poli_x 1 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Ja nie moge doczekac sie photomode w colorado I bmw z4 cabrio ktore przewija sie podczas gry Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 American Nightmare z tego co wiem ma tylko nieznacznie podbita rozdzialke a FXAA to dodatek do AAx4. Jest troche gier, ktore hulaja w 720p+AAx4 i jestem przekonany ze w FH mamy tradycjonalny AA (pewnie x4)+post processing. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Pojeździłem dłużej i jest naprawde fantastycznie - grafika bankowo będzie na 10, modele z czwórki z takim AA i z tymi widokami - nie wiem czy nie najładniejsza gra na X'a. Model jazdy bez wspomagaczy ma feeling Forzy na pewno, jest ciut łatwiej, ale i tak nie ma problemu przejechac każdego zakrętu bokiem, narzekania niektórych, że to need for speed są troche dziwne. Na pewno jest bardziej realnie niż chociażby w przytaczanym Pegeerze. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=43048511&postcount=401 jeszcze parę tygodni temu wielu by te obrazki skwitowało bullshotami ;] jak oni to zrobili Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Widząc Forze Horizon jest mi ciężko wyobrazić sobie grafikę na następnej generacji. W mojej opini to najlepiej wyglądająca gra.... A wszystko w płynnych 30 kratkach nawet podczas wypadków. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 to tylko potwierdza moją teze,że ps3 i x360 są praktycznie tak samo mocne. GoW3, Killzone3 czy Unchartedy wyglądają tak jak wyglądają tylko i wyłącznie dzięki zaje.bistym studiom developerskim wewnątrz Sony. Nie ma tam krzty przewagi i innym mitycznych mocy ośmiu rdzeni. Forza pokazuje,że jak się jakieś studio poważnie weźnie za x360 to też mogą na nim powstawać tak wyglądają perełki. Pewnie gdyby nagle Naughty Dog czy Santa Monica zaczęło pisać na ten sprzęt też dostałby on tytuły o wyglądzie Unchated czy Kratosa 3 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Widząc Forze Horizon jest mi ciężko wyobrazić sobie grafikę na następnej generacji. Bardzo łatwo - po kilku latach można jednym tchem wskazać rzeczy, które nowa konsola mogłaby z palcem w bucie lepiej zrobić Nie trzeba sobie wyobrażać nawet, wystarczy obejrzeć materiały z Project CARS. Ale fakt faktem, że Playground Games świetnie wykorzystuje dostępne zasoby. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Demo jest za(pipi)iste, pełną wersję kupuję w premierę. Początkowo miałem kupić sobie w premiery NFS Most Wanted i Forza Horizon, ale po ograniu demka zdecydowałem, że NFS-a kupię za jakiś czas, wiem, że Forza Horajzon to będzie najlepsza gra wyścigowa, w jaką do tej pory będę miał przyjemność grać! Patrząc na grafikę nie wierzę, że to 7-letni Xbox 360, model jazdy bardzo dobry, cała masa aut, świetny Soundrack, fajne miejscówki, różne rodzaje wyścigów i samochodów, nawet dubbing jest bardzo dobry, z czego też jestem zdziwiony! Czego chcieć więcej? 1 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 przez demo Horizon znowu wrocilem do 4ki. Horizon juz teraz wiem, ze na bank kupie, mam tylko nadzieje, ze w pelnej wersji gra nie bedzie tak klatkowac, jak w demie. Jezdze na kierownicy i z reguly kamere mam ustawiona na kokpit, w demie przy tej kamerze gra non stop gubi klatki. Zauwazyliscie to ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Właśnie zaczęły się pojawiać recenzje: http://www.gamerankings.com/xbox360/662534-forza-horizon/index.html http://www.metacritic.com/game/xbox-360/forza-horizon Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 przez demo Horizon znowu wrocilem do 4ki. Horizon juz teraz wiem, ze na bank kupie, mam tylko nadzieje, ze w pelnej wersji gra nie bedzie tak klatkowac, jak w demie. Jezdze na kierownicy i z reguly kamere mam ustawiona na kokpit, w demie przy tej kamerze gra non stop gubi klatki. Zauwazyliscie to ? Jesteś chyba pierwszą osobą w necie, która mówi o gubieniu klatek. