Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

o tak, to mi odpowiada. dobre klimaty mogą z tego wyjść jak zaczną się bawić w klasyczną gangsterkę. kurcze szybko zleciało od zakończenia ostatniego sezonu ale teraz o sobie przypomnieli więc te 2-3 miechy czekania będą znowu najgorsze :(

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 8,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "Quicksand, cannibals and a sidekick named Crackers" Archer: Danger Island   25 kwiecień 

• Jest Panowie trailer        Krieger gadającą papugą. Boże jak ten sezon zniszczy  

• Jest i trailer 10 sezonu! Premiera 29 maja     O jezuuu. Szykuje się kosa sezon  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ok, w końcu obejrzałem premierowy odcinek i muszę przyznać że podoba mi się jak pociągnęli końcówkę s07 i jaki klimat obrali. jest potencjał, mam nadzieję że muzycznie też go wykorzystają. jest dobrze.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cały 8 sezon to piękny hołd dla George'a Coe. Muszę przyznać, że klimat Noir w tym sezonie bardzo mi się podobał. Ciekawy jestem jak to dalej pociągną w 9.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam aż Archer odstawi Drake'a :pawel:

Sezon noire na wypasie. Świetnie zrealizowany i dobrze poprowadzony. Fabularnie bardzo dobrze. Trochę mało Gillette'a ale za to dużo herr Krieger. Myślę, że jest w czołówce sezonów zaraz za Archer Vice. 

Opublikowano

Dreamland zdecydowanie na plus, każda 'noir-owa' wersja postaci bardzo fajnie wypadła, mimo iż każdy z bohaterów bardzo przypomina swoich rzeczywistych odpowiedników to i tak momentami sprawiają wrażenie całkiem innych postaci, szczególnie Archer.

Poziom zdecydowanie wzrósł od poprzedniego sezonu, gdzie wiele żartówych było bardzo wymuszonych (patrz: duet policjantów) ale Archer Vice to jeszcze nie jest.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

XD jestem w 3 sezonie, nie mogę przestać oglądać. Cudowny humor.

Opublikowano

Odcinek w Watykanie XD 

Opublikowano

archer vice taki za(pipi)isty<3 nie wierze co tam sie dzieje xd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

archer-danger-island-featured.jpg?w=446&

"Quicksand, cannibals and a sidekick named Crackers"

Archer: Danger Island

25 kwiecień :fsg:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

O (pipi)a, już mi to pachnie Indianą Jonesem, najnowszym Kongiem, Wyspą dr Moreau, Cast Away i Lostami w jednym. Już się dotykam namiętnie :banderas: 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaczynam 8smy sezon, xddd jezu co tam się odjaniepawla. Świetne jak bawią się formuła serialu szanuje bardzo.

Opublikowano

Jest Panowie trailer :ohboy:

Krieger gadającą papugą. Boże jak ten sezon zniszczy :banderas: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Krieger moja ulubiona postać, nie znam bardziej wykręconej osoby w medium serialowym.

Opublikowano

Kolejny

Spoiler

chory sen Archera

:obama: Jak znam życie pewnie Krieger odstawił

Spoiler

Incepcje chcąc wybudzić pijusa ze śpiączki

i coś poszło zdecydowanie nie tak :pawel: 

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sezon 9 rozkręca się wolno ale gdy tylko na wyspę wpadają naziści wraca stary, dobry Archer pełen kontrolowanego chaosu. Krieger i kokainowy wąs herr Fuchsa najlepsze.

Zajawka 10 sezonu trochę niepewności wprowadza.

Spoiler

Jubileuszowy 10 sezon więc myślałem, że Archer się obudzi, a tym czasem dostaniemy Alien z Odyseją Kosmiczną. W sumie walka w wulkanie nabiera całkiem nowego znaczenia po scenie na statku.

• 6 miesięcy temu...