Figaro 8 300 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Haha, co za boski serial. Ogląda to ktoś? Główny bohater przypomina mi Awesome X z Frisky Dingo i tu już pierwszy plus. Ogólnie serial mega, polecam ;f Cytuj
django 549 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Nowy sezon troche sredni jak dla mnie. O ile "trylogia" powrotu byla swietna a i pierwsze pare odcinkow in plus tak teraz jakos nie porywa... A i sam Archer jakby stracil na fajnych tekstach. Najnowszego odcinka jeszcze nie widzialem (dopiero jutro jak to przystalo na porządnego nerda), ale trzymam kciuki za powrot w chwale. Tak czy inaczej - pierwsze dwa sezony swietne. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Widziałem pierwszy sezon, świetny. Takie nieco animowane "Arrested Development" - pastisz absolutnie wszystkiego a jednocześnie serial o wieloznacznej seksualnie rodzince. Zresztą autorzy sami dobrze wiedzą, z kogo czerpią, o czym świadczy choćby dobór aktorów do czytania. Frisky Dingo, Chryste. Nie jest to może arcydzieło, ale odcinki łyka się jak najlepszą czekoladkę. Cytuj
django 549 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 S03E08 I to sie nazywa powrot do formy. polo Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 kwietnia 2012 (edytowane) Ok, skończyłem 3 sezon. Kocham ten serial, Archer, jego matka (ponoć wzorowana na postaci z Arrested Development, wiadomo jakiej;f) no i cyborg Barry. To jest taki styl komedii, który trzeba po prostu lubić. PS. Oglądaliście Venture Bros.? Fajne to? Edytowane 4 kwietnia 2012 przez Figaro Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Damn, skończyłem dziś w nocy 3 sezon. Miały być tylko 3 odcinki, a skończyło się tym, że wciągnąłem chyba 9 czy 10. Jedyny serial animowany, w którym wybucham autentycznym śmiechem podczas oglądania. Genialne wszystkie postacie, nikt mnie nie irytuje. Genialna piracka trylogia na początku sezonu. Ogólnie cały sezon na duży plus- nie rozumiem narzekań django. Motyw z romansem Archera z sami wiecie kim- kosmiczny. Apropos, to kosmiczna eskapada na koniec też zaje.bista. No nic tylko czekać na kolejny sezon. No i te sceny, w których dialog kończący jedną, a zaczynający drugą jest jakby połączony (ma to jakąś nazwę?, ogór, ekspercie filmowy poratuj). No i chyba moja ulubiona postać (obok Archera oczywiście) czyli Cheryl/Carol- jedyna animowana laska, którą mógłbym nabić na bolca. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Archer wraca skurwysynu! http://www.youtube.com/watch?v=CxHNBN4dsZ4 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Bardzo dobry start 6 sezonu Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Archer u Conana http://www.youtube.com/watch?v=OEYwOWjQiz4 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Tom Selleck na pewno jest dumny. Ja bym był. http://www.pastemagazine.com/articles/2016/02/watch-archers-pay-homage-to-magnum-pi-in-season-7.html Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 właśnie zaliczyłem pierwszy ep. jak ja tęskniłem za nimi. trzymają formę elegancko btw spoko promo było niedawno razem ze sports illustrated Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Też właśnie obejrzałem. Klasa jak zawsze. Ten sezon będzie mega Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2016 ah, ten plakat Cheryl :3 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Ten sezon był mega. Pokręcony, dobre teksty, cieszy że trzymają poziom. Właśnie zaliczyłem ostatni ep i niezłego mindfucka zafundowali na koniec. Teraz tylko czekać na nowy sezon. Tyle czekać Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Podpisuje się pod tym co kolega napisał. No po prostu przekozacki sezon. A co do końcówki to mind-blown konkretny Edytowane 6 czerwca 2016 przez sprite Cytuj
django 549 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Już koniec? Skończyłem chyba po 4 czy 5 bo wiało sucharami (wyjątkowo). Dociągnę resztę i zapodam sobie seansik w takim razie. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 już 10 i finito. ogarnij końcówkę bo daje rade. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 Archer odnowiony na 3 kolejne sezony! Po prostu pięknie :banderas: Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 czyli kolejne 3 lata gdzie oglądamy 3 miesiące a przez 9 czekamy. warto :exact: Cytuj
django 549 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 już 10 i finito. ogarnij końcówkę bo daje rade. Koncowka rzeczywiscie dobra i az przykro ze ten sezon byl taki slaby. Ostatni odcinek to, w koncu, dobry punkt wyjsciowy ale boje sie ze typy jada juz na schematach bo w calym sezonie zasmialem sie ledwo pare razy. I jeszcze te 3 sezony, panie po cholere to ciagnac tak dlugo? Bo hajs i (pipi). Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 to co napisałeś mógłbym podciągnąć pod the walking dead np. mi tam archer odpowiada i każdy kolejny sezon przytulę z uśmiechem. nic nie poradzę że ich lubię i wybaczam niedociągnięcia skoro w ogólnym rozrachunku są goty. ciekaw jestem jak to dalej pociągną i co w końcu z tego wyniknie. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Sezon naprawdę solidny. Problemem może być fakt, że sezon "Archer Vice" ustawił poprzeczkę w chooj wysoko. W sumie mogę sobie raz jeszcze odświeżyć bo motyw z dietą kokainową dostarcza motzno. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Oj, to moje klimaty. Mam nadzieję, że będzie lepiej niż w Archer Vice, Ciekawi mnie jak Tyler poradzi sobie z piosenkami, bo 'Cherlene' był bardzo fajnym i miłym dla ucha pomysłem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi