easye 3 371 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 czyli wszytsko to, czego można było się spodziewać. Ta seria zdechla już dawno. 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Nie można się było spodziewać, bo ani Brotherhood ani Revelations nie miało takich problemów jakie ma AC3. Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 po 2ce, Brotherhood i Revelations tylko nieliczni chyba sie ta gra nie znudzili. Podejrzewalem, ze w 3ce nie za wiele sie zmieni i podobno dostalismy po raz kolejny prawie te same nudne misje, bez zadnego skradania. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Ja jeszcze się nie znudzilem Cytuj
milekp 78 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 po 2ce, Brotherhood i Revelations tylko nieliczni chyba sie ta gra nie znudzili. Podejrzewalem, ze w 3ce nie za wiele sie zmieni i podobno dostalismy po raz kolejny prawie te same nudne misje, bez zadnego skradania. a na jakiej podstawie w trójce oczekiwałeś skradanki? Ktoś to obiecywał, było we wcześniejszych częściach czy coś ci się uroiło, że to jest charakterystyka serii? Dokładnie schemat rozgrywki jest taki sam jak w poprzednich częściach i raczej nikt poważny nie oczekiwał/obiecywał, że będzie inaczej. Na tym to polega i nie ma co płakać, że cytryna jest kwaśna. Wracając do tematu - wsiąknąłem w klimat (chociaż wolę renesans i średniowiecze). Gra ma swój urok, z bitew na morzu cieszę się jak dziecko. Bawię się z rozbudowy domostwa, łykam fakty z wojny niepodległościowej. Jak we wcześniejszych seriach, proste misje z zabójstwami, trochę zręcznościówki i zbieractwa. Bardzo istotne jest pokazanie, że templariusze to nie tylko samo zło a assassyni odwieczne dobro ale każdy z nich ma jakiś interes do ugrania. Nie jest to najlepsza część ale fani assassyna (do których się zaliczam) mogą być usatysfakcjonowani. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Gra jest świetna i ma niezły klimat ale te bugi wszystko niszczą,po raz trzeci zaczynać grę żeby zlikwidować działanie buga to przegięcie. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Gra jest świetna i ma niezły klimat ale te bugi wszystko niszczą,po raz trzeci zaczynać grę żeby zlikwidować działanie buga to przegięcie. odpukać ale mnie na razie omijają szerokim łukiem Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Bardzo istotne jest pokazanie, że templariusze to nie tylko samo zło a assassyni odwieczne dobro ale każdy z nich ma jakiś interes do ugrania. Właśnie, bardzo dobrą kwestię poruszasz. Szarość fabuły i jej podejmowanych decyzji. Nic nie jest czarno-białe, a my po każdym kolejnym morderstwie mamy moralniaka, że nie tak powinno było się to potoczyć. 2 Cytuj
Dejvvowaty 0 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Zakończenia zawsze dają powód do myślenia i włączenia wyobraźni, by odpowiedzieć sobie na pytanie "co dalej?". Za to też mi się podoba. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Potrzebuję pomocy odnośnie zakończenia: Ukończyłem 12 sekwencję, wróciłem do teraźniejszości. Pogadałem ze wszystkimi i nic się nie dzieje. Do Animusa wrócić się nie da. Na Youtubie w Walkthrough pokazuje że wszyscy idą w kierunku tej jakby głównej ściany i następnie jest filmik. U mnie takiego czegoś nie ma. Trzeba coś jeszcze zrobić wcześniej? Da się później wrócić do Animusa żeby dokończyć misje poboczne (taki Kampania +)? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Musisz włączyć trzy źródła mocy w tej świątyni, a potem podejść koło wejścia, następnie podejdź do tej bramy. 1 Cytuj
Melvins 2 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Jak dla mnie to zbyt mało usprawnień i nowatorstwa w tej nowej części Assassin's Creed. Gra się fajnie, czerpie się miód z parcia naprzód z fabułą, ale to wciąż tak zwane "been there, done that"... Za dużo pierdół dookoła, a za mało własciwej gry. Lepiej Ubi wypadło w tym roku z Far Cry'em 3. Chociaż to może inna filia ich studia robiła, nie wiem. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Ja poki co jestem mocno rozczarowany i to najslabsza czesc wg mnie ale napisze wiecej i uzasadnie jak ukoncze choc raczej nic sie nie zmieni w moich odczuciach bo jestem juz pod koniec gry. Szkoda... Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Nie spotkałem żadnych bugów w tej grze. Obawiałem się jak wypadną misję ze statkami ale siębardzo miło zaskoczyłem. Klimat nowego jorku itp wypadł trochę słabiej niż średniowiecznych i renesansowych miast. Polecam fanom i nie fanom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi