Olsen 60 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Jest nowy update do Skype. Czy można rozmawiac przez skajpa poprzez 3G? Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 U mnie zawsze wszystko w NEAR działało poprawnie, zarówno wyszukiwanie ludzi w okolicy, jak i udostępnianie/pobieranie tych pierdół i dodatków co ludzie mogą udostępniać innym. Może wyłącz i włącz GPS, przeresetuj konsolę itp? Cytuj
BarneyStinsonPL 1 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Świąteczne siema:-) nie byłem pewien gdzie podpiąć pytanie, ale chyba nie wybrałem najgorzej. Ogólnie coraz lepiej sobie radzę w świecie PS VITA - to już moje jedyne okno na świat gier. Dostałem w świątecznym prezencie abonament PS+, a że okres świąteczny to nie jestem jakby sprzężony z moją Vitą w dodatku poza domem przebywam. Czy po nowym roku będzie jeszcze szansa bym z darmowej opcji na PS+ wyszarpnął jeszcze Uncharted, Gravity Rush i Mortala? I czy jest jeszcze coś plusowego, darmowego godnego naprawdę polecenia, nie gram wiele, ale jeśli jest coś wartego pogrania to chętnie spróbuję? Wesołej reszty, choć niewielkiej, czasu świątecznego. Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Mortal do 9 stycznia, reszta powinna byc dostepna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi