Skocz do zawartości

Archer

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o tak, to mi odpowiada. dobre klimaty mogą z tego wyjść jak zaczną się bawić w klasyczną gangsterkę. kurcze szybko zleciało od zakończenia ostatniego sezonu ale teraz o sobie przypomnieli więc te 2-3 miechy czekania będą znowu najgorsze :(

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ok, w końcu obejrzałem premierowy odcinek i muszę przyznać że podoba mi się jak pociągnęli końcówkę s07 i jaki klimat obrali. jest potencjał, mam nadzieję że muzycznie też go wykorzystają. jest dobrze.

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam aż Archer odstawi Drake'a :pawel:

Sezon noire na wypasie. Świetnie zrealizowany i dobrze poprowadzony. Fabularnie bardzo dobrze. Trochę mało Gillette'a ale za to dużo herr Krieger. Myślę, że jest w czołówce sezonów zaraz za Archer Vice. 

Opublikowano

Dreamland zdecydowanie na plus, każda 'noir-owa' wersja postaci bardzo fajnie wypadła, mimo iż każdy z bohaterów bardzo przypomina swoich rzeczywistych odpowiedników to i tak momentami sprawiają wrażenie całkiem innych postaci, szczególnie Archer.

Poziom zdecydowanie wzrósł od poprzedniego sezonu, gdzie wiele żartówych było bardzo wymuszonych (patrz: duet policjantów) ale Archer Vice to jeszcze nie jest.

• 3 miesiące temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano

XD jestem w 3 sezonie, nie mogę przestać oglądać. Cudowny humor.

Gość Orzeszek
Opublikowano

archer vice taki za(pipi)isty<3 nie wierze co tam sie dzieje xd

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

Zaczynam 8smy sezon, xddd jezu co tam się odjaniepawla. Świetne jak bawią się formuła serialu szanuje bardzo.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Krieger moja ulubiona postać, nie znam bardziej wykręconej osoby w medium serialowym.

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sezon 9 rozkręca się wolno ale gdy tylko na wyspę wpadają naziści wraca stary, dobry Archer pełen kontrolowanego chaosu. Krieger i kokainowy wąs herr Fuchsa najlepsze.

Zajawka 10 sezonu trochę niepewności wprowadza.

Spoiler

Jubileuszowy 10 sezon więc myślałem, że Archer się obudzi, a tym czasem dostaniemy Alien z Odyseją Kosmiczną. W sumie walka w wulkanie nabiera całkiem nowego znaczenia po scenie na statku.

• 6 miesięcy temu...