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Recki poki co sa bardzo pozytywne O ile Mustang vs Mustang w demku zdawal sie byc zwykla czasowka z okazjonalnie przelatujacym samolotem nad glowa tak podczas wyscigu z helikopterem, scigamy sie z nim doslownie, majac caly czas go na widoku No i plus za bajer w postaci kurzy/pylu wzbijanego przez smigla. http://www.youtube.com/watch?v=XEtm5W8BdmI Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 przez demo Horizon znowu wrocilem do 4ki. Horizon juz teraz wiem, ze na bank kupie, mam tylko nadzieje, ze w pelnej wersji gra nie bedzie tak klatkowac, jak w demie. Jezdze na kierownicy i z reguly kamere mam ustawiona na kokpit, w demie przy tej kamerze gra non stop gubi klatki. Zauwazyliscie to ? Wyczysc sobie pamiec podreczna dysku,bo musisz miec straszny syf. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Na neogafie niektórzy mylili drganie kamery podczas jazdy na szutrze z dropami. Niedługo pewnie będzie analiza DF to się zobaczy. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Faktycznie przy kamerze z kokpitu w FH bardziej trzesie (cos jak w GT5), przez co obraz moze wydawac sie mniej plynny. Do tego przesiadka przesiadka z 60fps (FM) na 30fps moze potegowac to wrazenie. Sam nie zauwazylem spadkow fps ale gralem tylko chwile i nie zwracalem na to szczegolnej uwagi wiec moge sie mylic. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 przez demo Horizon znowu wrocilem do 4ki. Horizon juz teraz wiem, ze na bank kupie, mam tylko nadzieje, ze w pelnej wersji gra nie bedzie tak klatkowac, jak w demie. Jezdze na kierownicy i z reguly kamere mam ustawiona na kokpit, w demie przy tej kamerze gra non stop gubi klatki. Zauwazyliscie to ? Jesteś chyba pierwszą osobą w necie, która mówi o gubieniu klatek. A odpalales kamere z wnetrza samochodu ? Dla mnie nawet po asfalcie jest mniej plynnie niz z za. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Grałem tylko przy kamerze z środka i nie widziałem żadnych dropów, w wielu recenzjach jest mowa o mega stabilnym 30fps i podawane to jest za jeden z większych atutów także nie wiem o czym mówisz. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 (edytowane) dobra pewnie odnioslem takie wrazenie przesiadajac sie z Forzy 4, gdzie wszytsko jest ultra plynne, nawet jezdzac z kokpitu. Tuataj niestety przez te efekty trzesienia cala gra ostro traci. Jakos w Colinie mogli zrobic ten efekt normalnie, a tutaj nie kierze jak dla mnie grac sie nie da. Edytowane 12 października 2012 przez easye Cytuj
Karas 433 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Recka Gamespot'u : Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 (edytowane) 40 minut z Giant Bomb: http://www.giantbomb.com/quick-look-forza-horizon/17-6675/# Edytowane 12 października 2012 przez DonSterydo Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Ale ta gra wyglada! Chyba wezme na premiere! Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 w grze dostępne będą 3 stacje radiowe lista utworów: Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) Avicii Horizon Bass Arena Reckless (With Your Love) Azari & III Horizon Bass Arena Cinema (Skrillex Remix) Benny Benassi Horizon Bass Arena Blind Faith (feat. Liam Bailey) Chase & Status Horizon Bass Arena Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) Chromeo Horizon Bass Arena Encore Digitalism Horizon Bass Arena The Power (feat. Dizzee Rascal) DJ Fresh Horizon Bass Arena Silicone Lube Feed Me Horizon Bass Arena Lies (Alex Metric Remix) Fenech-Soler Horizon Bass Arena Icarus Madeon Horizon Bass Arena Show Me A Sign Modestep Horizon Bass Arena Lick The Rainbow Mord Fustang Horizon Bass Arena Remanence (Junior Remix) Mr Magnetik Horizon Bass Arena Me & You Nero Horizon Bass Arena Reaching Out (Fred Falke Remix) Nero Horizon Bass Arena Blue Monday New Order Horizon Bass Arena Language Porter Robinson Horizon Bass Arena Everyday (Netsky VIP Remix) Rusko Horizon Bass Arena Somebody to Love (Sigma Remix) Rusko Horizon Bass Arena The Hope Scuba Horizon Bass Arena Bass 4 The Hacker Horizon Bass Arena Illmerica (Extended Version) Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now Cut Copy Horizon Pulse Awake Electric Guest Horizon Pulse Walking on a Dream Empire of the Sun Horizon Pulse Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) Fixers Horizon Pulse Don’t Stop (Color on the Walls) Foster The People Horizon Pulse Hawaiian Air Friendly Fires Horizon Pulse Hurting Friendly Fires Horizon Pulse No Love Hooray for Earth Horizon Pulse Over & Over Hot Chip Horizon Pulse Black, White and Blue Ladyhawke Horizon Pulse Let Me Go Maverick Sabre Horizon Pulse Paddling Out Miike Snow Horizon Pulse Life is Life (Yuksek Remix) Noah and the Whale Horizon Pulse Take A Walk Passion Pit Horizon Pulse 1901 Phoenix Horizon Pulse Bom Bom Sam and the Womp Horizon Pulse Disparate Youth Santigold Horizon Pulse Spirit of the Night Tesla Boy Horizon Pulse Pelican The Maccabees Horizon Pulse Punching in a Dream The Naked & Famous Horizon Pulse Aroused Tom Vek Horizon Pulse Something Good Can Work (The Twelves Remix) Two Door Cinema Club Horizon Pulse Yeah Yeah Willy Moon Horizon Rocks R U Mine Arctic Monkeys Horizon Rocks Lonely Boy Black Keys Horizon Rocks The Infected Four Year Strong Horizon Rocks Back of your Neck Howler Horizon Rocks Give It Up LCD Soundsystem Horizon Rocks Bring Em Down Lostprophets Horizon Rocks We Bring An Arsenal Lostprophets Horizon Rocks Teenager Mona Horizon Rocks Animal Neon Trees Horizon Rocks Wildfire, Smoke & Doom Pulled Apart By Horses Horizon Rocks Lazy Eye Silversun Pickups Horizon Rocks Surrender The Duke Spirit Horizon Rocks Away from Here The Enemy Horizon Rocks Had Enough The Enemy Horizon Rocks Hate To Say I Told You The Hives Horizon Rocks She Bangs The Drums The Stone Roses Horizon Rocks Rock n Roll Queen The Subways Horizon Rocks Motoring TOY Horizon Rocks Bug Wavves Horizon Rocks Farewell to the Fairground White Lies Horizon Rocks Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) You Me At Six Horizon Rocks Get Away Yuck Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 przez demo Horizon znowu wrocilem do 4ki. Horizon juz teraz wiem, ze na bank kupie, mam tylko nadzieje, ze w pelnej wersji gra nie bedzie tak klatkowac, jak w demie. Jezdze na kierownicy i z reguly kamere mam ustawiona na kokpit, w demie przy tej kamerze gra non stop gubi klatki. Zauwazyliscie to ? Też jeżdżę z kamerą z środka na monitorze Full HD i nie zauważyłem żadnego gubienia klatek Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Patrząc i czytając recki chyba można dojść do wniosku, że handicap AI ma na celu troche zatuszowanie faktu, ze drogi sa jednak dosc puste, co przy tej jakosci grafiki jest chyba jedynym wyjsciem, bo tak to lepsi gracze uzyskaliby 20-30s przewagi i byloby dosc nudno, jedynie o czym trzebaby sie martwic to ominiecie jednego-dwoch aut ruchu ulicznego co jakis czas. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 No dobra, ale jakiego ruchu się spodziewałeś na takich drogach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi