Opublikowano 6 stycznia 20178 l o tak, to mi odpowiada. dobre klimaty mogą z tego wyjść jak zaczną się bawić w klasyczną gangsterkę. kurcze szybko zleciało od zakończenia ostatniego sezonu ale teraz o sobie przypomnieli więc te 2-3 miechy czekania będą znowu najgorsze :(
Opublikowano 16 lutego 20178 l Autor Jaki był 7 sezon? Trochę poziom opadł w ostatnich sezonach, tak odczuwałem ;/
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l ok, w końcu obejrzałem premierowy odcinek i muszę przyznać że podoba mi się jak pociągnęli końcówkę s07 i jaki klimat obrali. jest potencjał, mam nadzieję że muzycznie też go wykorzystają. jest dobrze.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Cały 8 sezon to piękny hołd dla George'a Coe. Muszę przyznać, że klimat Noir w tym sezonie bardzo mi się podobał. Ciekawy jestem jak to dalej pociągną w 9.
Opublikowano 1 września 20177 l Czekam aż Archer odstawi Drake'a Sezon noire na wypasie. Świetnie zrealizowany i dobrze poprowadzony. Fabularnie bardzo dobrze. Trochę mało Gillette'a ale za to dużo herr Krieger. Myślę, że jest w czołówce sezonów zaraz za Archer Vice.
Opublikowano 1 września 20177 l Dreamland zdecydowanie na plus, każda 'noir-owa' wersja postaci bardzo fajnie wypadła, mimo iż każdy z bohaterów bardzo przypomina swoich rzeczywistych odpowiedników to i tak momentami sprawiają wrażenie całkiem innych postaci, szczególnie Archer. Poziom zdecydowanie wzrósł od poprzedniego sezonu, gdzie wiele żartówych było bardzo wymuszonych (patrz: duet policjantów) ale Archer Vice to jeszcze nie jest.
Opublikowano 28 lutego 20187 l "Quicksand, cannibals and a sidekick named Crackers" Archer: Danger Island 25 kwiecień Edytowane 28 lutego 20187 l przez sprite
Opublikowano 28 lutego 20187 l O (pipi)a, już mi to pachnie Indianą Jonesem, najnowszym Kongiem, Wyspą dr Moreau, Cast Away i Lostami w jednym. Już się dotykam namiętnie
Opublikowano 25 marca 20187 l Zaczynam 8smy sezon, xddd jezu co tam się odjaniepawla. Świetne jak bawią się formuła serialu szanuje bardzo.
Opublikowano 29 marca 20187 l Jest Panowie trailer Krieger gadającą papugą. Boże jak ten sezon zniszczy Edytowane 29 marca 20187 l przez sprite
Opublikowano 29 marca 20187 l Krieger moja ulubiona postać, nie znam bardziej wykręconej osoby w medium serialowym.
Opublikowano 29 marca 20187 l Kolejny Spoiler chory sen Archera Jak znam życie pewnie Krieger odstawił Spoiler Incepcje chcąc wybudzić pijusa ze śpiączki i coś poszło zdecydowanie nie tak
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l No panowie, zaczął się 9 sezon Edytowane 26 kwietnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 3 sierpnia 20186 l Sezon 9 rozkręca się wolno ale gdy tylko na wyspę wpadają naziści wraca stary, dobry Archer pełen kontrolowanego chaosu. Krieger i kokainowy wąs herr Fuchsa najlepsze. Zajawka 10 sezonu trochę niepewności wprowadza. Spoiler Jubileuszowy 10 sezon więc myślałem, że Archer się obudzi, a tym czasem dostaniemy Alien z Odyseją Kosmiczną. W sumie walka w wulkanie nabiera całkiem nowego znaczenia po scenie na statku.