiał pisać w dziale Sony ;(. To pisz tutaj< w czym masz problem?
Opublikowano 29 października 201212 l dwa tematy sa dlatego ze sony nie ma zadnych exow w tym roku i sonyklapy musza o czyms pisac
Opublikowano 29 października 201212 l Podejrzewam że za dużo roboty byłoby z robieniem podforum dla multiplatform wraz z przerzucaniem tematow i postów, ale tak czy inaczej napisałem w dziale o tym.
Opublikowano 29 października 201212 l ja jutro dostane juz paczke, wezme wolne w robocie, a pierd.ole, mam nadzieje ze bedzie warto, wieczorem skrobne jakas opinie
Opublikowano 30 października 201212 l Za sobą mam już pierwsze godziny, jest moc jedyne na co póki co idzie narzekać to grafika, jest strasznie nie równo.......
Opublikowano 30 października 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=PrelHs4FmZ8 Edytowane 30 października 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 30 października 201212 l W tym, że nie wiem po co są dwa tematy o tej samej grze. Jakby to od dzisiaj tak było, zawsze masz forum neo plusa ;p
Opublikowano 3 listopada 201212 l Panowie czytam różne fora (tematy o AC3 ) i w dużej merze to ludzie piszą o rozczarowaniu i zawodzie (mniejszym/większym) naprawdę jest tak słabo ? W prawdzie dla mnie AC skończył się na drugiej części jak że świetnej i klimatycznej ... Broderhood to pomyłka która nigdy nie powinna ujrzeć światła dziennego ... Revelations też nie też można olać . Ale AC 3 zapowiadał się klimatycznie ... zresztą oceny na poziomie 8,5/10 wróżą dobrze ale zbyt wielu graczy jednak piszę o rozczarowaniu . Więc o co chodzi ? P.S. cieszę się ze anulowałem preorderka na dwa dni przed premierą 200zl w kieszeni .
Opublikowano 5 listopada 201212 l tak, jest słabo. co prawda gralem moze z 4 -6 godzin, ale : - misje są nudne - mnóstwo błedow przy wspinaczkach, przeskakiwaniu - absolutnie żenujący system strzelania - bieganie miedzy misja a misja mnie wk.urwia - skradanie nie istnieje praktycznie wymieniam dzisiaj na halo4 jak wszystko dobrze pojdzie